torsdag 7 oktober 2010

Fröken Fräken åker till söderns land

Jag vet inte hur det är med er, men själv skulle jag gärna byta ut lite vissnade löv på backen och orkanblåst, mot värme och sol. Så jag åkte till södern, närmare bestämt Stockholm och möttes av piskande hällregn och människor i dunjacka. Håhåjaja.

Så vad gör man? Man shoppar. Det går helt enkelt inte att rå för, det är vädrets fel!!! På de två timmar jag har varit här har jag hunnit fylla på lagret med pysselmaterial, köpt fuskpälstyg och ett par gardiner. Jomen!

Nu är frågan - i morgon, ska jag då åka till Bromma Blocks och titta in på inredningsaffären Nordik? Ni som varit där, tror ni att det är min stil? Eller satsa på Ikea och köpa julgrejer redan?


24 kommentarer:

Linruz sa...

Hihi ja det här ruggiga vädret gör nog att handlen går bra.
Kram kram Lina

Villa Vinkelhaken sa...

Härligt med shopping! Passar ju i detta höstiga väder =)

Ha de bra!
Kram

Vårt hem på landet sa...

Jag som trodde du hade varit liite längre söderut :) (Om det är till någon tröst så har det stormat och regnat här nere med...) Å kunde inte Fröken ha fotat trädet istället för löven?? Det ser ut som ornäsbjörklöv... :)

Ikea är ju ikea...

Grodmamman sa...

Trodde först att du var på väg utomlands!:)
Har ingen aning om hur den affären är, men IKEA gillar jag!:)
Kram

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Hejsan!:) Shopping är alltid trevligt i alla väder! hoppas du hittar mycket fint:)

Kraam Izabell

millandante sa...

Nordik lät ju spännande om du inte varit där (vilket inte jag heller varit) Har hört via bloggvärden att det finns en hel del där...

Låter urtrevligt vad du än väljer och hur mycket det än regnar. Shopping är shopping!

:)

Therese sa...

Finns mycket fint på Nordik! Men vet inte riktigt, de har nåt mellanprisläge så dte ibland känns som att man kan hitta lika bra på Ikea och om man vill ha nåt mer "speciellt" kan man lägga till några kronor och köpa "äkta vara". men det är bara min uppfattning!

Hoppas du fick en trevlig tur trots vädrets makter :)

Vårt hem på landet sa...

Jag hade LÄTT kvistlackat hela taket istället för att tvätta/skura/skrubba hala taket som tog mig 5 timmar igår... (Aj, träningsvärk i armarna) Imorgon blir det oljegrund!

Det är det jag alltid har sagt, oljefärg är bäst!

Livet på Berget sa...

Vi blev så deppiga när vi kom hem från Kreta så vi bokade en ny resa till Thailand. Så hanterar jag detta, nu har jag nått att se fram emot. Shoppa blir man alltid gladare av.
Ha de gott!
Kram
/Sara

kungen o majkis sa...

Jag störtgillar Nordik! Finns massa fint där :)! Fina möbler, kuddar och härliga småpryttlar.

Och lite shopping piggar ju alltid upp :-)!

Härligt hemma sa...

Halloj!!På Konsum hittade jag zinkhusen, tror eller ej ;). Vilken trevlig blogg du har...alla dessa snygga kuddar :)) Jag ÄLSKAR kuddar!!
Ha en skön kväll!
Kram Madeleine

Marie - Systrarna sa...

Jag kommer precis från Ikea, och de har spärrat av runt hela julpryltorget, såg ut som om man inte fick handla? I alla fall inte gå in där! Och VAD är Nordik? Låter ju som nåt spännande som jag missat... Hmm... Men jag bor ju i söderort och inte i Bromma!
Kram/Marie

Mjuka sa...

Shopping så klart!!! Du jag skulle nog satsa på Ikea, nog mer din stil!!!
Kram På dig
Malin

Limetwig sa...

Det är nog lite "ruggigt" väder i hela svearike...tyvärr! Men en anledning till att sitta inne och vara kreativ, tjoho!!!!
Ha en skön fredag! Åse

Anonym sa...

IKEA Älmhult öppnade sin julavdelning den 2 oktober så kommersen är i full gång och jag har redan shoppat.../CC

Sari sa...

Hej på dig!
Det var ett BRA tag sedan jag tittade in sist... Ja, höst har det blivit och inte verkar vi få någon brittsommar heller....
Vi var till Ikea i helgen och jovisst! Julsakerna är framme!!! Huu, jag gillar inte det riktigt...
Ha det bra!
Sari

Klankis sa...

Ta Bromma! Men åk buss. Inte bil. Antar iof att du inte kör bil här men låt bli taxi då alltså.

af nord sa...

Ja det regnade verkligen rejält i går i Stockholm. Hoppas du får en mysig helg. Har aldrig varit på Nordik men du får gärna berätta vad du tyckte. Kanske ska åka dit någon gång.
Ha det så bra
Kram
Helena

Fröken Grön sa...

Den som påstår att man inte blir lycklig av shopping vet inte vad han/hon pratar om... Lovely att du gjort så många fynd, - nu blir det pyssla av i höstmörkret!
Trevlig hemresa och trevlig helg!

mo sa...

Hej vännen...
Vad tråkigt att du haft en downperiod, ,inte kul med omorganiseringar o bli av med folk man trivs med. Hoppas det löser sig, om inte till det bästa, så till något bra i alla fall...

Haha, ja för mig är det ju rätt lång norrut du är...Skäms, men jag har aldrig varit längre norrut än till just Stockholm...Kul att du shoppat loss lite i alla fall....Vet inget om det där stället du pratar om, så jag kan inte ge dig tips...Nästa Fredag ska jag, maken o våra underbara grannar åka till Ullared, sen ska vi ta in på hotell i Halmstad, gå ut o käka o kanske hitta något ställe (pub) med musik osv..ska bli så kul (jag o maken firar 25 år, ja sedan vi blev tillsammans...huga, hur gick det till, jag är ju inte gammal ;)

Kramar på dig, o ha en fin helg

Systrarna Hjertén sa...

Har aldrig varit på Nordik, så där kan du inte få något tips från mig! Känner dock igen shoppingbeteendet. Det regnade i London och kreditkortet glödde när jag kom hem...! ;D

Mvh
Frida

Madeleine Berglund sa...

Kastanjer säger du. Hmmmm....
Var hittar du det...
Det känns som ett träd du finner i en slottspark alternativt i en stadspark???!!!?

Ha nu så himlans skoj i Stockholm, jag reser som sagt till örebro och roar mig. =D

Kram Madde

Lyktor och Tyg sa...

Jag tycker du ska välja vad som helst bara inte julsaker på IKEA. DEt är förtidigt!
Lycka till
Kram Kristina

Johi sa...

Julgrejer på Ikea låter mysigt!