måndag 8 juli 2013

Gissa vem som är tillbaka i stan?

Jajamen, schersminerna blommar igen! Ovanligt tidigt i år tror jag minsann?

Och så är eder Fröken Fräken åter från semestrandet - nästan med ett nödrop då herr Fräkens inköp i handbagaget drog till sig onödigt mycket uppmärksamhet i säkerhetskontrollen... Sådant händer aldrig med pysselmaterial!

Med ett huvud fullt av pysselidéer (säga vad man vill om hotell, men det går inte så bra att pyssla där. Det är lite jobbigt att släpa med en symaskin till annan ort) och en eller två  (ä-hum) nyinköpta inredningsdetaljer så var jag redo att dra fram stora pysselartilleriet idag. Färg som ska bort från två hallbord, kuddar som ska sys, allt möjligt som ska sprayas i koppar, kort och affischer som ska ramas in osv osv. Vem ringer då på dörren före skam själv? Jajamensan, målare som ska fixa det sista i köket. Man hade ju hoppats på att detta hade kunnat klaras av medan jag var bortrest, men neeeeejdå.

Så då blev det inte så mycket med pysslandet. För inte kan man skapa fritt när man har ett par förståsigpåare i lägenheten som inte alls tycker att man kan måla krukor med väggfärg.


Ljuvlig doft sprider sig!


Kort som ska ramas in! Ett citat som känns väldigt mycket mig.
Kommer från Moderna museet.


Schersminer! Schersminer! Schersminer!

5 kommentarer:

Mamma med ambitioner sa...

Välkommen tillbaks till allt det vanliga. Du e för go som funderar över pyssel på hotell rum. Slappna av, läs en bok eller lyssna på radion. :) :)
Underbart citat, trots att jag lyckades läsa fel först. För in tas....
Soffan är grym i sin nya skrud.
Ha det finfint kära du!
Kram Kritina

Cicci H sa...

Välkommen hem. Det blir spännande att se vad du har i görningen!

fia sa...

Fint citat och bra att ha inramat. Fin blogg.
Önskar dig en härlig sommar dag

Lisa sa...

Älsk på vasen! Varifrån?

Fröken Fräken sa...

Lisa: Vasen kommer från Blomsterlandet! Köpte den på rea för ett par veckor sedan, så det kaaan ha varit den sista här i stan. Går även att använda som ljuslykta!