måndag 16 november 2009

Mitt i natten

Jag måste säga att jag är inte helt säker på om jag verkligen är uppe och donar mitt på dagen. Så mörkt som det är ute skulle det kunna vara så att jag är uppe mitt i natten. Med tanke på hur trött jag är så känns det t.o.m ganska troligt.
Jag har tröttnat på mysbelysningar hemma, hur snygga de än är, och slog till på rejäl, men diskret formgiven spotlightsystem i helgen. Nu jädrar ska det bli ljusare tider (så fort den blir monterad bara)!

Mina marmeladglas är härliga som ljuslyktor, och jag är så förtjust i min senaste loppisbriscka. Jag tror att den är tillverkad i rot och teak, men var i ganska dåligt skick, så på med vit färg fast med lite trä synlig.





Intressant att läsa alla era kommentarer på inlägget om bloggar och reklam. Det finns många olika åsikter och det är roligt att diskutera reklamens vara och ickevara.

21 kommentarer:

sara på hedepipan sa...

Tavlan med duken bakom var inte dum. Bra ide. Brickan va ju helt underbar, nätt och söt på något sätt.
kram sara

Signe 1 sa...

Hur fin bricka som helst och bilderna är otroligt vackra! Hoppas du får en bra start på veckan! Kram Sofia

Nyanser av vitt sa...

Hej fröken F
Brickan och glasen är jättefina.
Angående ditt förra inlägg: Jag har ingen reklam på min blogg men jag skriver ju ofta om var jag köpt saker och tidningar samt länkar till andras bloggar som ju faktiskt gör reklam. Men jag tycker att en del bloggar är röriga när det kommer reklam mellan inläggen. Och vad göra åt det...jag slutar läsa dem. Annars håller jag med om att man får göra som man vill.
Ich deltar i tävlingar gör jag för det är så kul om/när man vinner.
Sköt om dig!

fröken knopp sa...

brickan va ljuvlig!!

Här är det med jätte mörkt o trist idag..hm..här har det med kommit upp lampor i helgen...J tröttnade på att inte se något..hihi...

kramar elin

rustik charm sa...

Vad fin brickan var och jag gillar verkligen din tavla:)

Superfina hyacintvaser du fått tag på, underbart med zink.

Förresten, tack för tipset ang klorin.

Hoppas du får en bra dag.
Kram Kristina

VITA NYANSER sa...

Så fina bilder! Gillar din minigran, har själv fått några som flyttat in. Vilken intressant diskussion här nedan om reklam. Jag har själv lite reklam i sidan, men vill inte ha mer. Ibland kommer det en del intressanta saker som jag själv gillar. Jag är inte främmande för reklam om det är riktad reklam med inredning. Det är skönt att man själv får välja och att man respekterar varandras åsikter.

Kram På dig!L-L

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det är inte alltid lätt att veta tiden på dygnet under denna årstid. Och ännu värre för dig som bor så långt norrut. Det är skönt med att ha flyttat, de där två timmarna med dagsljus är något längre nu...

Så fin brickan blir. Det är alltid roligt att se sådant som är väldigt "krussidulligt och mycket" bli "läckert och stilrent" när det målats vitt.

Hoppas du har en fin måndag!

Sari sa...

Ja... det gråa och trista novembervädret fortsätter... Om det ändå kunde komma lite snö som stannar kvar och lyser upp...
Söt bricka som du målat!
Ha det bra!
Kram Sari

Karin - Mina Rum sa...

Hej!
Jag är här och kikar runt för första gången och jag gillar vad jag ser.
Jag håller helt med dig i ditt förra inlägg. Jag skriver själv vad sakerna kommer ifrån, om det är något jag gillar. Tycker att det kan vara lite störande på andra bloggar när det är saker som rör sig runtomkring det man ska läsa. Jag föredrar lugna och reklamfria bloggar.
Ha det bra! Kram...

Livet på Vestergård sa...

Ja det är verkligen så man får fundera om det är natt dygnet runt!
Marmeladburkarna var jättefin som ljuslyktor!
Ha en bra måndagkväll!

Livet på Berget sa...

Ja herre gud vad svart det är, idag blev det inte ens nästan ljust. Vacker bricka och ljus!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Domus Dulcis Domus sa...

Du frågade om knep för att få plättar i luften att trivas..... ja jag är då absolut inte någon blomsterexpert, men i somras så fick jag för mig att plantera om en av mina plättar och tog då av min U-jord som jag använder till blommor ute. Kan bara säga att de fick verkligen fart efter detta och samtidigt håller den jorden fukten väldigt bra så än trivs de fint. Du som inte trivs mörkret kanske skulle köpa en sådan där 10000 lux lampa som skall påminna om soljus, inte så snygga men vem vet det kanske funkar..... Hoppas du får någon nytt av tipsen Kram

Lyktor och Tyg sa...

Ser så fint ut. Det kanske är en bra ide att vara uppe mitt natten och pyssla. Ingen ringer det är tyst, man blir inte störd. Ett problem bara jag är för trött.
kram Kristina

Bella sa...

Så fint du piffar till allting!! Alltid lika trevligt att se dina fina foton :)

Ja, jisses så mörkt det är ute, det känns ju som om det aldrig blir ljust på dagarna nu för tiden...

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Viveka i Bläckhornet sa...

Halloj hjärtat!

ja när ska ljuset komma tillbaka? Nu känns det ju skumt hela dagen.Ljuskontot står högt just nu...

Brickan blev jättefin!

Kram Viveka

Nilla Q sa...

Jag förstår precis vad du menar... Klckan var inte ens lunchdags igår, när Julia förvånat tittade ut: "Mamma, det börjar bli kväll!"

Känns som det aldrig blir riktigt ljust:(

Fina bilder du visar. Lite uppiggande i mörkret i alla fall!

Kram Pernilla

Sigrid sa...

Superfint med marmeladglasen, tycker himla mycket om din spetstavla, kanske är något sådan man skulle göra. Har en del tomma väggar jag vill fylla lite diskret. Får se, just nu njuter jag av nya mattan :)

Kramar
Sigrid

2BarnsMamman sa...

Den här mörka årstiden behöver man verkligen så mycket ljus man kan få! Din bricka var ju ett både snyggt och lite lagom juligt sätt att sprida lite ljus!

Grodmamman sa...

Så fint! Gillar dina spetsdukstavlor också! Får nog ta in en liten minigran snart också, har inte haft det tidigare, men börjar tycka att det är riktigt mysigt med dem!:)
Kram

Kicki sa...

Hej på Dig
Vilken fin bricka. Jag gillar också verkligen såna fina marmeladburkar som ljuslyktor, enkelt o lantligt.
Angående Ditt föregående inlägg. Jag håller med Dig till fullo. Nog har jag också funderat på reklam, men jag vill att min sida skall se ut som jag vill, att det skall vara stilrent, lugnt och inte så rörigt som det kan bli med reklam....och jag tror inte jag missar några mijoner direkt!
Ha det Gott
Kram
Kicki

Ljuva lantliv sa...

Hej! Hittade precis till din vackra och inspirerande blogg! Många intressanta inlägg att läsa. Länkar till dig så att jag hittar tillbaka. Kika gärna in hos mig om du har tid! Ha en bra vecka. Kram Anna