måndag 14 april 2008

Mera vittDet får bli lite mera vitt.. hur kan vitt inomhus vara gudomligt, medan vitt utomhus bara gör en trött och less? Just nu är jag mer inne på strukturer än mönster. Linne tycker jag naturligtvis är väldigt fint, men det blir lite väl tungt fall på det och kan vara lite joxigt att få till bra i symaskinen. Däremot finns det ett polyestertyg som påminner i strukturen om linne men som är mycket lättare. När helst jag hittar det i fin färg slår jag till! Här har ett sådant blivit gardin, tre panellängder med det och en fjärde i en avvikande stil, med rutor i. Och så har jag skrivit vidare på glasvaser med min härliga penna från Granit.

16 kommentarer:

Lisa sa...

Nej men wow, skriver du själv på vasen??! Jag hejjade till och tänkte "sååå snyggt, var kan jag köpa en sån". Usch så avis jag är!
Nja den som är godast att dricka ur är väl favoriten?? :D KRAM

Gårdsromantik sa...

Men vilket bra tips att skriva på glas!
Är nog lite dålig på affärer - finns Granit i luleå eller är det en Webbutik?

Du - jag brukar inte heller göra några stora fynd på Myrorna - men nu gav jag mig den på att lyckas efter att ha läst alla andras inlägg.
Jag dammsög hela jäkla butiken - brukar alltid leta efter spetsgardiner och aldrig hitta några fina men i Lördags hängde dem där!
Det måste vara meningen;-)

Kram Maud

Tjohalia sa...

Vad läckert det blev att skriva på glasvasen och vilken fin handstil du har. Kram Sandra

Mamma Millan sa...

Så vackert ju...fint med texten på vasen...!!!!!

Kram millan

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vad snyggt! coolt med texten pa vasen! jättefint!

Pysselprinsessan sa...

Superfint att skriva på vasen!! Synd att inte Granit finns i Umeå!!!
Kram

PiM sa...

stormdiggar att du blandat olika tyger i din gardinupphängning!!!

Jättefin vas oxå ... Ha det bra //PiM

Tjohalia sa...

Svar: Tack för din åsikt om vardagsrummet. Jag är också inne på alternativ 1, gillar när det är enhetligt och harmoniskt. Funderar på att göra en tygtavla till byrån för att få in lite mer färg, så det får bli en tur till stan imorgon. Kram Sandra

Saramedflera sa...

Hejsan

Vad vackert du har skrivit, jag önskar att jag hade den handstilen!
Tack för all inspiration.
Kram Sara

MO sa...

Kan inte annat än att bli sugen på den där pennan, har inte blivit färdig än bara...Jättesnyggt med vitt, är nog oxå inne i en vit period, har hittat ett vitt soffbord på fyndet på ikea idag..Jag fick be om hjälp med att få in det i bilen, för hem skulle det, kram

Inredningsgalen sa...

Älskar att komma hem, här är allting vitt. Man blir pigg och glad, särskillt när solen skiner genom fönstret!

Anonym sa...

Vilket underbart fint fönster! Så härligt ljust och fräscht! :)
kram

Linda P sa...

Couldn´t agree with you more! Men det vet du ju redan.... Shiiit, jag såg inte vasen först men vad coolt och vilket fiffigt sätt att förnya!

svartataket sa...

Vad fint! Vad är det för penna du skriver med? är det den tjocka vita för griffel också? (sån tur kan jag väl inte ha bara för att jag har en sådan hemma..haha)

svartataket sa...

Tack för ditt svar! Vilken tur jag har :)Precis en sådan jag har hemma!! Här ska testas :)
Trevlig helg och tack!

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人