lördag 24 augusti 2013

För mycket och för lite

Oj, vilken vecka det har varit! Jag är helt färdig. Hoppas att det inte är så här alla veckor kommer att vara i höst, särskilt inte när september är på ingång.

Men nu har jag äntligen besökt den nyöppnade Habitatbutiken. Mina förväntningar var skyhöga efter att i flera år bläddrat i deras kataloger och nu även hittat massor med grejer jag ville ha på deras hemsida.

Men alltså. Var det där allt? Var det där verkligen 800 kvadrat? (jag kräver en ommätning!)Var var alla roliga och annorlunda grejer? Jag trodde att de skulle ha mycket mer accessoarer men det var mest möbler, och inte alls så inspirerande dekorerat. Nä, jag blev allt besviken och hittade inget av det jag ville ha. Däremot hittade jag ju andra saker i Stockholm, som kommer att dyka upp här så småningom (väntar på mitt nya kamerabatteri så jag kan inte fota just nu).

Nu blir det istället washitejp-pyssel! Jag har använt en tejp som har ett prickigt mönster på mörkblå botten och gjort en tavla i lite "kubistisk" stil med hjälp av en vit pannå. Man skulle ju kunna använda tejp i olika färger och göra en randig tavla eller rutig eller tejpa upp en diamant eller.. ja, vad som helst! Och när man tröttnar är det bara att ta bort tejpen (och skåpet under är det som jag ska måla om nu, med en annan färg än den från Alcro!)


5 kommentarer:

A LOST PLACE sa...

Men gu så snyggt! Kliar i pysselfingrarna alltså!

Lisa sa...

Var det i PUB-huset du var? Har dom öppnat nu alltså?

Fröken Fräken sa...

Jajamen, Habitat har öppnat i PUB-huset, i förrförra veckan tror jag att det var!

Jo sa...

Vad trist att det inte var så bra som du hade hoppats! :(
Vi var ju in på Habitat i London (när det dessutom var rea!) och jag köpte en hel del. Jag hade också hoppats på ett nytt måste-ställe i Stockholm så det var trista nyheter!

Benita sa...

Hu, jag var där i förrgår och precis som du säger, så intetsägande. Trist för jag hade också höga förväntningar.