tisdag 10 februari 2009

Under en filt

Det är något väldigt hemtrevligt med filtar i korgar. I vanliga fall är jag allt annat än frusen, men nu när jag varit sjuk har jag huttrat som sjutton. Då har en mysig filt från Klippan värmt en i soffan. Och nu är den snygg att se på!


26 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm mysigt att krypa ner under en filt och bara vara.
Ha en fin dag.
Kram kram

Anonym sa...

Jag vet vart alla snygga korgar jag letar efter har tagit vägen! hem till DIG! :)

Hoppas magsjukan nu har flytt all världens väg och att du är pigg och kry.

Det är precis som du säger, väldans hemtrevligt och mysigt med filtar i korgar...himla fin filt var det också!
Jag hittade en jättefin grå, stickad filt i en tidning som jag ville ha, men kan nu inte hitta en återförsäljare av filten i fråga i närheten av oss... typiskt!

Hoppas du får en fin dag.

Villa Carl Larsson sa...

Jag håller med! Den är verkligen snygg att se på och korgen är också superfin. Skönt att du mår bättre nu då. Jag fryser väldigt ofta men är jag sjuk fryser jag "ihjäl".

Kram

StrandviksVillan sa...

Jag är också en sån där varmblodig person, har nästan alltid varma händer. Men på kvällarna när jag ska se på tv är det så mysigt med en filt... då kan man börja varva ner :) Vi har för tillfället... fem stycken filtar i vardagsrummet, eh...

Anonym sa...

Vad fint! Ska införskaffa mig en korg att ha brevid soffan för kuddar o pläd!

Nettan sa...

Här har du en frusen en..finns en pläd i varje rum här i stort sett!! Din var väldigt fin, korgen med!!
Skönt att du känner dig bättre ialla fall..men man brukar vara lite mör ett bra tag efteråt!!
Kram Nettan

Unknown sa...

Mycket hemtrevligt!

Fann stigen hit, från en annan blogg...och lämnar en liten fortsatt kryapådej-hälsning också :-)

Kram
från Eva

Anonym sa...

Finns nof inget skönare än att krypa upp i soffan med en go filt eller pläd att den sen är snygg gör ju inte saken sämre!

Gött att du börjar piggna till!

Kram!

Kristin sa...

Hej du! Jag är alltid superfrusen på kvällarna så jag måste ha en fleecefilt för att överleva i soffan. Jag funderar allvarligt på att sy en egen kvilt (läste att Villahemmet hade gjort en så fin sådan, för ett år sedan eller något). Det blir lite mer tyngd och värme än bara fleecen.

Hoppas du snart känner dig frisk. Mina spår efter maginfluensan tog nog en vecka... Kram!

Aratorps Lena sa...

Hej på dig! Hoppas du har skickat vinterkräksjukan dit pepparn växer! Kanske inte bokstavligt för där är väl jag... (i Spanien) Tycker du har lyckats få fram fina inlägg trots sviktande ork. Den pläden är ju SÅ fin, ska köpa in Klippan till butiken till hösten. Älskar ullplädar, speciellt dem! Har ett par stycken i soffan, och på sängen.
Kram
Lena

Anonym sa...

Absolut, jättesnygg att titta på, o ser gosig ut oxå...
Tycker det tar en himla tid att bli frisk, är du fortfarande inte helt ok?
Jag blev ju förkyld/febrig i Måndags (alltså förra), är fortfarande snorig o igårkväll fick jag en huvudvärk som inte vill ge med sig fast jag tog alvedon....så lessamt.

Hoppas du kryar på dig, kramar

Grodmamman sa...

Vill också ha en korg till våra filtar. Har flera stycken och jag blir tokig när de ligger överallt. Bra att kunna ha dem på ett ställe!:)
Kram

Jo sa...

Det blir väldigt hemtrevligt med plädar/filtar i en korg, särskilt om det är en snygg pläd från Klippan! Jag håller på att sticka mig en massa raggsockor att ha i korg (ute i stugan), det tycker jag också verkar hemtrevligt :)

Mia sa...

