lördag 21 juli 2012

Fira en födelsedagMed en enkel blomma (och snart ett stort fång av schersminer får jag hoppas) på min bemärkelsedag, så får jag gratulera, gratulera mig själv.

Jag har visserligen ingen födelsedagskänsla alls, vilket till viss del kan bero på att jag vaknade i natt och trodde att jag hade fått magsjuka samt att det utanför fönstret hällregnar. Och förresten har jag bestämt mig för att jag vägrar att bli äldre. Men nu kan det väl bara bli bättre?

21 kommentarer:

Grodmamman sa...

Stort grattis kära Fröken Fräken!:) Hoppas att du får en bra dag trots hällregnet.
Kramar

kungen o majkis sa...

Stort grattis på din stora dag :-)! Hoppas att du får en riktigt go dag och att födelsedagsfeelingen kommer och tar dig med storm under dagen!

Ninnis sa...

Grattis kramen kommer här...!!!

Ha en skön dag...<3

/Ninni

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis kära fröken på Din dag! Hipp hipp hurra!

Hoppas att regnar slutar och att solen tar vid.
Kram Marie

Tiger sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen! Hoppas att du får en fin dag! Här skiner solen, så jag skickar några soliga hälsningar! Kanske att födelsedagskänslan infinner sig efter lunch när du har nått ditt rätta jag. Här är en till som helst är vaken sent på kvällen, men inte på morgonen... Även här finns en morgonpigg man, så vi "jobbar i skift" på hemmafronten, han på förmiddagarna och jag på eftermiddagarna, då han gärna sover middag. På kvällarna har jag kommit igång ordentligt och har precis som du svårt att avsluta dagen... ;-)

Sommarhälsningar
Elisabet

Anonym sa...

Födelsedagar är inte riktigt som förr när man var liten, då pirret i magen kunde börja en vecka innan födelsedagen och kulminera när familjen hördes sjunga och prassla utanför sovrumsdörren på morgonen. Å andra sidan har man inte så stora önskemål längre, det bästa är väl att få vara ledig och äta nåt gott. Så det var ändå ingen dålig dag du prickade in, lördag och solsken (i alla fall här). Grattis och ha en fantastiskt skön dag och lycka till med stolen plus alla de tusen övriga pysselprojekt du sysselsätter dig med!

Hannis sa...

Grattis Fröken!
Och självklart blir det bättre=))

Citypulu sa...

Grattis Fröken! Du har rätt, det faktiskt blir bättre med åren. Man behöver inte bry sig så mycket vad andra tänker och tycker. Kram, Marja

Edith och Jag sa...

Stor grattis till dig Fröken! Hoppas att solen skiner på dig nu.
Kram Maria

Johanna sa...

Grattis Fröken:)

Kram Johanna

Fröken Grön sa...

Hipp hipp hurra på din dag!
Hoppas det inte har blivit något av den där magsjukan och att du har fått en bra dag till slut.
Jag måste faktiskt säga att det är ganska angenämt att bli äldre. Man "landar" liksom i sig själv och i tillvaron, skiter mer och mer i vad andra tycker och struttar runt lite som man vill. Inte så dumt!
Gott nytt år på dig!
/Anna-Karin

A House With A View sa...

Stooooooooooooort grattis till dig från mig!!!

Kraaaaaaaaam aka

Salikon sa...

Grattis grattis!
Det blir ju bara bättre och bättre ju äldre vi blir.

Jo sa...

Grattis i efterskott! Hoppas att du hade en riktigt bra dag!
Och självklart blir det bara bättre! :)

Miss Khaos sa...

Grattis i efterskott!
Hoppas du fick en fin dag trots regnet...

Miss Khaos sa...

Grattis i efterskott!
Hoppas du fick en fin dag trots regnet...

Nyanser av vitt sa...

Grattis fröken. Hoppas att din födelsedag var till belåtenhet och att det har slutat att regna
Kram Agneta

Monkan sa...

Grattis lite i efterskott Fröken! Hoppas det gick bra med bakandet och bärsåsen. Jag brukar bara värma lite bär i micron, undrar om det kan räknas som "sås"? :) Jag har plockat en del blåbär ute hos mamma o pappa och ska nog ta en vända ut nästa vecka och plocka lite till.

Jag tycker att frökens dygnsrytm låter heeelt perfekt och håller fullständigt med om att ätande är sekundärt, om man är mitt uppe i ett Projekt. Och helmatt svart bordsskiva låter fint men det verkar vara precis lika (o)praktiskt som mörkbrun tygsoffa... Skulle behöva dammsuga den varje dag.

De där budorden låter ju som nåt man... inte bör ta efter. De som byggde min lägenhet en gång i tiden hade också ett antal budord: Måla inte ovanpå dörrar, det är väl ändå ingen som tittar där? Säkra inte plastmattan bakom kaklet, kant i kant är ju mycket enklare och det tar säkert minst 10 år innan det upptäcks i form av fuktskada i badrummet. Låt praktikanten koppla in spisen, kanske blir lite fel bara så att proppen går om man använder mer än en spisplatta men vaddå? (Löste sig ju efter några dagar, men det var svårt att laga mat till hjälpredorna efter avklarad Flytt).

Vet inte om du fått svar på din Bloggerfråga men jo, lite har de gjort om i alla fall. Länken till kommentarer ligger fortfarande under inläggen, men innan första kommentaren skrivits så står det numera "Inga kommentarer" istället för som tidigare "0 kommentarer". Jag tycker faktiskt att det blir lite osynligt, det syntes tydligare innan. (Och Inga Kommentarer, det låter ju som nåt politikersnack!).

Sofia sa...

o grattis grattis några dagar för sent såhär. O tusen tack för kuddinstruktionerna. Jag är lite kluven eftersom jag är lite som du, o inte kan bestämma mig från en dag till en annan och går with the flow om jag hittar ett fint tyg. Jag tror nog du löst öppningsproblematiken för mig. Tusen tack o jag längtar efter fler inlägg för nu har jag kikat igenom hela pyssel och syarkivet :) Kram Sofia

Johanna Stålros sa...

Grattis fina du! Kram

Silverkant sa...

Varmt grattis på din födelsedag! Det är en lite sen gratulation, men jag antar att du fortfarande är uppe och har kommit in i värsta pysselstimmet :-)

Måste bara säga att ljusstakarna i förra inlägget är grymt snygga och för ett litet tag trodde jag helt klart att det var dyra ljusstakar av något danskt märke (tills jag insåg att det nästintill är otänkbart när det gäller dig - självklart spraymålar du loppisljustakar och får samma resultat som designstakarna!)

/Linda