lördag 27 juli 2013

The blasterplan

Hej grannar!
Nu har jag plockat fram mina två bord som jag ska piffa till ute på balkongen.
Och har ni sett vad jag har?Och vet ni vad? Den kan låta också! Ganska högt till och med!
Så vi får ju hoppas att ni inte tänkt ligga ute i gröngräset med en god bok, sova, lukta på blommorna i tystnadens sällskap eller njuta av vinden i trädkronorna.
 
Jag menar, kan ni, så kan jag också.
Mohahahahahaha!

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Hämnden är ljuv!;)
Kram

Smultron på ett strå sa...

Haha, så bra att du kan ge igen lite! Gjorde jag i Åre ett år, när nattsömnen blev förstörd av grannarnas efterfest och vi skulle köra över 80 mil hem morgonen därpå. Städningen blev väldigt ljudlig den morgonen, och jag dammsög länge och noga!

Vill också ha en sån där slip faktiskt, har lånat en liknande och slipat altanbordet, blev jättebra! //kram maria

Monkan sa...

Den funkar troligen som allra bäst en söndag morron klockan 8, efter att grannarna haft fest ;) Kolla bruksanvisningen, det står säkert där :)

Men alltså, vad är det för fel på världen?! Jag har inte haft tid alls till bloggeri under en längre tid och håller nu på att läsa ikapp. Och har just läst ditt chockerande inlägg om att sötaste jycken i stan varit intagen på Klinik! Jag kollar faktiskt på nyheterna på tv i stort sett varje dag men inte ett ord har nämnts där om jyckens veterinärbesök! Vart ska jag vända mig för att få någon att fixa så att den tv-licens jag betalar går till vettiga saker som att se till att alla får viktig information av det här slaget?!

Väder. Kan man säga att man har för fint väder? Så att man bara vill vara ute i parken och sola, och göra akutbesök på Bibblan för att man läser ut bok efter bok efter bok. Inte läge att hänga på loppisar. Pyssla får man göra en stund på morronen. Men typiskt då idag när det faktiskt var mulet, jag hade ett shoppinguppdrag på stan åt en kompis, men missade att det var loppis inne i stan just idag. Två veckor till nästa chans, men då har jag annat på schemat. Men bra, för jag borde ju inte köpa massa prylar. Å andra sidan är det kanske ens plikt att göra som Fröken, köpa gräsliga ljusstakar och annat att göra mirakel med.

Måste tillägga om dagens väder, det kom tre åskknallar som snudd på spräckte alla fönsterrutor i kvarteret. Jag har aldrig hört såna knallar förut, jag hoppade tre meter rakt upp. Sen kom det ungefär sju droppar regn. Och jag klagar absolut inte på värmen, bara på hur jag prioriterar :) Borde t.ex tvätta fönster nån dag, men kan ju inte offra en solig dag till det, tänk om det inte kommer fler fina dagar.

Såg din marmorsvamp och tänkte, vad gör man med en sån. Aha, man samlar. Och marmorbricka. Verkar som att det är Någon som snappat upp att marmor börjar bli trendigt :) Marmorbrickan var grymt snygg. Men vaddå självhäftande plast? Det kan inte vara möjligt, brickan du fotat är väl äkta marmor? Det är ju t.om speglingar i den. Och brickan är klart snyggare än den som du länkat till.

Mycket snygg kudde med de förskjutna ränderna. Snyggt klippt och fixat ihop.

En fråga om färgandet: Tog "vanlig tygfärg" och blandade med vatten, menar du sån som man använder för att måla/trycka på tyg med?!

Jo sa...

Hehe, revenge is best served warm, eller vad heter det? :) Och nu är det ju varmt, så det måste ju passa?

Våra grannar trodde att vi hade blivit knäppa som stod med vinkelslip timme ut och timme in, men det var bara vår bevattningspump till växthuset som gick torr och slirade rätt bra... Turligt nog kom de på det och gick upp och stängde av den istället för att bara muttra vidare! :)

Här får vi jobba lite i skift eller göra snabba saker så mina sliptankar ligger på is just nu för J håller på med altanbygge. Det finns dock planer på att måla färdigt i köket, sätta upp rullgardiner och att göra tavlor (är ju i rucklet) Får se vad som hinns med.