fredag 2 augusti 2013

Bara en liten sak från Paris

Bror Fräken blev verkligen jäääätteglad när jag tidigare i somras skickade honom enträgna sms om att han bara måååste köpa ett Eiffeltorn i miniatyr till mig när han ändå var i Paris. Då bror Fräken är av typen som vägrar att besöka typiska turistmål eller köpa souvenirer, krävdes en hel del övertalning.

Men om man sett att statyer av detta slag kostar 600 pix på ROOM men 50 kr i Paris så är det väl inte så mycket att krångla om?! Och faktiskt, jag fick TVÅ statyer - när brodern nu ändå obekvämade sig. Undras hur många gånger han sade till försäljaren att det inte var han som skulle ha statyetterna?...

Nu är frågan om jag inte ska spraya ett av tornen i en annan färg...guld? Vad tror ni?

Och jo, jag har ju äntligen hittat en marmorvas också!
Jag skrapar verkligen rent på loppisarna på marmor denna sommar.


Nu ska det målas lite köksbord. Jag skruvade nämligen bort klaffarna på mitt matbord igår eftersom det var helt omöjligt att få det snyggt där färgen nötts bort av Vim-missödet tidigare. Nu behöver jag bara bättringsmåla kring kanterna istället. Och det blev lite som ett helt nytt bord!

Eller, jag skruvade bort alla skruvar utom de som satt benhårt fast, de fick herr Fräken den diskutabla äran att skruva lös. Och han var sååååå lycklig....

5 kommentarer:

Hannis sa...

Jag är fortfarande sur över att jag inte köpte en sån när jag var i Paris...
Kan bli snyggt med den ena i guld faktiskt, eller koppar!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, Eiffletorn är väl en av få souvenirer som faktiskt är fina. När jag va i Paris i våras så köpte jag med mig fyra (!) torn i olika storlekar. Lika bra att passa på liksom. ;)

Cicci H sa...

Marmor e snyggt

Hanna sa...

Jätte fin.
Hanna

susanne sa...

Ja nu ser jag eiffeltorn lite överallt i inredning plötsligt, hade inte tänkt på det förut... Fint!