fredag 7 november 2014

Med rullgardinen nedragen

Tack för alla era tankar kring blogg och instagram! Jag har ännu inte beslutat hur jag ska göra, utan jag fortsätter att blogga när jag känner att lusten finns där och försöker inte pressa fram något inlägg bara för att. (jisses man har ju fullt upp bara med att hålla sig vaken denna årstid!)

För övrigt är vi ju nu inne "mäh det är ju helt omöjligt att ta ett vettigt foto i det här himla novembermörkret"-säsongen. Så därför tänker jag nu att det passar ju verkligen bra att visa upp sommarens bästa investering - och kanske den som var svårast att montera upp...

Har i evigheter tänkt att jag skulle köpa rullgardinerna Enje från Ikea men det har av olika anledningar inte blivit av. Så hittade jag en mycket liknande modell på Jysk till halva priset och slog till på två stycken till köket. De är alltså bara ljusavskärmande, och mörklägger inte. Blev helt perrans!


Broschyrhållaren/tidningsstället där på väggen är ett loppisfynd som jag är minst lika nöjd med!

4 kommentarer:

Ester - ettkreativtliv.se sa...

Här är en till som hoppas att du kommer att fortsätta blogga! :)

Men ja, jag håller med, nu börjar den svåra fotograferingstiden och ibland funderar jag på om man kanske skulle gå i blogg-ide under vintern. Men jag vill inte missa att blogga om julen! :)

Ha en fin helg! Kram från Ester

Anci sa...

Först blev jag lite orolig för dig. Men vad bra att det var ett inköpstips bara :)
Jag hoppas att du förvarnar om du slutar blogga. Hoppas inte ! :)

Kram
Anci

Anonym sa...

Vad heter du på instagram

Fröken Fräken sa...

Ja inte är det lätt att fota nu! Gör det så klart mindre inspirerande att blogga när man inte har något foto att hänga upp texten kring.

Anonym: har inget instagramkonto än!