söndag 27 april 2008

I väntan på riktig snö (nej jag är inte tokig)


Minns ni mitt tygskåp? Det är jättepraktiskt och jag gillar verkligen dess form. Men jag har inte kunnat få detta björkskåp att passa in. Inget annat jag har är i denna ton, och skåpet har sett ut som ett strandat ufo i vardagsrummet. Det kändes drastiskt att måla om det, och jag var osäker på hur det skulle bli. Egentligen drömmer jag ju om en hel radda förvaringsskåp i serien "Snö". Men igår tänkte jag att jag kan ju prova med min favorit, självhäftande plast! Det finns stiliga varianter också, inte sådant som ska se ut som marmor eller vattendroppar. Jag hade matt, vit plast hemma och började med detta när jag egentligen hade planer på att fixa lite lördagsmiddag. Än så länge ser det jättebra ut! Har bara hunnit en liten del, måste iväg och köpa mer!

5 kommentarer:

Linda P sa...

Låter spännande- hoppas det blir bra!! Jag hade heller inte bangat för SNÖ men de kostar nog en förmögenhet. För det är väl de från Asplund du menar?!

Nu är du med i ett inlägge inne hos mig, det får du kolla in :) Kram

Saramedflera sa...

Vad roligt det ska bli att se resultatet. Har aldrig hört att man kan ha det på möbler.
Kram Sara

Monkan sa...

Jag får väl börja med att erkänna att jag inte har en aning om vad Snö är... för mig är det fina halsband :-)

Byrån som du visar är ju jättefin men... tänker du gömma tygerna eller?! Gamla skåpet har ju glasdörrar, om du nu glömt det? Så man kan se tygerna. Självhäftande plast låter intressant, kanske är det jag ska ha på min hallbyrå istället för tapet?

Och hmm, det är väl nåt fel på mig... jag tycker inte om fiskbensparketten... Jag vill ha "trägolv", alltså raka plankor.

Lissen sa...

Det blir fint. Det blev också tallrikarna du målat!
Ha det gott

Inredningsgalen sa...

Härliga bilder som vanligt! Ditt hem är så vackert, ett bra bevis på att allt inte behöver vara vitt!
KRAM