söndag 14 september 2008

Så lite väggarJag gillar att måla mina egna tavlor. Jag gillar också att göra tygtavlor. Det är även fint att rama in tapeter, snajsiga kort, svartvita foton från IKEA och pressade blommor. Och så kan man hänga upp tomma ramar bara för att de är vackra. Samtidigt vill jag ha gott om tomma platser på väggarna. Och jag bor bara i en tvåa.

Detta är en kombination som inte går så bra ihop. Jag måste försöka rensa lite.
Men först ska jag åka till IKEA och köpa en ram till min Olle Eksell-affisch...

Tillägg! Jag har ju inte uppe alla dessa olika tavlor och prydnader på väggarna samtidigt - jag visar bara hur det växlar om... och att det är tuffa beslut att välja...

16 kommentarer:

Anonym sa...

Du visar alltid så mycket pyssligheter. Jag gillade tavlan med besticken, massor. Har du gjort den själv?
Svar: jag vet inte hur det skulle gå att spackla igen de stora hålen, hmm ska minsann ringa min kusin och be honon ta sig ett kik på det. Kanske han som är snickare kan ha bot på problemet.
Mamma satte iallafall lite spackel på småhålen i hallen, men det skulle behövas lite färg också.
jag fattar inte hur man tänker då man inte plockar ner lamporna när taket ska målas. Förstår om du blev lite irriterad. Galet!

Grodmamman sa...

Snygga tavlor du har och jag gillar idén med tomma ramar. Är det ett fönster på sista bilden? Tyckte att det var jätte fint. Har ett gammalt fönster stående som jag inte vet vad jag ska göra med än. Samlar idéer för detta!=)
Kram

Anonym sa...

Svar: Va spännande. Ser fram emot att se resultatet med den nya soffan!

Jag är sugen på att göra lite egna tavlor jag också. Köpa fina ramar och skapa lite. Just nu är mina väggar helt tomma. Det jobbiga är att jag inte får skruva i mina väggar så jag måste använda mig av en tavellist som finns att hänga tavlorna i..!

Hoppas du har en bra helg!

Kram
/Johanna

S o F sa...

Härliga idéer du har! Roligt att se lite annat på väggarna än det rent traditionella.

Att ställa upp vackra ramar på en tavellist, tycker jag var riktigt tufft.

Hoppas du får en fin vecka!

Anonym sa...

bor också "bara" i en tvåa och vill ha fria ytor. det är så svårt!!

Pysselpralinen sa...

Snygga väggar Fröken!
Jag kan förstå att en tvåa ibland har för få väggar när man är en sån idérik fröken som Fröken. Men tänk dig då en etta. Ja, jag säger då det. Suck.
Sen är det ju så att jag inte kan skiljas från min tygtavla med fåglarna. Den är bara så fin så jag vill inte byta. Jag har överhuvudtaget svårt att hitta något som är tillräckligt "bra" för mina väggar. Ju färre desto svårare kanske.

Ja visst var den scenen bäst! (i Sex&tCity) Vilka blickar, vilka känslor, vilket drama! Ååhh! Jag håller helt med. Nästan så att jag (som har väldigt svårt att gråta till filmer, bland folk) började grina.

Jag önskar att jag hade någon bra idé på vad man kan trycka på en kudde/tavla för då hade jag tryckt det nu. Men det står helt still! Och det är lite irriterande. Men jag har nog inte haft tillräckligt med tid i veckan för att kolla efter inspiration. Ditt &-tecken är dock klockrent.

Klockrent...hm...någon typ av urtavla..?

Faaast....man kan ju alltid göra dom...PRICKIGA!!! Tadaaa!
;-)
Hoppas du har en skön söndagkväll!
Jag ska ta itu med min lilla hall nu. Den är sur på mig, det känner jag. Den är gul och ful och spacklad och skräpig. Jag måste måla den idag!

Maria sa...

Håller med dig, snyggt med mycket luft och inte för mycket hängande på väggarna! Men det som väl hängs upp har alltid en speciel betydelse hemma hos oss. Tavlan du gjorde är verkligen en favorit!

Anonym sa...

Du har fått en utmärkelse av mig =)
Kram Rebecka

Linda -Galleri Palla sa...

Jag har alltid trott att less is more. Men nej nej nej, det är bara en lögn ;) Så kör på du!


Fafner again... Ujujuj måste kollas in...

Anonym sa...

Åh så kul, är den skön??? Kan tänka mig att du mår gott nu....kul att den fanns..O jag det stämmer som du säger om tygerna, men det är ju lite vilseledande för man kanske inte gillar just det som finns kvar...jaja, ilandsproblem...
Du har verkligen snygga alster på dina väggar, o att de är hemmagjorda höjer värdet ännu mer..Du behöver mycket större lägenhet så du får plats med allt snyggt du har....kramar på dig o må gott i soffan....

Anonym sa...

När får vi se en bild på snyggsoffan? Jag vill också ha en ny, helst i går.

~Livet i byn

Lisas inredningsblogg sa...

Såå mysigt ni har det ju! Jag vill seeee soffan!! Gillar bestick tavlan :D
Skoj att du vill va m! KRAMKRAM

Helena sa...

Så snyggt! Jag tycker det är jätte svårt att få till det bra på väggarna. Du lyckas verkligen!
Kram Helena

Anonym sa...

Vad fint, gillar dom tomma ramarna, det ser jätte fint och lite annorlunda ut!
Kram Rebecka

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja du...det där man vad ha och vad inte ha på väggarna är inte lätt. Sitter och funderar nu på vad som ska upp i nya lägenheten och vart det i så fall ska upp.

Tyckte verkligen om de vita tomma ramarna på tavellisten. Så snyggt!

Ha en fin start på veckan!
//Jill.

Anonym sa...

Vilka ursnygga ramar, mycket bra inspirationskälla!


Selma @ Livingguide
www.livingguide.se