lördag 23 oktober 2010

Popularitetstävling

Vill ni ha ett tips på hur man blir en smula impopulär hemma i tv-soffan? Eller kanske ett förslag på vad ni inte ska göra..
Då kan jag meddela att det inte är så poppis att pausa i filmen för att springa iväg och hämta kameran för att fotografera till bloggen hur de levande ljusen speglar sig.Ett sätt att bli synnerligen impopulär hos mig, det är genom att tillverka gardiner som är snett sydda och som det är helt omöjligt att sy om. Argh! Då kan ni lista ut vad jag har gjort under halva dagen... Nu är gardinerna klara och uppsatta, men ni kan dra igång en vadslagning om hur länge de får vara uppe.

21 kommentarer:

Grodmamman sa...

Oddsen är inte höga för att de där gardinerna får stanna någon längre tid hemma hos dig!:) De är nog nere inom någon dag skulle jag tro!:)
Kram

chokladblomma sa...

Någon dag till kanske?!?
Jo, det är ju knappt man får pausa för att gå till "rummet"... fota ljus... inte tänkbart!!! ;-))
Kram

Mjuka sa...

Förstår precis :-) Är inte heller populärt när man föstör filmer genom att bara kommentera inredningar,färger och smak,hi, hi
Maken säger "FAN, kan vi inte bara kolla på filmen??"
Njut av helgen
Kram Malin

Sanna sa...

Så fint. Jag förstår precis! :) Vilket fin tavelram i förra inlägget! Jag skulle nog säga som det är för sådan är jag. :) Då jag köpte tallrikshyllan vi har i barnrummet på loppis som var röd då så sa jag genast att denhär ska jag måla vit och ha barnböcker i..

Bella sa...

Hi hi, kan riktigt se framför mig hur vansinnigt irriterad min sambo skulle bli om jag ville fota mitt i filmen, vill minnas att jag t o m gjort det någon gång och insett att det nog inte är någon vidare värst bra idé att göra om det... :)

Hoppas du får en mysig lördagkväll och att du i alla fall kan vara något så där nöjd med gardinerna som säkert är jättefina!!

Kramar Bella

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Jag känner igen mig.. då det gäller foto det mest konstiga enligt dottern hehe, tänk då om jag haft en karl..eller i början av ett nytt förhållande, vänta lite jag ska bara..hehe:) LoL

Ha en fin söndag söt <3

Kraam Izabell

millandante sa...

Hahaha... härlig du är!!:)

Jag tippar på att gardinerna åker ner innan morgonkaffet... genom sig själv känner man andra..hehe...

KRAM

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha! Frågan är, hinner vi ens få se en skymt av gardinerna?

Vad var rätt svar på förra frågan, 1, X eller 2? Personligen hade jag nog fegat ur med nr 2...

Mvh
Frida

Anonym sa...

Skrattar så för att jag känner igen mig. Ibland eller kanske väldigt ofta tycker sambon man är lite konstig. Men vad gör man inte för en bra bild.
Har en liten sak till dig på min blogg!
Önskar dig en härlig söndag
Kram
Helena

Karin - Mina Rum sa...

Det är ju obegripligt hur man INTE kan förstå vikten av att fota en spegling från ett ljus. Sådant är ju absolut nödvändigt. Man kan ju inte veta hur länge ljuset är detsamma. ;)
Kram!

Matilda Barnboksillustratör sa...

Haha, det där är något som jag själv hade kunnat göra också (Eller ok: GÖR)
;)
Jobbigt med gardinerna förresten, sånt kan ju göra en galen!

Ja det var en jättehärlig auktionsvisning! Mycket fint, men håller med, tvätteriet hade jag nog också hoppat över! Hehe!

Engelska Villan sa...

Hejsan svejsan!
Hahaha, förstår att du blev sådär halvpoppis där mittifilmen :)
Blä vad trist med gardinerna!
Ha en skön söndag!
Kram Anna

Cathrin sa...

Klart man måste få pausa för att fota.:) Fast här hemma är vi inte vana vid att få se en hel film utan störning av något eller någon ändå.
Och du, får jag gissa på två i "loppisetikett"?

Fröken Grön sa...

Skrattar högt när jag läser ditt inlägg, - tänk vad mycket alla blogg-makar får stå ut med, hehe! (Fast de börjar nog bli luttrade...) Fina bilder blev det iallafall!
/Anna-Karin

Monkan sa...

Tja, det här inlägget skrev du ju igår, så jag gissar att gardinerna byttes mot andra för minst ett par timmar sen ;)

Iiiih, köpta snett sydda gardiner, det måste ha tärt ordentligt på tålamodskontot! Och veckan i övrigt verkar inte heller ha varit helt lätt för Fröken, först öva på att gå hem tidigt från jobbet, och försöka se lidande ut kanske? Och inte få förståelse för att man självklart måste ta tillfället i akt att fota om fina speglingar eller skuggor uppstår, även om det inträffar mitt under en film. Varför annars finns det en pausknapp?!

Lillemor sa...

Visst är det trist när man sitter och jobbar med något och så blir det inte som man tänkt sig. Tror att du redan tagit ned dem.
Kram Lillemor

Tulipa sa...

*haha*,..den var bra!!

Kanske skulle prova den här hemma!?! (Han hade inte väntat tror jag..)

Vi bloggare är alla likadana! Tur att man känner igen sig och hittar jämlikar! Man känner sig mindre knasig då(!).

Titta nu på nåt i lugn och ro ikväll...försök...

Sari sa...

Kul skrivet det där med fotandet av ljusen! Jag ser sällan på film... Jag har inte riktigt ro i kroppen att sitta och titta på en hel film... Har så mycket annat jag vill göra... Sambon tycker nog att jag är ganska trist när det gäller filmtittande...
Ha det bra!
Kram Sari

Mycket annat & lite betong sa...

Det var nog värt att bli lite impopulär för bilderna blev jättefina!

Hälsningar Agneta

Designe sa...

Haha...ja man ser ju livet i bilder hela tiden och ser man nån speciell bild så måste man ju fota den! :)
Har glömt att svara dig ang. countrybymail...de finns att besöka oxå i ö-vik, kolla adress på hemsidan..finns en annan fin butik oxå, Himlen runt hörnet och det fanns en fin som hette Paisley. Ha det! :)

♥ Franska Liljan ♥ sa...

Bilderna på dina ljus blev jättefina :-) Och filmen var ju bara pausad?!?! Min make får stå ut med liknande händelser under direktsändningar och liknande...hi hi...ändå påstår han att han gillar det jag gör?!?!?

Varm kram Helena /franska liljan