måndag 2 november 2009

Rörlighetsfantomen

Jisses vad bra man blir på att kryssa mellan föremål, glida förbi på tvären, ta långa skutt och klättra när man har ett flertal saker, väl utspridda i lägenheten som målas eller ska fixas på annat sätt. I över en veckas tid har jag haft den gamla bokhyllans delar utanför badrumsdörren, så att man fått smita in på tvären. På köksgolvet har jag tre målningsprojekt på golvet (och då är det golvet inte stort!). Påsar med grejer står överallt, och det finns pysselöar väl utspridda. Men det är en sorts märklig hemtrevlighet i stök som beror på kreativitetskaos.

Ibland hittar man saker som bara ställts tillsammans helt planlöst, men som funkar ihop. Och som väl illustrerar attt det går att jobba med mönster och strukturer utan att det blir rörigt eller för färgstarkt men ändå levande.22 kommentarer:

Reko Stil / Emma sa...

Hehe, känner till det där - till slut slutar man nästan se alla grejer som står och dräller. Det är liksom bara fakta att man ska kliva över den där påsen och snedda in på tvären förbi stegen när man ska in i skrot-rummet...tills nån säger "men i all världen, varför står de grejerna där??"

Ja, just det, de ska upp på vinden...

Snart.

Gillar grenen i förra inlägget förresten, måste nog göra en variant av den.
Snart. :)

jakt,skor,barn,inredning sa...

Låter nästan som du fått göra balett övningar. Här ska det packas hejvilt from torsdag .Sen får jag också kryssa fram och hoppa mellan alla flyttkartonger hi,hi. Nilla

Inspiration i vitt sa...

Hos dig flödar kreativiteten mycket, härligt ändå att ha så mycket på gång. Visst är det mysigt att blanda olika material och former, då blir det liv.
Kram på dig/Ingela.

Fru Inredning sa...

Härligt att kreativiteten bara flödar:)Ja man lär sig att kryssa fram mella alla sina projekt.

Ha en bra dag.
Kram Kristina

Madeleine sa...

Jag skulle gärna skippa städningen, men du vet, två katter i en lägenhet = extra damm och katthår. Råkar man vara lite småpedant som jag bara måste man städa.

Jag har hunnit med pyssel i helgen, julklappar förstås. Men går kväll dök det upp en hel del i min skalle, så nu är jag redo för nya projekt.

Kram Madeleine

milla-andante sa...

Ja ibland är det nästan det bästa... när det bara råkar bli, som på din hylla! Enkelt och så fint! Den silvriga skålen är heeelt underbar och gör sig så bra till lite svart!
Bra att du hittar fram till datorn emellanåt i alla fall...!
Kram

fröken knopp sa...

Hm..ungefär sådär ser det ut här hemma hos oss med just nu...plus att vi har en 9 månades krypande mitt i allt..hihi.. men man vill ju göra allt!! :)

vilken härlig mix av underbara krukor!! den silvriga va ju bara så ljuvlig!!! hm...

ha en bra start på veckan!! kramar elin

Loppan Lorum sa...

Det är rätta takter, se det positiva i tillvaron!

"Saker i vägen? Öva på att hoppa"
"För mycket prylar? Se så snygga de är ihop!"

You go girl! :D

Emmas hem på landet sa...

*suck* så har vi det oxå... stort vitrinskåp under trappen i hallen, saker på fel plats o slipdamm överallt. Men man får tänka positivt, snart är man klar och kan ställa tillbax allting igen.

sara på hedepipan sa...

Ja ibland blir det bra, som i ditt fall, men hos mig blir det ofta tokigt.
Kram sara

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Åh, vad det låter härligt med pysselkaos...Så fint det blev på din hylla!

Ha en go måndag!!

Signe 1 sa...

Tycker det är superfint på din hylla:-) Fina och ljusa bider du får till jämt! Ha en bra kväll!

Signe 1 sa...

BILDER ska det ju stå;-)

Grodmamman sa...

Jaa du, om det ändå var ett kreativt kaos man hade här hemma!:) Men nu ikväll ska maken och vår vän P börja lägga in det nya golvet i dotterns rum. Ska bli så kul att se det på plats.
Ja, ibland behöver man inte tänka så mycket på hur man placerar saker för att det ska bli bra!:)
Kram

mo sa...

Ja man kan få till det fint fastän sakerna inte egentligen "passar" in o det kan bli lite mer liv i det än att bara ha likadana saker samlade...

Ja det blir mycket klivande o hukande när man håller på o fixar o donar, inte så konstigt att man sedan hittar blåmärker lite överallt på kroppen (på märkliga ställen), kramkram

Home No.1 sa...

Hej=)

Vad skönt att höra att det inte BARA är jag som får till ett kreativitetskaos!

Kram Annica.

Stjärnor & Champagne sa...

Haha känner igen mig precis......Ser mig dig framför mig kryssandes överallt. Det är ett himlande jagandes efter det där ljuset hihi.
Kram Anne

Lyktor och Tyg sa...

En skön blandning av saker.
Kram Kristina

Cathrin sa...

Hos mig är det bara rörigt. Vi är så värdelösa på att avsluta både min man och jag. (Jag kommer med idéerna och utnyttjar sedan hans muskler men någonstans tappar vi tråden). Just nu kom jag på att vi absolut måste göra om i hallen. Kanske inte lägga till men göra om. Flytta om. Om allt ändå måste ut när listerna äntligen skall på plats måste man ju passa på. Slutade med kaos. Som på något mystiskt vis spred sig in i köket och det som mäklaren en gång kallade tvättstuga (garderob med maskiner och en vask). Måste ta tag i det där. Men symaskinen skriker efter mig. Känner sig tydligen ensam när jag stängde in den i garderoben, he,he. Får se vad som händer. I alla fall; låter som om du har ett kreativt kaos. Jag har nog bara kaos.

Ha det fint!
Cathrin

Jenny sa...

Hej!

Vad fint du har det på hyllan och vad pysslig du är:)

Ha en trevlig vecka!

Kram Jenny

VITA NYANSER sa...

Så fint du gör som alltid! Här ligger det oxå pyssel framme, några långa brädor i köksdelen, lite målning på bordet, hi,hi...lite stök innan det blir snyggt igen.

Så FINT du har det i sovrummet!!!

Tack goa du för fin hälsning hos mig!

Kram L-L

Skoogstrollet sa...

Menar du att du har tomma krukor över??? Här är det snarare brist på de lite större. Jag har funderat på att ta en tur till Myrorna eller liknande men ännu har det inte blivit av ... Eller kan det finnas fler fynd bland grovsoporna?

Vad gäller kreativt kaos så låter det härligt. Hoppa mellan saker kan man behöva göra här med, men inte känns det kreativt för det. Pojkvännen är smått tokig på alla mina högar, men det finns ju en tanke bakom de som är på väg att slängas också.

Jag hoppas han köper en borrmaskin imorgon, så jag kan få upp en mysig rumsdelare.