måndag 28 april 2008

Loppisfynd nu och senare

På lördag är det dags för vårens stora begivenhet, i alla fall om man är Fröken Fräken. Andra ser fram emot studenten, påskafton eller byta till sommardäck. Men jag ska på den stora loppisen i Arcushallen här i Luleå! På med bekväma skor, ta ordentligt med mynt och träna på prutningsminer och -snack.

Här är dock krukor som köpts på Röda Korset. Innan var keramikkrukan konstigt gulaktig och zinkkrukan inte alltför ren (men så kostade den 3 kr bara!)Vitpiffad kruka och zinkkruka med lavendel i:Och så en härlig glasburk från Målerås. Jag älskar gamla glaskonserveringsburkar!

13 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

oj vilka fiiina loppisfynd!!

anneli (anneli_ilenna@hotmail.com) sa...

ÅÅÅÅÅH! Gud vilken tur att jag läser här alltså. Jag älskar loppisar men det brukar vara lite dåligt på den fronten här i Boden, Lions har ju en på sommaren och sedan någon liten här och där. Men inte mycket. Men nu blev jag superglad när jag läser om storloppis. Jag ska stå och hänga där på låset på Arcus på lördag, hihi! Mellan vilka tider har de öppet och är det bara på lördag?

Tack på förhand!
Kram,
Anneli

mia sa...

Fina loppisfynd! Jag tycker det är jätteroligt att gå på loppis, är uppvuxen med en far som jobbar med antikviteter så det kanske inte är så konstigt. Hela familjen är smittad! :)

Åh, orkar du vill jag gärna läsa kommentaren som försvunnit. Visa ord får man aldrig för mycket av. Vilken konstig känsla det var imorse och kunna göra vad jag ville, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men jag o systern har myst med fruktsallad ute i trädgården och det var perfekt. Behövs inte mer!

Är du ledig nu med då? Studerar du med eller jobbar du? Hängde inte med riktigt...

Hoppas du hinner njuta av solen iaf!
Kramar Mia

lisa sa...

Jättefina fynd du gjort! Gör sig fint tillsammans!
Tack för kommentaren igår, det kändes lite lättare att ngn annan sa till en att det är måndag ta d lugnt :D KRAM

Fröken Fräken sa...

Till Anneli: Ja, visst är det ont om loppisar här i trakterna! Loppisen på Arcus brukar det inte heller annonseras så mkt för, så det är lätt hänt att man missar den. Den är bara på lördag, kl.10-17. Man gör inte direkt några Stig Lindberg-fynd och heta villebråd är barngrejer men jag brukar hitta ett och annat.

Anonym sa...

Den hade jag med planer på att besöka :D

Lisa sa...

svar: Då blir det bildbevis när du fixat till fynden hoppas jag! :D
Tack! :D KRAM

mia sa...

Oh vad roligt! Vad ska du göra nu då?

Saramedflera sa...

Ska bli kul att se om du fyndar något, jag håller utkik i bloggen!
Kram Sara

Linda P sa...

Du e då en fynd-mästare utan dess like! Jag var sugen på lokla röda korset idag men de hade stängt :(

MO sa...

Så snyggt det blev, där skrubbade du ordentligt...Vad imponerad jag blir..är du duktig på att pruta??? Jag är totalt värdelös på det, är så rädd för att såra någon genom att ge ett dåligt bud...så någon handlare är jag inte. Ha en trevlig Valborg, kram

anneli sa...

Ja, det är verkligen en bristvara tycker jag! För det är ju som bara där man kan fynda prylar tycker jag, på loppisar alltså. För på Myrorna har de ju mest kläder bara och Röda Korset här i Boden är tyvärr inte mycket att gå i taket för heller.

Och nej visst, kanske inga Stig Lindberg-prylar men jag brukar ändå hitta väldigt mycket smått och gott som jag ser potential i ändå. Men det gäller ändå att vara rätt tidigt så man får så stort utbud som möjligt ifall någon annan spanat in samma godbit som en själv ;) Så 09.50 kommer jag stå på Arcus och trycka! Hihi.

God loppislycka får man väl säga och hoppas att du får en trevlig Valborgs också!

Fröken Fräken sa...

Alla: tack för kommentarerna! Jag tycker väl som så att ska man göra loppisfynd får man ihärdigt besöka loppisar, ibland hittar man något ibland är det bara skrot. Sedan bör man ha öga för vad som kan piffas till, och kunna se en diamant där andra ser kol.

Anneli: Då ses vi och halva Luleås befolkning i köerna utanför Arcus på lördag då! ;-)