tisdag 12 oktober 2010

Friskt planerat

För en vecka sedan:

Ja! Jag bokar tvättstugan till kvällen efter jag kommer hem! Jättepraktiskt, då har jag ju massor av tvätt, bra att få det undanstökat direkt. Och det är ju ingen idé att städa innan man åker bort, och så stökigt är det ju inte ändå. Nej, jag tar ju och röjer när jag kommer hem med alla nya grejer. Toppenidé!!


Ikväll:

Tvättstuga. Stress. Stök. Grejer överallt. Suuuck.


Men min ovanligt färgglada matta som fyndades förra helgen för en tjuga gör mig lika glad nu som då. Korgen har sprayats lätt i vitt.

Och vet ni vad? Det hade inte blivit sommar igen medan jag var borta! Jag skulle ge upp julen för alltid om jag kunde byta den mot evig sommar..

13 kommentarer:

Ljuva Drömmar sa...

Vad säger du??!!
Ge upp julen...har du fått feber och yrar???
Jag skulle nog inte säga att jag håller med dig ens lite grann, julen är ju det bästa som finns!!

Håller med dig om att dina planer lät bra men jag förstår dig nu, kanske inte roligaste men du har ju en fin matta och korg att titta på och njuta av när du är klar.

Kramar Maria!

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Haha du är för skön Fröken Fräken:) Ja det är lätta att vara efterklok.. men jag skulle snarare kalla dig optimistisk!;-)Ha en fin kväll!

Kraam Izabell

Villa Vinkelhaken sa...

Julen ger jag inte bort mot sommar!! Det är ju sååå mysigt! =)
Men alla är vi olika ;)
Vad snygg korgen var i vitt!!!

Ha de bra!
Kram

White cotton grass sa...

Vi fick snö igår!
Som jag har längtat!! :D

Tiden mellan höst och vinter är så tråkig så nu är det skönt att det kommit snö! Hoppas det ligger kvar fram tills våren...

/helena

Livet på Berget sa...

Den mattan är ett mycket bra kap. Otroligt fin, känner såpdoften i näsan. (Mamma har bara sådana dära mattor som hon såpskurar).
Ha de gott och hoppas du hinner tvätta!
Kram
/Sara

Katarina sa...

Deeen mattan va rrriktigt fiin!!:) Samlar också gärna på trasmattor. Lyllos dig! Jo, vi har tillräckligt mycket vinter för att kunna byta bort mot lite mer sommar. Bara lite vinter där vid jul, sen fort sommar :)

Grodmamman sa...

Ibland är man optimistisk i sitt planerande!;)
Byta ut julen mot sommar??? Aldrig! I år har vi i och för sig hittills haft en härlig höst och jag gillar årstiderna. Och som sagt, en riktig vinter!;) Och jag vet att du inte håller med, men jag älskar när det är snö ett längre tag.
Kram

Compact Garden sa...

Jul mot sommar..ja jättegärna, jag sällar mej till din fanclub haha...

Ha en skön kväll Kram Anne

PS: mattan var en riktig härlig en!

kungen o majkis sa...

Äh, det bytet måste jag nog fundera lite på.... En kompromiss kanske? Sommar alla månader utom december, och då är det lagom kallt och lagom mycket snö. Vad sägs om den :D?!
Mysig matta :)!

Hanna sa...

Fin matta.
kram
Hanna

Jo sa...

Ja, det där känner man ju igen! "Imorgon, DÅ ska jag städa och springa och sen ska jag sy, och sen..." Det slutar väldigt ofta i soffan med en stickning. Inte fy skam, men inte helt rätt.

Fast idag blev det ju faktiskt bio. Från idé till inhandlade biljetter på 3,5 minuter. MSN och internet är bra ibland! :D

Unknown sa...

hihii känner igen mig

Mjuka sa...

Välkommen hem!!!
Gillar den där mattan, mysigt att få in lite färg
kram Malin