fredag 30 augusti 2013

Ska vi byta grejer med varandra?

Vips har det nya kamerabatteriet dykt upp, och lika vips försvann den friska Fröken Fräken. Betalar man ett batteri med en förkylning eller vad är det frågan om? Så nu ligger man här på soffan, kraxar och låter som Bonnie Tyler.

Men då får jag väl ta och tipsa er som är sugen på en lampa med galler att man kan skruva ihop en egen med hjälp av sladd, lamphållare och ett lampgaller! Jag är fortfarande inte riktigt säker på om jag ska behålla min i svart, eller spraya den guldfärgad.

 

Det är ju snyggt med en klar globlampa, men alltså, ljuset då är inte så behagligt för ögonen. Jag gillar opaquevita, och snyggaste har jag hittat här, då jag gillar att den är helt rund och inte droppformad.

7 kommentarer:

A LOST PLACE sa...

Men åh! Nu är det jag som drar till Clas Ohlson BUMS!

Anonym sa...

Måste tipsa om denna:
http://www.clasohlson.com/se/Designad%20glaslampa/Pr364647000
Stor globlampa som man kan byta själva lampan inne på!

Fröken Fräken sa...

Denna från Åhlens är också en utbytbar lampa i! Den har precis samma fattning och ljuskälla som Co:s. Har även två av varianterna från Clas Ohlson, de är alltså mer droppformade.

Hm, har jag för många glödlampor...? Näe.

LissenTo sa...

Krya på sig fröken, förkylningstiderna börjar väl nu.
Klarat mej ännu.

Snygg lampa, coolt.
Tror jag inte gissar fel om jag säger att du kommer att byta färg.... kopparfärgat

Trevlig helg. // Lissen

Mimmi sa...

Väldigt snygg lampa, tack för tipset!

kungen o majkis sa...

Här har vi en till med snövelnäsa med typ baksug och kraxsymtom. Som ett brev på posten en vecka efter barnens skolstart.
Störtgillar din lampa. Snygg som den är. Och kommer säkert vara precis lika snygg i guld.

Maria O. sa...

Vet inte vad som tagit åt förkylningsbacillerna. De verkar ruskigt aggressiva med tanke på årstiden tycker jag. Här har hela familjen åkt på en rejäl snuva och kraxar gör vi också. Inget kul alls. Men kul att titta in tig och kika på dina fina idéer och läsa dina texter.
Krya på dig!
Kram Maria