lördag 5 februari 2011

Till de bästa

En sak är klar - jag har världens bästa bloggläsare som kommer med styrka, uppmuntran, hejarop och djävlaranamma när man känner sig låg!

Tack för alla värmande ord. Från djupet av mitt hjärta, tack!

Jag försöker nu lägga det tråkiga bakom mig - jag vet ju att jag inte gjort något fel, så varför ska jag må dåligt? - men tyvärr känner jag mig lite orkeslös efter allt som har varit. Fastän det är helg och man bara vill njuta och ha roligt.


En skir blomma för att få lite vårkänsla har inhandlats. Tyvärr glömde jag bort vad den hette redan innan jag lämnat blomaffären. Men jag har alldeles säkert någon bloggläsare som kan tala om vad den heter. För jomen, sådant kan ni också!

25 kommentarer:

Camilla sa...

Nä, det är inte lätt at lägga vissa saker bakom sej. Speciellt inte när det är ngt man retar sej på. Men jag hoppas det kan putta det åt sidan för en stund iaf. Så att du kan få ha det lite mysigt denna helgen också :)

Vad det är för blomma vet jag inte.. Men jag är också rätt säker på att ngn annan kommer med rätt namn :D

Försök nu ha en riktigt skön lördag och söndag! (låt inte dessa förstöra dina ledig helger också!!)
Kram

Den där Victoria sa...

Det kommer att bli bra så småningom, det brukar det bli. Det är helt ok att känna sig orkeslös ibland, det måste man göra innan man kan hämta nya krafter. Jag är rätt orkeslös själv just nu, men jag försöker se allting med tillförsikt och hoppas på att det snart kommer att bli bättre igen.

Kram Elvira

Ps. Vet inte vad det är för blomma, men fin var den i alla fall.

Helena sa...

En klöver har du köpt!Så söt så :-)
Tror det kan vara din lyckoklöver nu vänder det :-)
Kramar från mig!

Sara sa...

Hej
Kämpa på :-) Önskar dig en fin helg.
Kram

Vit dröm sa...

Tråkigt att behöva känna så, jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig och att du kan njuta lite av helgen!
Många kramar till dig!

koppfnatt sa...

Hejsan!
Vit veppling tror jag minsann att det är.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Åsa

Anonym sa...

Du har inhandlat en lyckoklöver också kallad vitväppling av släktet oxalis. Harsyran hör till samma släkte och när den blommar står ju sommaren för dörren, så visst har du en växt med vårkänsla. Ryck loss blomstjälkarna när blommorna blommat ut, inte bara knipa av, så kommer nya stjälkar och du får rikligare och längre blomning.
// Maria

Edith och Jag sa...

Såg i ditt förra inlägg att du sökt nytt jobb och vill bara önska dig lycka till med det. Håller med dig i att det inte kan vara meningen att man ska dräneras på energi dagligen på sitt jobb. Har själv varit i en sådan jobbsituation vid ett tillfälle och för mig blev det till slut tvunget att söka ett annat jobb och det är jag glad för idag.
Hoppas att din helg blir bra.
Kram Maria

Unknown sa...

Ser att du redan fått veta att det är en lyckoklöver. Nu kan det bara bli bättre. Svårt att lägga allt bakom sig på en gång, men stå på dig. Ger dig en styrkekram :)
Kram Maria

Livet på Vestergård sa...

Ser att du fått veta namnet på din blomma. Vilket vackert namn den har :)
Ha en skön helg! Kram Kicki

Tina sa...

Såg i ditt förra inlägg att du beslutat dej för att göra förändringar beträffande ditt jobb. Bra beslut!!!
Man ska inte behöva ha magknip och vara spysjuk bara för att man ska på jobb...
Hoppas det nappar för dej någon annanstans ;o))

Har själv gjort samma beslut. Jag vill bli glad av att gå på jobb!

Grodmamman sa...

Tror att jag skulle behöva anamma ditt sätt att ordna ny energi. Inte bara sitta och tycka synd om mig själv utan ta och pyssla lite istället!:)
Hoppas att det snart vänder för dig och jag gillade din blomma. Klart att det är en lyckoklöver!:)
Kram

Fröken Grön sa...

