söndag 4 mars 2012

Grattis!

Och så inleder vi mars med att säga grattis till herr Fräken som fyller år! Jämnt dessutom.
Jag tror att han har lite åldersnoja, så ni kan väl skriva lite uppmuntrande hälsningar till honom?

Vi firade redan igår med en hoper paket. I detta inlägget skulle det även ha funnits med en bild på en chokladkaka med glasyr, men av den kakan finns det inte mycket kvar. Vet du vad det beror på herr Fräken?17 kommentarer:

Edith och Jag sa...

Grattis grattis Herr Fräken!
Det händer att även jag får en släng av den där åldersnojjan ibland men det bästa är att inte bry sig så mycket om det. Bättre att njuta av livet vi har nu än att gräma sig över att vi blir äldre.
Kram Maria

Barn och Pyssel sa...

Hej!

Det är alltid roligt att fira och firas. Det är ju en anledning till fest.
Grattis Grattis till herr Fräken

Ha en bra dag

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hurra, hurra för herr Fräken! :-D

//Lina

Helena sa...

Äh åldersnoja det är bara för...hm...nojiga :-)
Du gör alltid så fina paket kära Fröken o många!
Tycker mig se ett P så GRATTIS Herr Fräken "P" det blir bara bättre...
KRAM från mig!
ps.kanske är det ett D jag blir typ åksjuk av ränder o prickar :-) ser inte riktigt klart :-D

Johanna Stålros sa...

Åhh sicka snygg paket!!! Grattis till gubben;)

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis till Herr Fräken! Det är kul med födelsedagar och man blir bara klokare med åren... :)

Livet på Vestergård sa...

Grattis till herr Fräken! En massa fina paket och chokladtårta, det kan väl inte vara annat än roligt att fylla år ;0) Dessutom är det ju bevisat att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst ...

Anonym sa...

Det är väl inget att noja över att man blir äldre. Alternativet är alltid sämre! :-)

Jag är 60+ i åren men i själen är jag fortfarande 15 c:a.

Stort grattis!

/ninni

Vita-hjärtan sa...

Grattis grattis Herr Fräken!!!
Man är inte äldre än man känner sig.. :D

kungen o majkis sa...

HURRA HURRA till Herr Fräken!

Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.

Hoppas att det som var i paketen var lika fint som själva paketen var.

Tiger sa...

Grattis till herr Fräken! Vilka fina paket! Paket är det bästa med födelsedagar... ;-)

Vårhälsningar
Elisabet

Monkan sa...

Ett stort grattis till Herr Fräken på bemärkelsedagen! Med en sån samling stiliga presentpaket och dessutom en chokladkaka borde han ju inte kunna annat än att se fram emot alla sina födelsedagar. Det Grattis-försedda paketet är sannerligen förtjänt av den extra uppmärksamheten i inlägget, denna typ av bokstäver väcker en enorm nostalgisk känsla inom mig.

Åh sån lättnad att jag inte var den enda som inte visste! Jag blev ju verkligen paff när katalogen damp ner på självaste 29 februari, en dag som ju ändå är speciell och nu verkligen kommer att gå till historien som Dagen Då Nyheten Kom. Att jag inte hade en aning beror ju helt enkelt på att de glömde att ringa och informera mig! Eller kanske för att jag inte handlat av SoS någon gång utan bara tänkt att göra det, ganska snart, och att tanken alltså inte räknas fast alla säger att den ska det.

Men fast det nu stod 1 mars på framsidan av katalogen så tycktes det så overkligt, jag var tvungen att kontrollera flera gånger att det inte stod april, eller ett annat årtal, för jag fattar liksom inte att när detta stora nu händer, hur kan de då informera så sent att Jag inte kan få hinna planera in ett besök till Premiärdagen? T.om när jag, en hel dag efter The Grand Opening, med försiktiga steg närmade mig Målet kunde jag riktigt tro på det, för det är en lite märklig inrättning. Jag säger bara, fokusera, tveka inte, gå ända fram, det är öppet, men det är svårt att tro för butiken ser helt nersläckt ut, fönstrena är helt svarta av någon sorts märkligt solskydd!

Färdmedel som rekommenderas är absolut IKEA-bussen, om man inte befinner sig orimligt långt från avresepunkten på Vasagatan. Och fotriktiga skor är snudd på obligatoriskt för den nära på halva dagsetappen som måste tillryggaläggas från hållplatsen/IKEA för att nå Målet. Området är ju helt klart avsett för bilburna konsumenter, detta borde väl kunna anmälas till någon instans, gåO? Till exempel så borde tillgång till massage och blåbärssoppa finnas på åtminstone tre stationer på distansen. Notera också att bussen på vägen tillbaks till Staden passerar den sympatiska stadsdelen Kungsholmen, där denna kommentar just nu författas :) Hmmm, om jag skulle ta och gå ut till gatan där bussen färdas och vinka varje gång den passerar :) Nästa måndag, det är noterat! Jag har ett möte mitt på dagen, men efter det så :)

Aha, så den sötaste har ekiperats! Men att gå på cat walk och visa upp sig är väl inte att tänka på ;)

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Nyanser av vitt sa...

Grattis herr Fräken.

Bella sa...

Stort grattis till Herr Fräken!!

Ser ut som han blivit firad på bästa sätt :)

Kram Bella

Grodmamman sa...

Grattis till Herr Fräken! Man blir inte äldre än man gör sig, samtidigt som det är ganska skönt att bli äldre och visare!:)
Kul att läsa ditt inlägg om blogginlägg. Håller inte alla "regler" själv, men är glad över att vissa ändå vill läsa!:)
Kram

Fröken Fräken sa...

Herr Fräken ber att få tacka så mycket för alla gratulationer!!