måndag 1 september 2008

När målarhinken ropar

Idag tänkte jag att jag skulle bara fara hem från jobbet och lägga mig på soffan och inte göra ett skvatt! Man känner sig rätt trött när man ligger vaken i två timmar mitt i natten och sedan somnar lagomt tills det är dags att stiga upp...
Men det verkar inte gå riktigt som planerat..
Först ramlade jag över en liten träpall på Kupan, och sedan stod stolen från igår och bara väntade på mig. Så det blev mer direkt hem för att måla. Både stol och pall.Titta nu har jag fått den här utmärkelsen av Hwita villan en mysig bloggerska som också är väldigt bra på att vispa runt i målarfärgen och trolla till alla möjliga olika möbelfynd. Jag hoppas att hon fortsätter med det även om hon ska sätta igång att jobba nu!

Snart blir det att lägga upp fötterna och tända lite ljus och se om det inte går att ligga på soffan och göra just inget.. Brickan är naturligtvis ett gratisfynd! (jo, förresten, ni missar väl inte att "Poirot" börjar visas igen ikväll? För en Agatha Christie-expert som undertecknad kan denna serie dock vara en smula plågsam, det brukar ändras kors och tvärs från boken...)Uppdatering 21:40. Faktiskt så stämde nästan allt med boken även om de trollat bort en hel familj, och systerdottern flyttade aldrig in till Mrs McGintys stuga. Men vad är det för störningar som förekommit genom hela programmet?!

13 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Så mysigt att lägga sig på soffan och slappa! :D Fast jag betvivlar väl att du gör det?!! *ler*
Så mysigt det ser ut där på skänken eller byrån?!
svar: visst e han alldeles för underbar :D

Anonym sa...

Svar: Försöka duger nog, i annat fall får du låna boken och prova.

Annars måste jag säga att Dagens Muffin (länk finns hos mig) är nästan bättre än boken du beställt.

Jag är dock totalt oreceptig (finns det ordet?) av mig och gör alltid egna recept.Min HK lärare i grundskolan gav mig en tvåa på grund av det - enbart på grund av det!! Som jag sedan höjde till oanade höjder med annan lärare ;0)

Vissa recept blir mindre lyckade medans andra rent av blir bra. Sådana som jag sedan publicerar på bloggen.

~Livet i byn

Jo sa...

Vilka snygga ljusstakar/vaser! :)

Pysselpralinen sa...

Va fint!
Och trevligt billig bricka.

Jag vaknade också mitt i natten av världens äckligaste mardröm. Det händer aldrig! Låg som tur var inte vaken två timmar efteråt men det tog ett tag att inse att det inte skulle komma några mördarsugna motorcykelgangsters efter mig...

Jag vill sy ikväll, men det börjar redan kännas som att jag kommer hamna i soffan istället.
Hoppas du landade där tillslut och vilade dina målarmuskler lite. =)

Emm´s design sa...

Vilken fin bild! Och vilken söt liten korg som står där ;-)

Sara sa...

Soffan och slappa låter som min melodi :-) Grattis till utmärkelsen.
Kram Sara

Anonym sa...

Jäkla målarfärg till att gapa, du får ställa den långt in i ett skåp eller be den hålla käften så du får vila lite.............

Villa Hemma sa...

Vilken fin blogg! Älskar din banner!

Ha det finfint!

kram

Skatan sa...

HEj! Älskar dina prickar i förra inlägget :)

Sov gott,

Skatan

Pysselpralinen sa...

Ganska orutinerat av mig att inte be om expertråd innan jag gav mig ikast med tapetlimmet, men jag har ju tålamod som en treåring så det fanns liksom inte på kartan. Så blev ju resultatet som det blev också... Man får de limbubblor man förtjänar.

Asch Tiimarii också (!), nu blev jag avis igen. Ja, jag kan inte hålla tillbaka avundsjukan (treåringen igen). Varför finns inte billiga och bra Tiimarii i Götet? De hade tjänat på det! När jag bodde i Jkpg spenderades åtskilligt av studiemedlet i den butiken. Och om de har julgrejer? Trots allt är det ju inte ens 4 mån till julafton, värt en rek-tripp i alla fall?!

Jobb ja, puh, det är inte helt lätt att "hitta rätt". Särskilt inte när man valt ett yrke där jobben inte direkt växer på träd. Men, jag ska faktiskt börja ett nytt i okt. Det kräver flytt till huvudstaden och att jag blir inneboende hos en elitidrottare (undrar vilket som är mest skrämmande). Men för mig är det här jobbet "to die for". Och det är ett vik på ett år. Har jag tur kan jag om ett år kliva ut därifrån med massa kul erfarenheter och möjlighet till en vidare karriär inom området.
Dessvärre verkar det inte hjälpa ett dyft för att lyfta motivationsnivån i nuläget. Lika bra att inse, det är pysslet som driver mig just nu!

Anonym sa...

Halloj,
jag måste bara säga att jag tokgillar din blogg!
Superfin verkligen!
Sen gillar jag dina tavlor med text i massor!
Hoppas det är ok att jag prövar göra en själv nån dag?
Ha det bra!
kram/ruffa

Joo, jag sätter dig på min lämklista, hoppas det är ok, annars är det bara att hojta :)

Anonym sa...

Va roligt! Jag köpte min på Habitat i London för snart två år sedan och den har vart min favorit sedan dess. Finns i gult också har jag sett. Köpte du din på R.O.O.M?

Kram
/Johanna

jennys hus sa...

grattis till utmärkelsen. Så du har varit i målartagen igen? är lite så jag också, kan inte slappna av då jag vet att jag har ett projekt som ska göras:-)

Superfina de svarta och vita ljusstakarna var. Kram/jenny