fredag 15 oktober 2010

Förvaringsmöjligheter?

Jag har förstått att många köper burkar och lådor av praktiska anledningar. Man har ett behov av att förvara något som till exempel frukostflingor, trådrullar eller saker som man ska göra "sedan".

Och det får jag ju säga verkar väldigt klokt.

Själv köper jag burkar för att de är så fina. Faktum är att jag har lite problem med att hitta saker att lägga i sagda burkar, byttor och korgar. Det börjar istället vara så att jag behöver någonstans att förvara alla dessa förvaringslösningar...
Och för er som tycker att jag ska en lite mer positiv inställning till det här med snö och vinter kan jag bara säga att hat går hem. Jo, stirrar man argt på snön tillräckligt länge så försvinner den. Eller så berodde det på att det blev plusgrader på eftermiddagen. Jaja, det låter jag vara osagt...

15 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Samma här, bara vill ha för att dom är så vackra!

Kram Mimmi

Livet på Vestergård sa...

Glasburkar är verkligen vackra, även om de är tomma :)
Ha en fin fredag! Kram Kicki

Villa Vinkelhaken sa...

Jag bara älskar olika slags glasburkar! Både att ha som förvaring men också att ha som prydnad på nån hylla!
Vad gäller snön, så är jag inte heller så jätteförtjust. På julen ska det vara snö, annars kan det kvitta!

Trevlig helg!
Kram

StrandviksVillan sa...

Hahaha - samma problem för mig med förvaring av förvaringen!

Hoppas du får många dagar med plusgrader och solsken nu!

Nyanser av vitt sa...

Jag känner igen det där fröken. Hade pippi på att köpa fina plåtburkar ett tag och hittade under min rensingsräd ett gäng undanstoppade och TOMMA :O)

Cathrin sa...

Har myst åt dina vackra (och tomma) glasburkar som du har foto på på bloggen. Vissa saker är för fina för att fylla. Men jag känner igen problemet med att ha svårt att förvara alla förvarisgsprylar... För de är ju så lätta att samla på sig.

Och snö får man hata. Faktiskt. Snö skall vara i skidbacken. Möjligen.

Fröken Grön sa...

Haha, det var ett delikat problem!- Jag har en massa överblivet skräp som du kan få och fylla burkarna med!
Jag tycker att man visst får vara negativt inställd till vinter och kyla, - jag är med i samma klubb!
Hoppas du får en skön helg!
/Anna-Karin

SKOOGSTROLLET sa...

Ha ha, stirra du argt på snön om du tror det hjälper eller varför inte dra ner rullgardinen och slippa se den så kan du pyssla vidare. :-) Snö kan vara okej, men inte att behöva skrapa rutorna, imorse satt eländet som berget och det är inte smidigt att nå mittenpartiet med en gravid mage. Frågan är om badlakan eller köpt vindruteskydd fungerar bäst. Så det får gärna fortsätta vara plusgrader, åtminstone måndag till fredag varje vecka.

hemmahosagge sa...

Hejsan, tycker också om burkar, att de är fina och praktiska tycker jag är bra! Trevlig helg. Kram Agnetha.

Norregård sa...

Hallå Fröken!!
Du kan ju ta in snön i dina burkar då smälter den ju...Var jag elak nu?? Jag gillar ju snö, men inte redan!!!

Ha en superhelg!
kram Malin

Grodmamman sa...

Jag gillar också vackra burkar och det är inte alltid jag har ett användningsområde till dem när jag köper dem. Ibland är det ju fint att ha dem bara som prydnad också!
Hoppas att du slipper snön ett tag nu då!;)
Kram

hilma sa...

Jag förälskar mig också i burkar och köper fina sådana och vet inte vad jag ska ha dem till.
Men - förälskelse är förälskelse!

Helena, The Swenglish Home sa...

Haha, precis så fungerar jag också! Fick tex med mig fem små "nödvändiga" och väldigt "praktiska" trälådor från en Indiska-butik som skulle renovera... i resväskan hem i UK, och nu gäller det att finna plats för dessa vackra och kloka förvaringslösningar... och något att förvara i dem när kastanjsäsongen är över...

Nå, ville egentligen bara titta in och säga än en gång hur mycket nöje jag har av din blogg - varje gång jag tittar in så lämnar jag med ett leende på läpparna. Du har en underbar författarstil och tack för att du underhåller oss med den, samtidigt som dina pyssel och inredningstips är urmysiga.

Varma hälsningar och önskan om en osnöig helg från
Helena, The Swenglish Home

Camillas vita villa sa...

Hej! Tycker precis som du att det är fint med burkar.Jag har mina på köksbänken, där i har jag kaffe, kakor, skorpor, musli och te. När det börjar ta slut i en burk ger det mig inspiration till ett bak.
Gå gärna in på min blogg och titta.
Gillar sommaren, hösten och våren..
Kram Camilla

Lantmätarvillan sa...

Jag håller nog med på det mesta för jag som älskar julen, alltså innan julen, fick en konstig avig inställning till snön som kom. Mycket ovanligt att jag såg framför mig lång tid av kyla och tänkte på ett hus någonstans varmare.

Burkar har jag i mänger och de står också tomma på något märkligt sätt. Jag går runt och funderar på vad jag ska fylla dem med för det måste ju vara rätt saker och de ska ju vara fina att se på.

Jag inväntar med stort tålamod tiden då självförverkliganden kommer, men under studentfattigdomstiden drömmer jag en massa och målar upp fantastiska idéer. Sen får vi se vilken av alla braiga idéer som blir verklighet.