tisdag 19 oktober 2010

Alla dessa underbara kuddar!

Jag brukar ju inte hänga på teman eller utmaningar så ofta. Detta beror på att jag är en egensinnig typ som har svårt att skriva om eller visa en viss sak på uppmaning. Ofta har jag så många idéer själv om vad jag vill visa och när här på bloggen att jag inte heller hinner med att följa med på teman. Men precis idag råkar visst mitt inlägg handla om precis samma sak som är aktuellt på Inspirationsfabriken.

Nämligen kuddar. För kan ni tänka er, jag har sytt nya IGEN! För att det är så roligt och för att jag hittade ett så vackert tyg som skimrar i grårosa som skulle bli så perfekt som kuddfodral. Och det blev det också.
Gråa kudden är i linne med knytband från annat tyg, och så har jag vänt stadkanten utåt som en lite ruff detalj.

Faktiskt har jag inte sprayat om burkarna i föregående inlägg. Det är inte att rekommendera att försöka stå ute på en balkong, i beckmörker och nollgradigt, med orkanblåst och försöka spraya. Det är ju det jag säger, det här med höst är då inte bra för något.

24 kommentarer:

Skrot och Skruv sa...

Oj vad du är duktigt! Mycket fina kuddar, tror att jag ska ta tag i att lära mig så kuddar ordentligt.

KRam Annica

Livet på Vestergård sa...

Jättefina! Jag halkade också omedvetet in på kuddtemat i dag :)

Rester till middag sa...

Hi, Hi...

Jag kommer ihåg från förra året att du och jag har olika känslor för höst och vinter.
ME LOVE!!!!
Men så bor jag i våra södra delar av landet, där vi ska vara glada om vi får någon vinter!

Fortsatt trevlig kväll!

Pieni Lintu sa...

Härliga detalger!!

Hem och Harmoni Marie sa...

Supersnygga!

Kram Marie

chokladblomma sa...

Supersnygga kuddar i precis "mina" färger!! Nu kanske jag blev inspirerad nog för att ta tag i det där till slut. Lite trist är det ju med endast 2 (!) kuddar i soffan... Fast å andra sidan så är det inte så många som kan kastas omkring heller!!
Kram

Grodmamman sa...

Snygga tyger och snygga kuddar!:) Har ju härmat de där vecken på en kudde, tyvärr var det inte min färg på det tyget, så jag får nog göra ett nytt försök med veck!:)
Får hoppas att du får tid att spraya i helgen, att det är bättre förhållanden då.
Kram

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Himla snygga kuddar! Fattar inte hur du hela tiden kläcker nya idéer och syr hur läckra kuddar som helst. Jag har fortfarande delar till två kuddar tillklippta (sedan i somras...) men inte blir det något med inte. Får bättra mig!

Och du har helt rätt - just nu är hösten bara till besvär, för inte kan jag spraymåla heller. Spegeln med guldram förblir guldig och det hjälper ju inte.

Ha det gott!

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

God kväll i stugan! Vad roligt!!:) Du är så duktig du, de supersnygga både i tyg och utformning, jag är så förtjust i att de har knytband:)

Jag tycker att de är bra att de finns egensinniga människor som går sin egen väg, då slipper jag känna mig som en udda fågel..;) Hehe-

Ha en fin kväll!

Kraam Izabell

Mjuka sa...

Du är verkligen "kudddrottningen"" SÅ supersnygga! Jag önskar verkligen att jag kunde sy som du
kramar Malin

Pysselpralinen sa...

Helläckert! De perfekt raka sömmarna imponerar!
Det är besvärligt det där med balkongmåleri/-sprejeri och höststormar. Jag har gett upp sprejandet för i år tror jag. Det tycks vara för kallt nu. Vilket betyder att jag nu inte får köpa fler saker på loppis som kräver ommålning i sprejform. Kan jag komma ihåg det måntro? Jag tvivlar.

Ja, jag kan ju knappast haka på det här kuddtemat för jag har ju kuddbrist. Ett besvärligt problem när man istället för att greppa situationen och sy fler kuddar, helt verkat ha snöat in på att sy väskor istället. Dina kuddar fick mig att vakna till lite...men jag är inte säker på att det räcker. En färdigklippt väska ligger nämligen och bara väntar på mig på sybordet...

Vita Falkens Lantliv sa...

Se där ja, att du hamnade så rätt i kuddvisningen hehe. Du gör så fina kuddar, ja jag erkänner, lite lätt avis, vill oxå kunna sy som ett proffs;)

Ha en skön kväll.....

House number 15 sa...

Men oj sååå fina kuddar
du har knåpat ihop denna gång.
Du är så duktig!!
Alltid lika inspirerande
att titta in här;)

Kram C

millandante sa...

Fasiken vad du är duktig på att sy!!! Så fina kuddar!

Hihi... här har du en som försökte spraya under ett paraply idag... GÖR INTE DET!!!!

KRAM:)

Jo sa...

Såklart att Frk Fräken har ett par finfina kuddar att visa upp för detta tema! :D
Jättefina detaljer, du är duktig du!

Knils Malin sa...

Vilka fina kuddar, både färger och form. Du är så duktig. Tycker också det är super kul att sy, lite krångligt när jag inte har något egen symaskin dock...! Men ska nog flörta med min mormor, har sett att hon har en som är väldigt dammig =)

Kram Malin

StrandviksVillan sa...

Kuddar ja... ord är väl överflödiga? :)
Själv är jag ju lycklig ägare till ett av dina kuddöverdrag! Fastän andra kuddar kommer och går så har den svarta med vit text alltid funnits framme :)

Nilla sa...

Vilka finfina kuddar du gjort.
Själv var jag lite lat och köpte nya fodral. :)
Men det är kul med nya kuddar.
Hör liksom hösten till på nåt vis.

Ha det bäst
Nilla

ANNIKA sa...

De här blev verkligen fina .
Kul att byta lite då och då.
ha det så bra!
ANNIKA

Designe sa...

Underbara kuddar! Gillar de där färgerna jättemycket just nu, särskilt på kläder!:)

Fröken Grön sa...

Du är verkligen en fena på det där med att sy! (Önskar att det kunde smitta av sig lite via inlägget, det hade jag behövt...)
Må så gott i höstrusket!
/Anna-Karin

Rut och Signe sa...

Mycket vackra!!!

Anna sa...

Tycker att det är strongt att du motsätter dig all reklam och mainstream och tänk - bara ordet inspirations F A B R I K E N! Hur ska det gå till? Inspiration på löpande band?
Love your blogg!!!
Kram
Anna

Malin - I min trädgård sa...

Jag gillar att du är egensinnig!

Åh vilket vackert tyg på den smutsrosa kudden! Och jag gillade de där tre vecken... det kan väl inte vara så svårt att få till, eller? Fast egentligen VET jag att jag aldrig kommer hitta ro att sätta mig för att sy kuddar. Det är ju så mycket annat som jag vill göra, FÖRE ;-).

tACK för all inspiration du alltid bjussar på!

Kram M