fredag 31 oktober 2008

The KorgloverKorgar som jag också har målat

Herr Fräken har dragit iväg på äventyr i den norrbottniska natten. Min väska har till slut återvänt hem. Grejerna från Panduro och jag har ömt återförenats. Lugnet har alltså börjat sänka sig över den fräkenska bostaden. Skulle man kunna tro...

Istället har jag börjat måla tre korgar (ni vet väl vid det här laget att jag inte kan låta bli att köpa korgar på loppisar, och tre korgar för 6 kronor kan man ju inte säga nej till), gjort en skylt av en gammal planka som jag hittade idag och hängt upp en gren i vardagsrumstaket. En lovande början på helgen alltså!

Det enda jag inte kan begripa är varför foton som jag lägger in på mitt USB-minne försvinner när jag flyttar över minnet till denna dator?! Helskumt!

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Jösses vad billigt och vad fina de blir! kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Kikar in och önskar dig en urmysig helg.
Kram Sara

Meddelålderskvinna sa...

Tack för kommentaren hos mig! Jo man kanske ska vänta till advent med julen och låta sig inspireras lite först...
Kram Zinkbaljan

Jo sa...

Målar du dina korgar eller sprejar du dem? :) Fint blir det iallafall!

Frida sa...

Jösses vilket fynd, gamla korgar är ju så fint.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

hannas form sa...

Vad FIIINT...nu blev jag gladare...ville bara säga tack till din fina kommentar...här ska jag stanna en stund!

Ha en underbar helg!

KRAM
Hanna

Mari sa...

Men så gott att din väska hittat hem......

Härligt att vara på pysselhumör, förstår att det kliar riktigt i fingrarna på dej nu när du och dina Pandurosaker är återförenade.

Korgar är urläckert, ska ge mej på jakt efter en oxå som jag ska ha på golvet med lite saker i tänkte jag, fast idag blir det jobb och ingen jakt.
Fast jag lär väl inte fynda som du gör.......3 korgar för 6 kr, helt galet billigt!!

Ha en bra helg med allt pyssel....

Kram!

Nettan sa...

Jättefint! Man kan verkligen aldrig få för många korgar! ..å speciellt inte vita, eller hur!;-)
Ha en trevlig helg!
Kram Nettan

Helen sa...

Vilka korg fynd, du kan snart hålla loppisskola för oss ovana loppis handlare.

MO sa...

Då har du o göra nu då....Du är så kreativ o duktig, kul när man har så många idéer...sen ibland är det bara torrt som fnöske i skallen....som nu ungefär, känner mig lite småless o uttråkad...jaja, det går välan över. Fina korgar, o såklart att man inte kan låta bli dem när de var så billiga, ha en fin helg, kram

Mrs. b sa...

Korgen är fin, men jag fastnade mest på USB-frågan... (jag är nog yrkesskadad... :-)
Får fråga om Mr. B har nån idé...

mia sa...

Håller med dig om allt du sa i inlägget! Åh du skriver så bra.

Nej jag har ju inte fått tag i de fyra, några tips? Ja, den här duellen måste vi ju klura på! :) Men smakfråga: Poirot eller Marple?

Nu ska jag på bio!
Kram Mia

Villa Hemmet sa...

Effektivt värre :-D

Kanonfint som vanligt. Hur har du gjort med den mörka korgen *vill härmas*

kram

Monkan sa...

Hello Korglover, I think it izz the Bermuda Triangle.

Hur annars förklarar man först bortkommen väska (visserligen hittad) och därefter försvunna datafiler?! (Filerna tveksamt om de kan hittas dessvärre).

Man (jag) undrar ju lite vad "denna dator" som det skrivs om innebär. Har Fröken tillfört någon ny teknisk utrustning i sitt lif? Ny dator, med Vista kanske? (Fast, om nu USB-minnet då inte skulle gilla Vista så borde det nog inte innebära förlust av filer, nä).

En sak som många personer slarvar med!!! (jag säger inte att Fröken är en av dessa personer, det kan som sagt vara Bermudastriangeln eller annan orsak ännu ej klarlagd orsak) är att innan USB-minnet tas bort ur datorn, klicka på en liten ikon nere till höger i verktygsfältet; "Säker borttagning av maskinvara", (ikon med grön pil över grå rektangel, båda något lutande), välja enheten som USB-minnet sitter i och invänta klartecken på att minnet kan tas bort.

Risken med att hoppa över denna åtgärd är att förlora data… Observera att det numera finns USB-minnen som har nån typ av applikation (eller fler?) i sig, jag har t.ex ett minne med U3 på (vad sjutton det nu är…), som måste avslutas innan man kan ta bort USB-minnet. Då avslutar man U3 istället, högerklick på den och välja "Safely eject….” (eller klicka på grönapil-ikonen som vanligt och då har man istället två enheter att avsluta, U3 + minnet).

Korgarna är superfina, den där sänkaner-metoden låter smidig tycker jag. Och gren i taket var för Piff o Puff? :-)

Emma sa...

Typiskt att åka på en förkylning när du ska på spa, men å andra sidan kanske det hjälper tillfrisknandet med lite sköna behandlingar? Nu blev jag lite avis, har tänkt åka på spa i ett par år men det har alltid blivit att man fått avboka för hunden har blivit sjuk eller något annat. Menmen, den som väntar på något gott...
:)
Hoppas du kryar på dig!
Man längtar verkligen tillbaka till våren när man ser de pastelliga penséerna.

Mrs. b sa...

Svar: Ledsen men vi kom nog inte på nåt bra ang. USB-minnet... Skulle nog kräva lite djupare felsökning.