fredag 25 januari 2008

Jippie!

Tadaa! Ärade besökare! Ett under har ägt rum! Tapeterna är uppe!!!

Hur det ser ut? Det undrar jag också! Har bara sett dem i kväll- och morgonmörker med en ynka fönsterlampa som belysning. Taklampan var jag tvungen att montera ned, och jag har inte hunnit få tillbaka den än. Sovrummet dröp av tapetklisterfukt igår och jag hoppas att det är bättre idag när jag kommer hem. Nu kliar det i fingrarna att "flytta in" och förmodligen möblera om.

I väntan på det slog jag till på en fyndbittyg från Almedahls, som kändes vårig, kvistar i vaser! 50-tals stuk i färgerna, det kan kanske bli en gardinkappa, eller kuddar eller..?

7 kommentarer:

MO sa...

Javisst absolut, passar säkert jättebra som gardinkappa. Vad kul att tapeterna är på plats, då vet du vad du ska göra i helgen...Ska bli så kul att se, ha en trevlig helg, kram

Fröken Fräken sa...

Jajamen, här ska inredas, pysslas och städas! Tror att det blir mest av det sistnämnda... Trevlig helg tillbaka!

Linda P sa...

Ja, vad kul! Äntligen!! Det var ett uppfriskande tyg du hittat. gillar de små gröna färgklickarna. Skitsnyggt med, ska vi säga vita, nysprejade ljusstakar från R K till dem ;) Heja Fröken Fräkens sprejande pappa :) Det är bara för dig att gå ut och fynda dem först.

Lampa: Vilken stil tänker du dig?

Ha en skön helg!

Johi sa...

Ska bli kul att få se tapeterna!

Linda P sa...

Har du sett senaste numret av Sköna Hem?? Samma Stig Lindberg-askfat i tre olika reportage i tidningen. En slump??? I think not. Moahahahahaha, mig lurar de inte ;)

Fröken Fräken sa...

Linda: Jaså, det blev vita ljusstakar! Kanske jag borde ha gissat på, men jag var lite wild and crazy! Ja, min vana trogen vet jag inte exakt vad jag ska ha tyget till, men sådant löser sig alltid! Måste kolla Sköna Hem, Deckare Fröken Fräken anmäler sig till tjänstgöring.

Johi: Det var inte lätt att fota tapeterna.. det såg OK ut i kameran men inte nu. Får mixtra vidare.

Hanna-Sofia sa...

Vilket härligt tyg!