fredag 9 augusti 2013

Består Bestå?

Pust, pust och pust!
Det är en mycket dammig djungel där nere i källaren! Och inte gick det att dammsuga som jag tänkt eftersom det inte var någon ström i uttaget (?!?) så jag har stått där med kvast och sopskyffel, och det kändes mest som om jag fick dammet att yra runt och lägga sig på nya platser.
Men, oj vad mycket jag har lyckats rensa bort!
Nu inväntar jag bara en släpvagn så att man kan få bort alla grejer och möbler - det går nog inte att ha sakerna ståendes under källartrappen hur länge som helst...

För att fira hur duktig jag varit så ska jag på storloppis imorgon och till IKEA på söndag! ..ja, man måste ju få fylla på med lite nytt väl...?
På IKEA är planen att köpa två Bestå-skåp att ställa bredvid varandra, som en lång sideboard. Så nu vill jag ju höra om ni som har Beståserien är nöjda?


Dessa siktar jag på  - fast vita förstås!
Jag kommer nog också att satsa på justerbara ben istället eftersom mitt golv kanske lutar lite grann...
9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vi har Bestå i vitt och vi är nöjda med det. Vi har justerbara ben på vårt skåp.
Kan tänka mig att det dammade rejält när du sopade, men skönt att ha rensat. Problemet är ju dock ofta att få iväg allt det där man inte vill ha kvar...
Kul med nya kläder också!:)
Kram

Anonym sa...

Vi har haft Bestå-skåp som sideboard i fyra år nu (i två olika bostäder så de klarar att flytta 160 mil också. Totalt åtta stycken som stått två och två. Vårt golv både här och framför allt i förra bostaden var enormt ojämnt så vi använde Ikeas köksben, Capita. De går utmärkt att kapa om de färdiga höjderna inte skulle passa.

Anonym sa...

Hmm exakt vad tänker du kasta bort följer ju din blogg & du har ju såå mkt fint! Kanske du skulle ha en liten loppis? :)

Fröken Fräken sa...

Anonym:

Inget ska slängas, om det inte är trasigt och inte går att laga, utan jag skänker vidare sakerna till second hand och till släkt och vänner som vill ha sakerna. Tyvärr har jag inte möjlighet att själv stå på loppisar och sälja av lite olika anledningar, som typ ids inte :-)

Anonym sa...

Jag har vita bestå med justerbara platta fötter som jag har ställt på rad längs med långsidan i vardagsrummet. En radda med tre skåp och en radda med fem skåp. Det bästa köp i möbelväg jag någonsin gjort!

MMS sa...

Bestå består! Du kommer inte ångra dig!

MMS sa...

Bestå består! Du kommer inte ångra dig!

Smultron på ett strå sa...

Älskar Bestå, har de möblerna i vitt på tre olika ställen i huset. Bra och prisvärt, kommer hänga med länge, länge! //kram maria

Fröken Fräken sa...

Tack för rekommendationerna! Nu är mina Bestå på plats och jag har en känsla av att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans!