måndag 17 mars 2008

Välj kuddarOm man inte vet vad man ska göra kan man alltid sy kuddar! Så det har jag gjort i helgen. När man väl börjar blir det nästan omöjligt att sluta. Blev inspirerad av alla läckra färger och mönsterkominationer i Gudrun Sjödéns Hemmasortiment och därför blev det mer mönster än vad det brukar bli hos mig.

Sedan upptäckte jag också hur roligt det var att sy dekorativa veck på kuddfodralen, och följaktligen fick alla efterföljande kuddar då veck. Det blir dock snyggast på enfärgade tyger och gärna i linne eller lin. Visserligen blir de skrynkliga så fort man tittar på dem, men..


Tack för alla roliga och medkännande kommentarer angående mitt tygberoende! Tur att man har stöd!

6 kommentarer:

Livet i byn sa...

Jag får nog låna hem dig och sy lite kuddar :0)

~Livet i byn

Solis sa...

Åh, så snygga kuddar! Det var annat än mina enkla saker det minsann.
Ang. ditt tygskåp så är råden nog lite färgade av vad det är för sorts skåp. Vår köksoffa var en gammal sliten sak som tidigare någon gång skrapats av all färg och lackats. Jag brydde mig inte om alla hack och ojämnheter utan slipade lite lätt och målade sedan. Skillnaden med vitt jämfört med det trärena blir så stor så det gör inte så mycket med slitaget tycker jag. Vill man så kan man förstås lägga ner mer tid och spackla bort alla små och stora skavanker också. Är det en gammal möbel behövs inte det tycker jag.

Anonym sa...

Kikar in och försöker läsa ikapp lite efter min semester!
Tror det blir ett heltidsjobb idag när jag kikade på mitt webbflöde på Netvibes! haha
Hoppas helgen varit på topp! Kramkalas!

MO sa...

Är bilden överst från ditt sovrum?? Har du flyttat in den där dekorativa "trägrejen" dit in..så fint o med alla fina kuddar du har i sängen...jättefint, som en bild ur en inredningstidning..kram

Fröken Fräken sa...

Åh, vilka härliga kommentarer! Jag blir så glad!!! Tulpaner till alla!!

Fröken L sa...

Vad fina de blev! Kuddar är ju ett måste för myskänslan och ett bra sätt att tillföra lite liv i ett rum :)