onsdag 23 januari 2008

Utställning


Är det fler än jag som har hyllor eller skåp i köket där man inte direkt använder sakerna utan de bara står där och är fina? Här är mina hyllor för det. Alltid ordning och reda även när det är kaos i övrigt.
Översta hyllan: rostfria burkar från Rusta, i mitten gamla glasburkar (auktionsfynd), och skålarna längst ned kommer från Granit och Kremmerhuset.

Fortfarande inga tapeter uppe! Däremot en omgång till med takfärg. Jag hoppas verkligen att tapeterna kommit upp idag. För nu orkar jag inte med att vakna mitt i natten, kallsvettig efter mardrömmar om att jag råkat skriva fel tapetnummer och målarna har satt upp terracottafärgade tapeter med påskliljor på.

6 kommentarer:

MO sa...

Vilken tid det tar för hantverkarna att bli klara...jobbigt att bara vänta. Fina saker du har i hyllan, kram

Fröken Fräken sa...

Ja, verkligen! Fast OK, om de vill vänta tills färg och annat har torkat ordentligt innan de börjar tapetsera, så att det blir snyggt, än att de bara slänger upp hur sm helst! Men man får vara tapper...!

MO sa...

Nej det kan jag tänka mig att det känns lite o borra hål o sätta upp saker på nytapetserade väggar...Fast ge det några veckor sen vill du nog ha en förändring o sätta upp dina lister´...om du är något som jag..kram

Linda P sa...

Håll ut, håll ut din stackare!
Ohh vad jag gillar dina skålar!!! De från Granit har jag fingrat på några gånger men tyckt att vi inte behöver dem. Det är visst ljusstakar egentligen emn man kan ju hade dem till allt möjligt. Å nu vill jag ha dem!

Fröken Fräken sa...

Jag är nedrans tapper. Men tålamodet håller på att ta slut. Behöver och behöver, det kan ju alltid vara ROLIGT med skålar. Eller ljusstakar. Eller vad man nu vill använda dem till. Jag gillar att prickarna är tredimensionella.

Inredningsgalen sa...

Mycket av mitt porslin som står i skåpet används inte, är bara snyggt att titta på. Gillar de vita skålarna längst ner!