onsdag 19 mars 2008

Påskförsök

Igår gjorde jag ett ryck för att försöka påska till det lite hemma. Jag tog bland annat fram den enda gula duk som jag äger - den får godkänt eftersom den är formgiven av Astrid Sampe, och så är den mer citrongul än knallgul. Sedan var jag även ute och pulsade i djupsnö (det är inte överallt som man har barmark och krokus i rabatterna..) för att få mig lite björkris. Några fjädrar tror jag inte att det blir, däremot en tupp! (Däremot funderar jag på orangefärgade fjädrar till mina vita dekorationsträd från IKEA, de i metall, det borde ju bli lite uppstudsigt?)

Resultatet:Av någon anledning blev väggen bakom bra mycket mer rosa än vad den är egentligen.

8 kommentarer:

Linda P sa...

Hej det är Laura! Kan man få en dejt, din snygging? :)

MO sa...

Gör ett nytt försök, fattar inte vart kommentarerna tar vägen...Söt kyckling, o påskris utan fjädrar är fint det med..men trädet med fjädrar i verkar helcoolt...gör det o visa. Ja tack, skåpet blev jag nöjd med, ljusar upp istället för det murriga avlutade...kram

Livet i byn sa...

Svar: Helt klar måste du gå och lukta på ett ljus från Yankee Candle. Dom doftar väldigt milt och går inte att jämföra med vanliga doftljus. Däremot har de priset mot sig.

Jag ska också försöka påska till det lite hemma. Men det blir inte några stora arrangemang.

~Livet i byn

Solis sa...

Det är tur att påsken inte är som julen... lite lugnare nu. Har själv inte hunnit pynta något än (har knappt nåt att pynta med heller). Orage i metall-trädet blir nog kanon. Kolla in Malin som har gjort det med blått och vitt.

Anonym sa...

vilket fin kyckling du har...
kram Susanne

Helena sa...

Underbar blogg men många härliga inspirationsbilder!

återkommer gärna, glad påsk!

Fröken L sa...

Ju enklare pynt desto snyggare!

Inredningsgalen sa...

Lagom mycket påskt för min del! Ris sen får det räcka. Tack för baktipset, de låter mumsigt!