Du får klicka hem den. Det är ju en tavla, fann den på Etsy. Skrev det längst ner i hörnet. De var inte alls farligt dyra!

KRam Mia

Jenny sa...

Hej! Vilken fin korg, ser så mysigt ut med filten i:)
Själv hittade jag en korg på auktion i veckan, har oxå tänkt ha filtar/plädar i den. Målade den vit idag:)
Kram Jenny

HWITA DRÖMMAR sa...

Snygg korg! Har du målat den? Filten såg varm och go´ ut! Har varit inne och kikat på Stoff & stil och det var bra priser..men kom på idag att jag glömt kolla Åhlens..har varit i flera andra tygaffärer men inte hittat nått fint och inte särskilt billigt heller. Så idag kollade jag vad som fanns på Åhlens och det fanns ju massor! Jag hittade dessutom exakt det tyg jag tänkt mig för 99 :- metern det va andra bullar det än i tygaffären där de tog ca 400:- metern för nästan samma tyg! 99:- är helt ok pris, så nu har jag äntligen hittat ett tyg! Är nog mer träslöjdstjej än syslöjd men men ska bli kul att testa detta. Kram M

Tusenfröjd sa...

Jättefin korg! Målat själv? Hihi
Bra med stora korgar till alla filtar och plädar.
Ha det så gott!
Liv

Anonym sa...

Den ser verkligen varm och mysig ut! skulle egentligen ha köpt hem några sådana filtar... Hoppas att du fått igen alla krafter och dessutom värmen! Den fann jag tillslut igår! Kram anna

Stjärnor & Champagne sa...

Fin fint...Har också köpt en korg nyligen till alla plädar..
Kram Anne

Anonym sa...

Ja men vilken bra idé med korg i filt!! Har korgar som jag inte riktigt vet vad jag ska ha dem till, men gärna vill använda, och filtar som fn huserar över soffkanten. Tror jag ska följa din idé och para ihop dem!!! Tack!

Anonym sa...

Jag instämmer. Filtar är brabrabra!

DRÖMHUSET sa...

Ursnygg korg och filten ser varm och gosig ut! Skulle jag behöva, är en riktig fryslort :-)

Skönt att du är på bättringsvägen!

Kram Sofie ♥

Pysselpralinen sa...

Här blir det inga vilda partybilder på den här pralinen det säger jag bara! Dom sparar vi till barnbarnen. Eller kaminen.

Idag skulle jag verkligen behövt en kamin här, eller din fina filt! För nu är det kyligt i rummet. Rumstemperaturen styrs av utetempen, lite dåligt isolerat kan man säga. Så nu sitter jag med morgonrocken ovanpå kläderna och en filt om bena. Man får inte va för fåfäng.

Jag tänker varje dag framåt eftermiddagen på jobbet att idag ska jag minsann sy! Nu ska jag inte komma hem trött som en uggla och bara hamna framför datorn. Men tror nån att det funkar? Nähä, inte en endast liten söm har blivit sydd denna veckan. Symaskinen står och dammar på bordet men pralinen bara slappar. Var är arbetsmoralen?! Pysselmoralen?!!

In my house sa...

Hej hej.... Hmmmm, *tänker* jag gtror att jag kan veta vilket bord du menar!!!1 och jag tycker att svart låter bra,,, blir nog mer effekt då.....
- Jag har suttit å sytt typ halva dagen =) fast de ä ju kul.. =) Har nästan fått,, eller har fått valkar i händerna, av saxen och på tummen av synålen 0) hehaha, hårt arbetande kvinna må jag säga!!

Ha de gott kram josse

millandante sa...

Väldigt snygg!!!

Anonym sa...

Skönt att du är på benen igen!! Välkommen tillbaka till livet :0)

Nej, jag behöver inte trängas på vägen till jobbet. Sällan möter jag en endaste bil varken dit eller hem :0)

~Livet i byn