måndag 19 augusti 2013

En dagens tack!

Dagens blötdjur:
Fröken Fräken efter hällregnsattack på väg till jobbet.

Dagens förbättringsförslag:
Inköp av sådana där hetluftsblåsande handtorkar till jobbet så att man skipper sitta i blöta byxor fram till lunch. Eller att det aldrig blir höst, vilket som nu är enklast.

Dagens vekling:
Mitt kamerabatteri som har gett upp viljan att laddas upp mer.

Dagens förbättringsförslag 2:
Tupplurar på jobbet. What´s the problem liksom?

Dagens helomvändning:
Värmebölja och strålande sol på väg hem. Vem hade kunnat tro det?

Dagens tokigaste:
Ja, jag sätter igång och städar klart när jag kommer hem! Vilken bra idé!

Dagens tanke:
Snart hänger jag på Habitat! Snart hänger jag på Habitat! Snart hänger jag på Habitat! Snart hänger jag på Habitat! Snart hänger jag på Habitat! Snart hänger jag på Habitat!5 kommentarer:

Felix sa...

Du är rolig du! ;-)
Men än är det inte höst, inte hos oss i alla fall...

Sensommarhälsningar
Elisabet

Tekla sa...

Jaaaaaa... perfekt. Med tanke på ditt val av bild kan man ju önska sig att starta från maj i morgon och ta en lång härlig repris på denna sommaren med semester och allt???
Men liiite tokigt var det att börja städa om nu vädret var vackert... Man borde dessutom kunna spela in alla mysiga känslor och stunder inuti och kunna ta fram dem och njuta om och om igen.
Ha en skön dag!!!

Anci sa...

Underbart inlägg !! Jag blir inspirerad. Jag undrar mina svar skulle bli... ??

Kram
Anci

Anonym sa...

Vilket roligt och bra inlägg!

Monkan sa...

Höst är lite mysigt tycker jag, kanske man kan kompromissa och ha höst nån timme på eftermiddan? Värmeböljan, den nådde hit också. Extrem värme.

Uppgivet kamerabatteri drabbades jag av för några år sen, eller uppgivna för de var två. Som sammanlagt klarade av att producera... sju bilder. Åtgärd? Inte ett till batteri, nix pix, ny kamera. Så skulle jag ju inte göra idag, när jag har mer avancerade kameror.

En tupp som lurar på jobbet. Det kan väl ingen protestera mot :)


Oooh, den där färgen. Länge sen jag hade min färgburk framme men jag tycker jag känner igen det mesta av texten på din burk, fast kanske det inte står Exklusiv på min burk? Tycker i alla fall inte att jag upplevt några kriser med den. Eller så är det bara så att jag helt inte vet att det finns bättre.

Hur klarar du av att ha så mycket tyg ute i det fria, ens en kort stund. Kan du låta bli att bara sitta och titta på skönheterna och fundera på av de kan förvandlas till?!

Men, nu är vi där igen!!! Vad har du för excellenta informatörer? Ingen ringer minsann mig och berättar om makalösa mirakler som att Habitat ska öppna. Eller har öppnat?! "Mitten av augusti" är rätt så vagt, om butiken var igång nu så borde väl PUB uppdatera sin webbsida?! Liksom omvandla futurum till mer passande tempus? Måste helt enkelt kila dit och kolla imorron. Och avlägga en protest! Självklart ska de inte underlåta att informera en sån viktig person som Fröken om en sådan här stor Nyhet, men jag känner att Moi kanske kunde komma i alla fall på andra plats i informationskedjan? Jisses, hur tänkte de? Ses vi där kanske? Jag slår mig ner och väntar helt enkelt :) Några särskilda kännetecken jag kan spana efter? Ah, jag vet! Ser jag nån som seglar ett par decimeter över golvet så är det en lycklig Fröken Fräken på besök :))