fredag 4 april 2008

Lampfynd

Nu börjar mina vindsfynd hitta hem till mig. Här kommer bild på två av fyra lampfötter som jag hittade. Har varit tvungen att dra om sladdar och byta lamphållare eftersom de gamla inte såg alltför fräscha eller säkra ut.
Den turkosblåa lampfoten till vänster gillade jag direkt. Sedan upptäckte jag att det inte var direkt okända designers eller tillverkare bakom den. Då blev det både roligare och inte. För jag törs ju inte måla om dem nu! (det finns två likadana av denna)

Den högra är i någon form av metall och så tung att det aldrig kommer att vara någon risk för att den ramlar omkull. Det är verkligen två helt olika stilar på dessa lampfötter men jag gillar båda ändå.

Nu bloggvänner får ni rycka in och tipsa om lampskärmar (och var de säljs) som kan passa till dessa fötter!

5 kommentarer:

Sara sa...

hejsan
Vilka fina lampfötter. Tycker inte att du ska måla dem. Åhlens har fina lampskärmar till ett bra pris. Ha en fin helg!
Sara

MO sa...

Så fina, nej det är ju inte så lätt att måla dem då....men de är ju snygga som de är, hoppas du hittar passande skärmar. Ha en trevlig helg, kram

Linda P sa...

Ojojoj, jaja du vann väl i kottävlingen då. Grattis! ;)

Men shiiit vilka coola lampfötter. Jag tycker kombinationen svart och blått (o kanske vitt) är riktigt snygg. Hmmm, angående lampskärmar så hade jag nog valt några enkla, diksreta så att man fokuserar på ffötterna och de får framträda. Varför inte vita t ex?

Jo, nu har jag lagt in rejält med silikon (hahahahahaha. Det är någon sladd osv som ska fästas upp, så jag ska försöka att ta lite bilder när jag kan och orkar.

Håll ut, slutet är nära ;)!

Ha en skön helg! Jag är helt singel hela helgen så jag känner mig lite handlingsförlamad. Men det ger sig nog om en stund...

Making it lovely sa...

Vad spännande att se hur de kommer att se hur med lampskärmar på:-)

Pikiteniang Swefil sa...

Gillar din svarta foten! Passar perfek till min SPA avd som har svart/vit tema.

Snart flyttar stor lasset, så hoppas du kommer förbi hos mig.

Ha en underbar helg!
//chie
http://richiesliv.blogg.se