måndag 14 januari 2008

I väntan på...


Det är inte så lätt att pyssla på därhemma nu. Så man får nöja sig med att planera och fantisera lite. Jag är väldigt sugen på något av dessa nya tyger från Ikea till sovrummet, som gardiner. Vad ska man satsa på? Lite mörkare i 50-tals stil eller piggt och färgglatt? Alla tre gillar jag, fast de är väldigt olika i stil.

Bilder från Ikea, ihopmonterade av undertecknad!

6 kommentarer:

Linda P sa...

Nää, menar du att du inte fick några vita socklar?! *upprörd* Vad tröga de är (får man säga så, hihi), det är ju mkt snyggare än bruna. Vad hade hyresvärden för motivering till det då? Suck, jag lider med dig. Jag kan skatta mig lycklig över att ha en hyresvärd med samma smak som vi. Det är inte nkt hon sägt nej till, hon tycker vi har god smak. Det är ju kul!

Tygerna- hmm, den översta till höger var retrocool, tycker jag.

Fröken Fräken sa...

Motiveringen var i stil med att vita socklar har vi inte bland våra val, och irriterad blick som komplement... så är det kanske när man bor hs en stor hyresvärd. Alla ska ha samma och helst sådant som ingen gillar men inte heller hatar. De borde uppskatta att ha mig som hyresgäst, med min förträffliga smak så borde jag få genomföra vad jag än vill. Tycker
jag!

Ja, tycker att det där tyget påminner om något som jag tror att jag har sett hos Spira. Men det är som vanligt svårt att bedöma hur stort mönstret är.

Johi sa...

Åh finns det så mkt snyggt på ikea nu, måste planera in en tripp. Svårt att råda när jag inte har koll på övrig inredning men jag gillar de översta.

Fröken Fräken sa...

Jag vill också på Ikea! NU! Måste bara samordna det logistiskt och övertala någon med bil om att köra mig dit ;-)

Linda P sa...

Ja, jag vet precis vilket spiratyg du menar. Det har jag kollat in och tyckt varit såå coolt. Trist hyresvärd. Finns ju inget som säger att alla l-heter måste se likadana ut. Tvärtom tror jag de hade vunnit på mångfald. Blä för de tråknissarna. Gläds åt tapterna nu istället!

Fröken Fräken sa...

Jajamen, jag ser så mycket framemot de nya tpeterna! Känns som om jag får en tredjedels helt ny lägenhet! När tapeterna nu kommer! Gissar på att det behövs duktigt med spackel innan...