Det du skriver om i ditt förra inlägg känns verkligen bedrövligt, men heja dig som vägrar bli trampad på och tar steget att söka nytt jobb! Nu ska jag hålla tummarna så det knakar att du snart får en nystart någon annanstans, där folk har vett att uppskatta dig för den du är!
Hoppas du får en skön helg, trots allt.
/Anna-Karin

Monkan sa...

Ja byt jobb! De ÄR inte värda dig, så enkelt är det. Jag vet ju inte vad du jobbar med, jag hoppas ju att det är nåt kreativt eftersom du är så fantastisk på att skapa, men oavsett vad det är så är jag övertygad om att du är en stjärna, man kan helt enkelt inte ha en superblogg och samtidigt vara en klant på jobbet :) Men oavsett kompetens eller inte, man behandlar inte andra på det viset som personen/personerna gjort! Ah, du får väl se det som bekräftelse på att du gjort nåt bra :)

Jag håller tummarna stenhårt för jobbsökandet och hoppas att du kan koppla bort allt det tråkiga i helgen, kanske slappa lite i soffan med Melodifestivalen, eller kanske t.om se det live?! Nä, inte riktigt din grej har jag en känsla av :)

Blir det nåt av de planerade Stockholmsbesöken nu i februari då, men tanke på allt? Ifall du vill ha boken, men den ligger i tryggt förvar i förrådet tills du blir lässugen :)

Skönt att höra att det är fler än jag som inte har koll på vad blommorna heter :) Jag köpte en igår och var säker på att glömma namnet direkt, men bara för att namnet stod på kvittot så kom jag ju så klart ihåg det för en gångs skull... Murraya, den dyker väl upp i bloggen när den fått en kruka...

Anonym sa...

Skit är det när man tar åt sig, trots att man VET att man är oskyldig som en brud.
Jag är precis likadan och det är f*n vad griller det kan sätta i huvudet på en och trubba en på happyholidaykänslor och annat fluffigt och mjukt!
Bara upprepa mantrat om att det är synd om dem som gör så mot andra -och kåpa skira vårblommor så klart! :) Bästa bot!
Njut av resten av helgen

Kramar

kungen o majkis sa...

Jag brukar inte alls veta vad mina blommor heter. De sista jag köpte var jättefina, rosa och blommande...och hon jag köpte dem av sa att de inte fick torka ut, liksom ingen idé att veta vad de heter då...de kommer ändå inte överleva så länge, synd att fästa sig liksom ;)!

Håller alla tummarna att du snarast hittar något nytt härligt jobb. Något som ger en mycket bättre magkänsla! Och till de på ditt nuvarande jobb som tar din energi tar jag till min farfars favoritutryck: Skitskallar.

The pyssler sa...

Tjusig dekoration av krukan. =)
/Mirre

millandante sa...

Ja sådana saker tar kraft... en tur till blomsteraffären hjälper lite!:)

KRAM

♥ Pia... sa...

Hej..läste ditt förra inlägg..och kan bara ge dej en massa styrkekramar..och en massa lyckatill....hoppas du finner ett bra jobb..Pia

Nyanser av vitt sa...

Du är också bäst fröken. Glöm aldrig det när det är tufft på jobbet. Blommor och jag går inte ihop så jag kan inte hjälpa dig med det men läste att någon angett klöver så det är det säkert.
Kram

Liljas Corner sa...

Nej, att bli utsatt för otrevligheter på jobbet är verkligen inte bra för hälsan! Lycka till med jobbansökningen. Sänder styrka till dig!

Blomman med tillbehör är jättesöt!

Anonym sa...

Härligt att se att något ger kraft. Vi är med dig hela vägen!

Kram/ Tekla

Pysselprinsessan sa...

Usch för trista arbets"kamrater"!! Jag hejar på den förbannade pannkakan! ;)

Tack för alla Sthlm-tips. Skall sparas till nästa tillfälle. För jag kom inte längre än Gävle. :) Det var ju egentligen huvudsyftet med min södertripp, storstaden hade jag bara tänkt som en bonus när man ändå var "där nere"! :) Men det blev inte så den här gången! Men jag sparar de bra tipsen till senare i vår då jag skall ner igen. Då kanske man får lite vår i förskott dessutom. :) För nu är jag oxå l e s s på vintern!!

Kramar

Fröken Fräken sa...

Tusen tack till alla ni snälla därute som peppar mig när det känns deppigt på jobbet!

Anonym sa...

Jätte fin blogg det här, hälsar

debutsky.wordpress.com / Carita