onsdag 2 april 2008

Färgstarka hörnan

I min vanligtvis svarta och vita värld där hemma så har det plötsligt blivit lite mer färg. Allt började med den här påsen:På en av mina fyndrundor kom jag över en hel del tyger från färg- och mönsterglatt 70-tal bland annat. Tyget med äpplen och apelsiner har ju redan blivit kuddar isoffan.

Och ska man ha nya färger så tycker jag alltid att det blir snyggast om de får återkomma på andra ställen i rummet. Inte bara ha röda kuddar och inget annat som är rött. Så då fick det bli nytt tyg på tygtavlan ovanför mitt tygskåp.

5 kommentarer:

MO sa...

Härliga färger o mönster på dina tyger. Tygtavlan blev jättefin. Kul med pennan, visste inte ens att det fanns sådana, jag målade med vit färg o pensel, men ibland är det svårt att få det bra, kram

Vardagstugg sa...

riktigt läckert!
Annelie

Linda P sa...

Ohh, najsigt det blir! Hur länge dröjer det innan det vita åker fram igen??? (Tänker på att den gula påskduken gjorde en snabb sorti) ;)

Hahaha, ja tur för dig att du inte så gnällig ;) For your information så håller jag på att sätta sista silikonranden på plats as we speak! Sen ska skiten torka lite också...

Anonym sa...

tygtavlan är rå snygg/kram angelsusanne

Monkan sa...

Ditt tygskåp är ju som påse blandat smågodis :-)

Ähum, jag har läst lite snett eller vad man ska säga... Drog bara ut nåt ur påsen och läste på stadkanten... Belgravia var det andra tyget! (Som jag nu tycker känns för blekt, måste hitta ett nytt).

Det med bladmönstret heter Lukas Grön, en viss skillnad...