måndag 7 januari 2008

Projekt 1Jag har kommit mig för att lasera mina tavellister med linoljebets, vit så klart. Som vanligt får jag en idé som ska genomföras direkt, så det där med att plocka undan på bordet innan man sätter igång, det hinns inte riktigt med! Man får vara glad åt att jag lade tidningar under. I söndags tecknade jag med kolkrita och blev så pass nöjd att jag ramade in dem och ställde på de till slut torra listerna. Tadaaaa!

5 kommentarer:

Ann-Catrin / finthemma sa...

Tack för besöket på min sida!!!
Jo du jag känner igen det där ..jag är oxå så snabb och ivrig.. inte alltid så bra alla gånger.. jag brukar vara så slarvig att ta på mig oömma kläder.. och så har man snygga fläckar sen.
Vilka snyf´gga kolteckningar.. förstorade upp dom så jag såg ordentligt... klaret din konst ska sitta uppe!
Kram A-C

Ann-Catrin / finthemma sa...

snyff..ga.. det var en rolig stavning det...ja så går det som sagt när man är snabb och slarvig
SNYGGA ska det så och inget annat!

MO sa...

Snyggt, vad duktig du är på att teckna, det tycker jag är svårt, måla är lite enklare....Du låter precis som jag....det kan inte gå fort nog när ideérna ploppat upp, kram

Fröken Fräken sa...

Skönt att höra att man inte är ensam om att få idéer som snabbt ska förverkligas, så snabbt att man inte alltid hinner tänka på det där med ordentligt förarbete...
Prova med kolkrita, det är faktiskt, tycker då jag.., enklare att teckna med sådana!

Linda P sa...

Hahaha, känner precis igen det där. De närmaste dagarna (två?tre?)har jag sprejat två lampor och två stora ramar flera ggr, slpiat och målat en pall med framför allt målat ett golv... Phuuu..... Kul, men sen är man helt färdig i flera dagar.

Så fint ditt blev! Tjusiga bilder!