måndag 21 januari 2008

Mera vitsprejat!Här har man fått hem sina sprejade fynd. Två ljushus från Jysk, egentligen röda med vitt mönster på taken, har nu blivit blankt vita. Ett kakfat, eller något annat?,loppisfynd och tidigare grönbetsat, har också blivit blankt vitt. Just fatet har så härligt konstiga proportioner, smal fot och så ett jätte"fat". Får se vad jag ska använda det till!

För övrigt så kom målarna i morse. Oroligt hörde jag hur de diskuterade olika speciallösningar. Special och hantverkare brukar innebära att det som görs håller ihop, men blir inte särskilt snyggt. Iiih! Kan man få ta renoveringsledigt och övervaka arbetet på plats?

4 kommentarer:

Linda P sa...

Tycker absolut att du ska få betald ledighet.. Det är ju ett måste.

Var det din pappa som sprejat dessa också till dig? Superfina ju!! Ser proffsigt ut. Skålen kan du ha till massa olika grejor; frukt, godis, kakor... Jag håller ju på att spreja en (eller rättare sagt fem) nya grejor. Snart klara! Det svåra är att välja matt eller blank vit färg, eller hur...

Fröken Fräken sa...

Ja, kan man få flyttledigt så bör man väl få renoveringsledigt?

Jepp, pappa har extraknäckt på sprejningsfronten. Har mer som jag skulle vilja byta färg på men ska nog låta honom vila lite nu. Håller med, dessa tänkte jag först ha i matt vit färg, men det blev hmla bra med blankt också. Just nu ser jag framför mig ett gäng limefrukter på fatet!

MO sa...

O vad snyggt de blev som vitsprejade, funderar på att göra samma sak, köpte ju oxå två röda plåthus som jag verkligen gillar o vill ha framme, kanske jag härmar dig...Kul med utmärkelsen, grattis, kram

Fröken Fräken sa...

Ja, dessa vann verkligen på den vita färgen. Hade helst velat ha så fina som du har, med riktiga fönster, men det var visst omöjligt att få tag i här! OCh nu är jag nöjd med dessa!