måndag 20 september 2010

Nu kommer herr Fräken att bli kaxig

Jag har ju händelsevis nämnt någon gång att herr Fräken har sitt eget sätt att se på det här med ordning och vad som betecknas som dekorationer, och vad som inte är det.

Men, så räcker man honom en bokstav att ställa undan, och så hamnar den lite lagomt nonchalant ovanpå linneskåpet. Och minsann, jag tror att jag behåller det precis så här, för det blev ju snyggt!



Och lyktan som tidigare var vit har blivit omsprayad och fått stå ute, och blivit charmant.

18 kommentarer:

Jo sa...

Mannen har ju talang! :D

Grodmamman sa...

Ibland händer det!:)
Är benägen att hålla med dig. Kändes inte jätte kul att gå utanför dörren idag när det småregnade och var ca 10 grader ute. Jag är ju van vid värme nu!:)
Kram

Compact Garden sa...

Well...han visste kanske vad han gjorde... eller så var det bara ett väldans bra misstag haha..
Kram Anne

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Stiligt! Tror att han har lärt sig av dig :-)

Trevlig kväll, kram Lina

Stjärnor & Champagne sa...

Haha jamne det var ju bra. Den passar fint där:) Kram Anne

Vintage House sa...

Hej
Ja där lyckades han;)
ha nu en skön kväll
kram
sandra

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!
Ibland är det som att blixten slår ner och den manliga delen av världen ändå känns lite som att de är lite som oss... Men bara ibland :)
Ser jättesnyggt ut! Kanske skulle prova samma med min sambo!

Kram Annika

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

God afton!
Haha Herr Fräken har ju oxå talang!:)

Ha en skön kväll!

Kraam Izabell

Everyday living etc. sa...

Så blir det när man lär sig av de bästa :) Så snyggt med svarta detaljer.

Ha en fortsatt fin kväll! kram L.

Ljuva Drömmar sa...

Aj,aj då...det här låter farligt...tänk om han får för sig att flytta runt lite på "dina" saker...;)

Nää, skojar bara...han fick ju till det bra. Du har nog smittat av dig lite på honom.

Såg att du tagit ner tavlorna. Jag har aldrig lyckats med detta heller men jag förstår inte vad du menar att det är som med rosa...det finns väl inte en mer perfekt färg...;)
(förutom kanske vitt)

Hoppas du får en underbar vecka, kramar Maria!

Monkan sa...

Det är ju bra planerat om viktiga saker som pysselinköp går att kombinera med triviala bisysslor som konfererande. Se till att få rätt balans bara, sisådär 90-10 till pyssleriets fördel :-)

Rea?! Ja, om jag tänker efter så köpte jag ju faktiskt ett block med kartongark till reapris i lördags, men det var i Nacka, 15 minuter från stan, så långt bort att de nästan har egen valuta ;-) Det är ju bara så märkligt, när de inte ens hunnit få in alla varor än. Jag har ett par Viktiga Vikta Hörn i katalogen som ännu inte kunnat förverkligas i ett Inköp, varan finns inte ens på huvudlagret!

Ert söndagsregn, det hade vi på lördan. Man kunde gå en meter, max, sen var man dränkt. Jag tror faktiskt att jag såg den där snubben med båten :-) Och Herr Fräken, ja vad kan man säga. Kanske han bara hade en dålig dag med den orange plastpåsen och detta är hans Riktiga Jag!

Ok, nu är jag för sent ute om Fröken redan har spacklat igen och allt men min åsikt, som man kanske inte ska lägga allt för stor vikt vid, är att vänster halva är jättefin och höger halva bleknar av avund. Om en ram i samma stil som vänsterhalvan skulle placeras nere till höger om den stora tomma högra, och kanske en till liten av "vänstertyp" ovanpå men totalt max upp till kanten på den stora tomma, då skulle jag känna Balans. Men det är för att jag själv kanske är lika fyrkantig som ramarna, och gärna vill ha lite symmetri. Och nu har du ju provat, det är väl huvudsaken, och bergis har du redan en ny superfinurlig idé om ny dekoration på väggen.

Milla sa...

Hihihi, blev ju toppen....nu är han på G, höhöhö...Milla

Vita Lyckan sa...

Hej sötaste och tack för inlägget i min blogg!

Så fint det blev när herr F dekorerade!

;o)

Jag har kommit på ett nytt uttryck som passar väl in på både dig och mig... och på alliansen kanske - sysselbesatt.

Ha det gott!

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Han kan han!
Eller så är det så att man blir som man umgås...*ler*

Kram Mimmi

Limetwig sa...

Hahahah ja rätt som det är så händer det!!!
Ha det bäst! Åse

Britt sa...

Tänk hur det kan bli när man bara placerar saker lite spontant och det blir perfekt med en gång. Nästa gång det kör ihop sig så vet du ju hur du ska göra... ;-)

Kram britt

millandante sa...

Inredningsmässigt är han verkligen på G !

Fnissar igenkännande åt hur fort något kan åka fram och sedan bort igen när det gäller väggdekoration... eller dekoration över huvud taget... Själv höll jag på hela kvällen igår innan byrån i hallen visste vad den klädde i...;) Inga sysselsättningsproblem här inte...!

KRAM

Klankis sa...

Passar ju jättebra där!
Jag ska självklart bege mig till Bromma Blocks så fort tillfälle ges, de har ju inte ens öppnat ännu! Fick googla stället, varken jag eller sambon hade hört om det. Hör av mig när jag har varit där!