onsdag 1 oktober 2008

Äntligen hemma!


Skönt att vara hemma i sitt hus..

Det har då varit ett fasligt åkande; med tåg, taxi, hyrda bussar, flyg, mer tåg och mer flyg och så lite avslutande taxi. Och som det har snackats under allt konfererande! Och man blir nästan lite less på att äta lyxig restaurangmat i tre dagar. Nästan, i alla fall.
Sedan har man ränt runt lite i Stockholm också. Även om man bara har en timme på sig kan man hinna iväg och köpa en supersnygg ljuslykta och en skoltavla från Granit.
Nu blir det lite oglamourösa aktiviteter. Packa upp och sådant!

8 kommentarer:

LIvet i byn sa...

Välkommen hem, det låter som om det varit värsta flygandet och farandet för din del. Lite shopping låter dock inte helt fel medans vi andra varit kvar i ödemarken och jobbat ;0)

~Livet i byn

pysselpralinen sa...

Välkommen hem fröken!
Äntligen tillbaks, det var minsann på tiden. Jag har kikat in lite då och då bara för att se om kanske...men inte... Jag har nämligen inte börjat använda mig av sån där "pling pling, nytt inlägg från favoritbloggen-blogg koll". På nåt sätt känns det lite som fusk. Fast ju fler bloggar jag får syn på som jag gillar, desto svårare blir det att hålla reda på...

Jag avskyr butiker där de envisas med att spela ashög musik. Jag blir bara arg. Och då vill jag definitivt inte handla. Varför gör dom så? Det måste vara världens mest korkade marknadsföring. Tacka vet jag bulldoft (Pressbyrån) och sånt trevligt, men skithög (och dålig) musik. Nej tack, den här pralintanten tackar för kaffet och går då.

Här är det inte mycket pyssel i livet just nu. Jo, jag sprejade en korg förstås. Men det räknas knappt.

Visst är det en tapet du har i ramarna? Undrar om det inte är det provet jag beställde för några veckor sedan. De har fortfarande inte kommit. Väldigt seeegt.

Dags för säng. Men först bädda med nya lakan. Jobbigt, nån annan här som kan bädda..? Nähä.

Grodmamman sa...

Välkommen hem!
Snygga tavlor!
Kram

Anonym sa...

Hej!! Tittar ofta in här o skitkul med någon som skriver så ofta som du gör! Superfina tavlor. vad heter tapeten (om det nu är tapet?). Hade passat bra med mina andra "hustavlor".

Ha det bra/Malin

Mari sa...

Så bra att du är tillbax igen.....

Vad bra tapeten blev i ramarna. Har beställt det tapetprovet, är nog det som var slut och jag fått vänta på i 5 veckor nu, men fick mail igår att det är på G.

Kul att du hann med lite shopping iaf hade varit trist annars.

Trött på "lyxmat"? Skulle vilja äta ute lite nu, är så trött på att bara se min egen mat eller laga den.

Ha det så himla bra idag!!

Lisas inredningsblogg sa...

Welcome Home! :D
Ditt rustika A är så snyggt! Ha så roligt med upp packningen :D KRAMKRAM

Inredningsgalen sa...

Alltid skönt att komma bort lite, men desstu skönare att komma hem. Vardagen skall inte underskattas!

Villa Hemmet sa...

Visst, man hinner mkt på en timme - bara man är tillräckligt motiverad :D

- Jenny