fredag 16 augusti 2013

Arton veckor

Whoooohooooooo! Äntligen helg!
Sällan har en arbetsvecka känts så lång som de första (två) arbetsdagarna efter en semester.
Sällan har en helg känts så kort som den första helgen efter en sju veckor lång semester.

Dessutom har jag kommit till slutet av min rensarodyssé, så vad ska jag göra nu? Jag kan inte koppla bort röjarblicken, jag spejar åt alla håll, vad döljer sig bakom flyttkartongen, hur mycket kan jag kapa tyghögen, hur många ljusstakar kan jag packa ner???

Det är ju klart. Jag SKULLE ju kunna ta och tapetsera insidan av den här härliga träväskan som jag släpade hem i april och målade svart i juni. Det SKULLE ju kunna vara dags för det nu.

Och nu är det "bara" arton veckor kvar till julledigheten...

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Usch, vad det lät jobbigt med "bara" arton veckor kvar till julledigheten!:( Får nog försöka ordna lite ledighet i höst...
Låter så härligt med din rensning. Ibland får jag lust att ta ett rum i taget och plocka ur alla saker och börja om från början. Och då bara flytta tillbaka det jag absolut vill ha in där. Vore så skönt, men då skulle jag behöva sluta med att vara så sentimental med vissa saker.
Njut av helgen nu, även om den är kort!:)
Kram

Kajsa sa...

Himla snygg trälåda! Den kan användas till mycket.

Jag såg bilder på ljusstakar och lampfötter (på Aftonbladet tror jag) från Formexmässan och tänkte direkt på dej, såg ut som din stil. :) Dom var till hälften i mässing och hälften var i matt svart och en del i vitt. Ursnyggt var det i alla fall och jag ska prova spraymåla till nåt liknande. Hade jag en blogg skulle jag lagt in en bild så du sett men nu har jag inte det, du kan kanske klicka dej fram. :)

Kajsa igen sa...

Här hittade jag en liten bild på Aftonbladet på några ljusstakar jag talade om

http://hemma.aftonbladet.se/2013/08/hostens-inredningstrend-ar-mycket-av-allt/

Paulina sa...

Men oj vilken trevlig blogg jag hittade via en blogglänk och via en blogglänk till!

Nu har jag suttit och läst din blogg i minst en halvtimme och småfnissat åt dina fyndiga anekdoter och äventyr! Tack!

Jo sa...

Oj, bara 18 veckor! Det är både bra och dåligt... Bra för att det är kort till nästa ledighet, dåligt för då är det ju vinter och det är ju inte min favoritårstid!
Anledningen till att jag tycker att det låter kort är att jag ju redan har varit hemma från jobbet i tolv veckor och det känns faktiskt lite som att det var ganska nyss jag var på jobbet... Då lär ju arton veckor gå rätt fort också?

Fin låda! :)

Fröken Fräken sa...

Tack för tipset Kajsa! Ska absolut se om jag inte kan tota ihop något liknande....!