måndag 10 mars 2008

Ut ur dimman


Host, snörvel och prosit!
Förra veckan har tillbringats i tät förkylningsdimma. Jag har vankat mellan soffan och sängen och konsumerat oändliga mängder näsdukar. Det har febrats, ätits vitaminer och halstabletter och det har varit allmänt eländigt! Fortfarande känner jag mig ganska matt, men jag kanske överlever trots allt...

Innan jag blev sjuk hann jag med en del projekt (kanske var det en cykeltur i halv snöstorm till en loppis som ledde fram till förkylningen?) bland annat att köpa ett par illgula burkar på Rusta. Då gult aldrig varit min färg har de nu blivit vackert vita.

5 kommentarer:

Linda P sa...

Fröken F: Usch, det var trist. Hoppas du känner dig bättre nu. Japp, det är en igensatt dörröppning, som skulle leda in till det vi har som matrum.

Men guud vad snygga burkarna blev. Jag måste nog nästan göra som du (eller är det din pappa som har sprejat möjligen ;)?!) Var det bra pris på brukarna???


Jag tänkte spreja några pinjekottar och kycklingar i dag :)

Fröken Fräken sa...

Coolt med en sådan "ram" bakom sängen, får mig nästan att önks att jag också hade en dörr att sätta igen. Fast i så fall skulle det innebära att jag hade en dörr in till min grannes sovrum.. känns inte så lockande!
Jajamen, pappa engagerades i sprejandet - jag har helt enkelt inte plats för sprejande hemma på vintern. Och det är ju bra att hålla pappor sysselsatta! 29 kr för två burkar, de är ganska stora dessutom. Helt ok pris.

Hoppas kycklingarna är fejk... ;-)

Linda P sa...

Ja, jag gjorde texten i ett worddok. Vad är InDesign för något? Låter spännande. Hihi, ja kyllingarna är fejk. 29 spänn, det var billigt! Klart papporna måste ha ngt att göra :)

Fröken Fräken sa...

InDesign, ja det är ett härligt text-, och i viss mån bild-, redigeringsprogram. Används till layouter, när man gör tidningar, annonser och annat. Och när man vill göra lite schyssta tavlor!!!

Kristina - Kix Inredningskoll sa...

Jättefint stilleben. Den där blomman/växten är hur fin som helst. Ser så där skör och söt ut!