torsdag 30 oktober 2008

Ett hjärta rikareSådärja, då var jag hemma igen! Tyvärr är inte min väska det, utan den susar omkring någon annanstans just nu. Och jag som checkade in väskan för att det är ju så mycket lättare för flygbolaget att hålla rätt på min väska än att jag ska dra den efter mig. Jo, tji fick jag!

Även om jag bara har varit borta i två dagar så har jag fått fullt med pyssellust under denna tid. Att ligga utslagen på en säng i ett hotellrum där man inte kan göra så mycket konkret väcker tydligen pysselandarna inom en!

Så värst mycket shoppande blev det inte - även på vägen ned var flyget försenat. Jag sprang in med andan i halsen på Balders hage, rensade ut pappersutbudet på Panduro och köpte ett superfint mosshjärta.

Men så många kommentarer jag fått medan jag varit borta! Vad roligt! Ska försöka hinna runt till er alla imorgon!

13 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Hej tack så mycket för kommentaren om våran bok som kommer komma ut i sommar, jag blev så glad.
Vilken tur att du kom hem i alla fall så att du kan pyssla lite när lusten för det finns.
Kram på dig/Ingela.

Mari sa...

Attans att väskan kom bort men du kom hem iaf och det är ju huvudsaken. Så du hann in i nån affär iaf, alltid något.
Nu kommer det väl pysslas som aldrig förr då antar jag när du har skallen full av idéer.

Kram och ha en bra dag!!

Lilla huset på prärien sa...

Välkommen tillbaka! Kul att pysselandan kommit på nu igen då! :) Försök för allt i världen inte med något Marimekko-pyssel bara för då blir det väl skri här i cybervärlden igen *ler*

Ska bli spännande att se vad du hittar på!

Kram Jenny

Hannis sa...

Osis med väskan!
Hm..Vad har du nu köpt för pysselpapper?

Önskar trevlig Alla Helgon!

Malla sa...

Vilken tur att Du kom hem hel iallafall=)
Tråkigt med väskor som springer ifrån en..
Javisst är det ett mosshjärta från Lagerhaus, det snappade du upp väldigt lätt=)
Synd med Balders Hage att du inte hann med i lugn och ro, det finns ett och annat smått och gott där inne!!!

Helen sa...

Välkommen hem igen, hoppas att din väska snart kommer till rätta.

Emma sa...

Så typiskt med väskan... Visste inte att de hade Balders hage i Göteborg. Mosshjärtan är fina:-)

svartataket sa...

typiskt med väskan! Vad du fyndat!! Trevlig halloween!
KRAM

Saramedflera sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg.
Kram Sara

Nettan sa...

Låter som det blir en pysselhelg! Kul,kul!
Kram Nettan

jennys hus sa...

välkommen hem:-) Typiskt att väskan kommit på villovägar, hoppas du får igen den snart.
Trevlig helg/jenny

Tant Grön sa...

Nej, vad trist med väskan! Jag väntar oxå på en väska som tappades bort på vägen hem från Thailand förra vintern. Kanske jag borde sluta hoppas att den ska komma till rätta? MEn hoppet är ju det sista som överger än :-)

Monkan sa...

Nej vad trist med väskan! Det är min ”skräck” när jag flyger, andra har flygskräck och jag har tänk-om-väskan-kommer-bort-skräck. Därför försöker jag resa med bara handbagage när det är möjligt, fast då kommer den allvarligare tänk-om-de-väger-mitt-handbagage-och-det-är-för-tungt-skräcken, om de säger att jag måste checka in det (vilket troligen inte skulle gå så bra eftersom jag troligen packat i nån klen och lämplig handbagageväska). Alltså måste jag ha superkoll på att det absolut inte är för tungt!

Jag hörde på nyheterna, Göteborg torrlagt på pysselpapper :-) Jag känner igen separationsångesten, för mig brukar den också kompletteras med en stor dos velighet om vad jag ska göra, om jag ändå bestämmer mig för att göra nåt. Planerade inköp på Panduro, ja det är ju lysande! Att du insett att du inte kommer att lyckas så värstans bra med det.

Du har rätt när det gäller träden. När jag plågade mig hem i regnet torsdag kväll, sent sent, så plaskade jag genom lövsörjan vid kastanjerna men det var märkligt tomt på ”fallfrukter”, nån har varit där och rensat…? Så där sprack min plan på utplacering. Bussen ut till mamma o pappa går ju från Slussen, precis som bussen till Hasseludden, så jag hade ju t.ex kunnat be en busschaufför ta med en påse och dumpa där ute.

Hur har jag kunnat missa detta?! En ny galleria med bara inredning, öppnade 25 oktober. Jag såg det nu, insmuget i ett mail från Granit. Långt från stan visserligen, vid IKEA, men rätt nära från jobbet då istället...