tisdag 14 augusti 2012

En fröken på kökssoffan

Min kökssoffa har ju haft många utstyrslar. Som här eller här eller här eller som den såg ut från början..

Men nu tror jag att jag kommer att vara nöjd för ett tag framöver. Tyget är Mairos Mademoiselle som jag knep för halva reapriset (trägen vinner!) Jag målade även om tre pinnar i svart i ryggpartiet, en idé jag fick sådär 23.30 en kväll och kände att jag absolut måste genomföra på direkten.

Och försök tänka bort det där elementet bakom. Tydligen tycker inte hyresvärden att ett element bör tas bort ur estetiskt hänseende. Jag säger då det.

Tack för stöd och pepp i föregående inlägg! Ibland behöver man få höra hur andra resonerar när man funderar på om man överreagerar eller tänker helt fel...

14 kommentarer:

Johanna sa...

Blev ju riktigt coolt tycker jag:) Snyggt!!

Ha en fin tisdag,

Kram Johanna

Le petit jardin sa...

häftig idé med de te svarta där bak...det blir liksom en tuff detalj som bryter...och ja, de ädr elementen kunde väl bara vara utan att synas, för fina är de ju inte

kram Kajsa

Mamma med ambitioner sa...

Så fint det blev. Har funderat på att måla ett ben svart på mitt lilla bord i köket. Nu jä...lar.
Tyget är ju bara att dö för.
Ha det bäst!
Ps jag gillar inte heller element.
Kram Kristina.
Förresten häng med på vår utmaning vetja!

Hanna sa...

så fin!
Kram
Hanna

Anonym sa...

Japp - där satt den! Har inte tidigare kommenterat din kökssoffa (tyckte ärlligt talat att den var fööör tråkig), men NU! Toppen - både kaxig och romantisk på en gång!
Sissi

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Snyggt.....du får be hyresvärden göra ett elementskydd :)
Kram och ha en fin dag från Maria

Edith och Jag sa...

Mycket snyggt!
Mycket kloka ord i ditt förra inlägg också. Lyssna INTE på den släktingen! Pyssla och skapa på!.
Kram Maria

C sa...

Ååå jag vill också ha en kökssoffa. Den är sååå fin! Men den måste ha mjuka kuddar på sig, så att man kan ligga där och slappa medans någon behagar laga mat åt en ;)

Anonym sa...

Snyggt med de svarta "pinnarna"!/Susanne

Monkan sa...

Jamen så fint! Verkligen Mesta Möjliga Mairo liksom. Fiffigt och piffigt med svarta pinnar och ska man måla svart, klart det ska göras på natten :) Jag förstår att du är supernöjd, men skulle inte heller bli förvånad om du klär om soffan igen om några timmar :) För det har ju förekommit att Nöjd inte alltid varit ett långlivat känsloläge hos denna bloggerska ;)

Nämen nej, inte Släktingen! Finns väl bara en sak att göra? Överösa Släktingen med hempysslat, ju puttenuttigare och anskrämligare desto bättre! Gärna saker att hänga på Släktingens ytterdörr och brevlåda, så att grannarna får se. Kanske alla vi pysselbloggare skulle ta och bidra :) Men alltså, vad säger övriga, förhoppningsvis normala släktingar, och framför allt Släktingens familj, om hur denna person uppför sig?!

Jag är rädd för att det har blivit fel i leveransen nånstans, det har inte blivit sommar än men ändå så är hösten här. Jo, så är det. Jag kände hemska höstliga vindar igår, satt ute i parken i linne och kjol och frös faktiskt, fick ta på mig kofta. Och på kvällen när jag var iväg för att träna så noterade jag två säkra hösttecken, luften på gymmet var tjock av svettdoft och alla skåpen i den populäraste delen av omklädningsrummet var upptagna. Höst. Till råga på allt så inför SL höstturlista på måndag.

Kicki sa...

Vad fin Din soffa blev. Jag är också inne i en svart och vit period tror jag. Härligt med lite inspiration//Kicki

Designe sa...

Hej! Såg hos Liljor och tulpaner att ni har 22 gr varmt idag..guu så skönt..jag bor ca 45 mil söder om dig och vi hade kanske 14...å jag som ändå tyckte det var skönt ute!:)Då är man inte bortskämd!:) kommenterade även nedan ang. att pyssla lr inte å jag håller med fullt å fast! kram

Bella sa...

Riktigt snygg blev det!! Jag älskar ju svart och vitt så det här föll mig i smaken :) Kul i de att måla några av pinnarna svarta.

Blir så irriterad när jag läser ditt förra inlägg, varför kan inte folk sköta sig själva och acceptera att vi alla är olika och att olika saker är betydelsefulla och ger ett mervärde i livet för olika personer...

Hoppas Ni haft härligt sensommarvärme även uppe i norr idag!

Kramar Bella

Karin A sa...

Snyggt och annorlunda och grattis till fint tygfynd! Gillar. Mycket. :)

Kram!