tisdag 2 september 2008

Koloniliv

Nu blir det bilder!
Från lördagens kolonilottsbesök. Vädret var inte det bästa, vilket man kan se på vissa foton, men det var charmigt där ändå.

Hade ägarna till lotten där de vackra stolarna stått varit där hade jag knackat på och frågat om de var till salu. Bänken var inte heller pjåkig, även om den var målade i isande blått.


13 kommentarer:

Pysselprinsessan sa...

Härliga bilder! Trots att de är lite plågsamma för en jag-vill-ha-en-trädgård-nu:are! :)

Hi hi! Jag misstänkte nästan din ställning i kohudfrågan! :) Känns inte riktigt du! Stockholm blad passar bättre in i bilden! Jag skulle vilja sy en kudde av den färgställningen som finns på gardiner och fotöljen. Vit botten och brungrått mönster! Men det känns lite onödigt att köpa ett gardinpar för att klippa sönder till en ynka liten kudde!

FÅTT stolen, nu blir jag riktigt avis! ;P Nu måste jag nog tröstfara på någon av våra (dyra) loppisar i stan! :)

Nu finns bilder! Så du kan lungen dig Beda! :D Lite missvisande i färgen, men... Det är svårt att ta i motljus ibland. Jag glömde dock fråga på affären vad det var för tyg! Inte likt mig!
Jaja... Ha det! Kramar

Linda -Galleri Palla sa...

Ohh, snajsiga bilder du levererar. Förstår att det var en fröjd att vandra omkring där bland lotterna. Kanske kan vara ett alternativ för oss lägenhetsockupanter?

Beas sa...

Härligt...och avundsvärt!

Anonym sa...

Härliga bilder, får lite sommarkänslor av dem, o visst nu har det varit sommar här igen, sol o varmt så ungarna är genomsvetta när de har kommit hem från skolan, jag klagar inte.
Jag brukar oxå köra med yes på fläckar, men här var jag tydligen för snabb o kasta in soffan i maskinen....jaja, det är tur att det är två sidor på en dyna, kramisar

Mia sa...

Oh mina morföräldrar ägde en kolonilott och jag bara älskade att vara där med de och rensa morötter och vattna salladen.

Apropå flygsällskap, vi hade en dreglande skrikande baby bakom oss vi med. Men vad ska man göra, man kan ju knappast bli arg...
Säg till om du kommer på vad det är för stol - jag gillar den verkligen!

Kram Mia

Villa Hemma sa...

Härliga bilder.... Stolarna var verkligen underbara. Hoppas ägarna uppskattar dem :-D

Sara sa...

Hej
Vilka vackra bilder. Den med bladet och regndropparna var så fin.
Kram Sara

Anonym sa...

Svar: Jag va där för några veckor sedan och har haft det som tradition att gå på deras julmarknad. Så det känns väldigt trist faktiskt. Men jag håller tummarna för och tror att någon kommer se till att verksamheten fortsätter.

Jag fraktade min i handbagaget på flyget från London, det va inte helt lätt det heller! :)

Va fina stolarna va. Och bänken också!

Kram
/Johanna

Inspiration i vitt sa...

Att gå runt och strosa på en kollonilott är så underbart härligt, min mamma har en kollonilott som ligger i ett underbart område. Jag är ofta där och njuter av omgivningen. De där stolarna var ju bara för snygga, dom skulle man ha.Alla bilder är så fina.
Kram/Ingela

Pysselpralinen sa...

Vilka stillsamt vackra bilder. Jag kan riktigt känna hur skönt det är att promenera där.

Skruva ihop möbler, ja vem kom egentligen på det? Att det oftast är billigt när det handlar om byggsatser är ju trevligt, men helst skulle man ju gärna ha assistans tycker jag. Byggmästare borde ingå. Har ju skruvat ett antal Ikea grejer genom åren så jag känner mig rätt nöjd...

Eftersom jag kom i kontakt med Tiimarii i ungefär 22 års åldern råkade jag liksom bli tvungen att utöka min brevpapperssamling då... Den fick sin revival där, efter ca tio års vila. Hm, jag brukar inte prata om det, känns inte helt vanligt för vuxna kvinnor att känna så, men brevpapperssamlingen har en viktig plats i mitt hjärta. Har du kvar din?

Vad kul att höra att du lyckades få till såväl högre lön som mer trivsel på ditt nya jobb. Dessutom fast. Så ska det vara.
Känner på mig att det finns en stor risk att min något högre lön kan komma att brännas relativt snabbt i Sthlm. Fast jag kanske kan få gå kurs hos dig och lära mig fynda?

Anonym sa...

Hos mej hade du kunnat riva tapeter iaf för det kan inte bli för mycket rivet. Idag kommer det spackelhjälp tack o lov, har aldrig bredspacklat så det överlämnar jag till de som kan.
Sen tar jag över när tapetseringen börjar, smidigt.

Ska jag vara ärlig är jag rätt sliten o trött så det känns rätt motigt nu men blir snart bättre.

Vilka härliga bilder, tycker de blev mysiga för just regnets skull.

Kram

Anonym sa...

Åh vad jag vill ha en egen gräsplätt nu, med blommor och en liten bänk. Hade inte tackat nej till en marklägenhet med något rum till. Som du sa ett litet pyssel/arbetsrum hade inte varit helt fel. Fina bilder förresten, jag tror på dig då du säger att du hade kunnat knacka på, haha!

Levindas Värld sa...

Va härliga bilder du bjussar på, stolarna var ju verkligen charmiga och bänken likaså :)

Nedu vädret är ju inte det allra roligaste nu för tiden, men snart blir det nog bättre när hösten verkligen kommer igång med dess färgbyte i naturen, då blir det vackert! Lite mindre regn vore ju också trevligt förstås!

Kram