tisdag 9 september 2008

Vackra sprickor

Här kommer mina tallrikar som köptes i lördags. Tyvärr fick jag inte med den fina krackeleringen som var. Jag gillar det enkla mönstret - blommigt och snirkligt är nog inget för mig. Vitt med inslag av svart, det är härligt! Jag gillar också att tallrikarna är lite ojämna och olika tjocka. Ingen tråkig standardisering här inte! Nu skulle jag vilja hitta något dekorativt att lägga i faten.. något mörkt tror jag... Förslag?

För er som har undrat i nedanstående inlägg:
Tyget på tygtavlan har jag hittat på en lokal tygaffär, tyvärr vet jag inte vem som trycker tyget. Jag har inte hittat något namn!
Kuddarna är (så klart) hemsydda, och fårskinnsfuskpälsen kommer från Åhlens, baksidan är i fleece från Ohlssons tyger, och det beigebruna lintyget och det mörkmelerade tyget är från IKEA.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad synd att du inte vet vart tyget kommer ifrån, men tack ändå...det är bara sjukt snyggt...
Nja, svarta stenar kanske...vet inte vad du ska lägga på det fina fatet...du kommer nog på något...
Jag har en liten enkel utmaning till dig hos mig, kramar

Sara sa...

Hejsan
Tjusig tallrik. Själv är jag mer för det blommiga ,snirkliga, men vi är olika.
Kram Sara

Emm´s design sa...

Fina tallrikar!!!
Jag ser framför mig några fina fikon på tallriken. Om du nu gillar sådana :-)

Kram Emm

Malin - I min trädgård sa...

jAMEN DET ÄR JU EGENTLIGEN EN UNDERBAR IDÉ! (Oj vad jag skriker ;)! ) Hmm. jag ska nog kolla om det finns någon som har en liten filmkamera. Det hade ju varit jätteroligt! Tack för tipset!

Javisst är det härligt när man känner att varje sak (som i det här fallet - dina tallrikar) är unik!

Kram M

Mia sa...

Svar:
Här har du en till som gråter för minsta lilla. Jag gråter ofta en skvätt när jag ser på nyheterna varje kväll. Det finns ingen skräckfilm som slår den otäcka verklighet vi lever i.
Men hela min pappas sida är sån, gråter jämnt och ständigt både i lycka och sorg. :)

Kram Mia

jennys hus sa...

dom var jättefina de där. gillar de enkla kronorna:-) Kram/jenny

Anonym sa...

Gillar oxå mest vitt för då kan man som du säger smacka till med vilken färg som helst, men nu är det datarummet och då har man ju inga kuddar och lullull så därför tänkte jag en lite färgglad tapet eller icke färgglad (svart). Aha vi får se vad jag hamnar....

Visst är tyger i från Åhlens fint, klämde på det häromdagen men nej och åter nej, lyckades sansa mej.

Väntar tills sängen kommer då får vi se vad som inhandlas.....

Anonym sa...

Jätte söt tallrik!
Kram Rebecka

Pysselpralinen sa...

Snyggt porslin, det förstår jag att du föll för. Och det var militärt? Spännande! jag kan bli så nyfiken på historian bakom...

Förbaskat, varför ska alla bra affärer (färgaffäre, tygaffärer) ha dumma öppettider?! Jag skulle ju handla tyg idag. Och kom dit fem minuter innan stängning. Hur mycket hann jag känna och kika på då?! Äsch, det kanske får bli ikea igen.

Boken fick jag av min bäste tysk. Hade varit rätt kul om min chef kommit med den. Jag har ännu inte hunnit tippexa i den, men rätt vad det är så! Jobbet är egentligen tråkigt enbart pga att jag har för lite att göra. Ett projekt som aldrig blev nåt projekt typ. Ja,ja.
Kolla brödrostar hade i alla fall varit meningsfullt. Folk behöver ju få sitt rostbröd på morgonen!
Bara man slapp se ut som Stig Helmer.

Idag är det tisdag och jag har inte ens kommit i närheten av ett pyssel än. Jag vet, jag vet, alla dagar kan inte vara pyssel och solsken. Men jag vill!

Smart drag att åka på jobbresa till en stad där Panduro finns. Jag håller med, om man helt planlöst går in i en sån butik kan man antingen fullkomligt tappa konceptet och barra irra omkring, eller så blir man köpgalen och kommer hem med en massa små skumma scrapprylar som man aldrig kommer klara av att piffa till nåt av.

Nu måste här sovas. Imorgon förväntas faktiskt lite seriösa prestationer på jobbet! Bra. =)
Sov gott!