måndag 22 juli 2013

Att stå på plus

Det har varit ett par märkliga dagar. En konstig födelsedag och ett besked som till en början såg väldigt dystert ut. Men nu har det visat sig att det kanske inte var så allvarligt som befarat! Men bäst att hålla tummarna lite till!

Så, därför har pyssellusten inte varit på topp. Men turligt nog har man ju en del tidigare pyssel på lager som man inte har visat upp.
Här är min senaste sovrumsgardin, som inte krävt ens ett stygn av sömnad för min del (så det känns ju lite fuskigt!) Jag har helt enkelt tagit en sjal och hängt upp i gardinringar!  (sjal från HM, och på rea dessutom) Jag är ju väldigt förtjust i att ha bara en gardinlängd i ett fönster, men man kan ju slå till på två sjalar om man gillar det mer symmetriska.


.

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Snabbt och lätt att få nya gardiner, sånt gillar jag!:) Fast jag hade nog haft en på varje sida...
Kram

::fina:: sa...

Häftig idé! Jag har gått och blivit en sån där som inga gardiner har alls. Fast jag ska erkänna att det inte var alldeles frivilligt det blev så, utan det berodde på att vi skaffade kattunge härom året. Hon gillar gardiner (och brudklänningar - men det är en annan historia) så därför har vi inga längre. Det blir helt enkelt lugnare så. Hoppas den goda nyheten håller i sig, skönt när man får pusta ut! Kram!

Hannis sa...

Fint tycker jag!
Och smart då man inte behöver sy=))

Håller tummarna jag också för att det ska lösa sig.

Och du, jag fattar det där med vädret.
Bodde i Umeå under några år och efter dom vintrarna så var värmen, ljuset och sommaren så viktig!

Cicci H sa...

Hoppas på fortsatt goda besked. Fiffigt med sjal som gardin.

Nyanser av vitt sa...

Enkelt och stilrent fröken. Sköt om dig

Ester ❤ ett kreativt liv sa...

Vilken smart och snygg idé!

Fröken Pyssel sa...

Fint! Den sjalen skulle sitta finfint runt min hals känner jag och funderar på om jag har tid med hm i dagarna. Gillar också att ha en gardinlängd, har precis gjort så i köket. På en trädgren till på köpet. I det rummet också :-o