tisdag 8 januari 2013

Shades of copper

Om man inte plockar bort julsakerna så kan man ju istället göra om dem.
 
Fast denna ljusstake målade jag om redan innan jul - från slitet svart smide till koppar! (på bilderna är kopparfärgen mer röd än vad den är i verkligheten) Kopparfärgen, från Panduro (så klart!), var riktigt bra och fäste utan problem på metall.
 
Men, finns det ingen före-bild, kanske ni nu undrar?
Ja, alltså, sådana hinner man ju inte ta när man gripits av en pysselvision!
 
 Och så gjorde jag ljusmanschetter av vaddkulor som målats svarta och sedan trätts upp på ett elastiskt snöre. (här hade det nog blivit än bättre med tovade bollar!)
 
Dagens händelse! Jag har inte somnat över tangentbordet
på jobbet idag!
Ni kan lämna gratulationsbuketter i min loge, tack....

10 kommentarer:

Benita sa...

Jag tar också gärna en bukett! Har nickat och gäspat hela dagen men står fortfarande (visserligen med tunga ögonlock men ändå). På kvällens schema, insomning framför mästerkock wannabes.

Grodmamman sa...

Ja inte har man hoppat ur sängen direkt när klockan ringt de senaste dagarna, fy sjutton. Full fart på jobbet direkt också, så man är rätt trött på kvällarna. Blir nog tv i sängen ikväll, så att det inte gör så mycket om jag somnar!:)
Snygg ljusstake, undrade först vad du använt för kulor till manschetterna.
Kram

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Coooolt med den färgen!!!! Ah, vad läckert! Kram!

Emma sa...

Snygg ljusstake! Gillar din nya header:)

Anonym sa...

Så snyggt! Och jag bara undrar var du fick idén från? Skulle never ina million years ha kommit på varken det ena eller det andra!
/Titti

Lantmätarvillan sa...

Snyggt! Och snygg header, de var alla snygga de som var innan, men det är något med grönt just nu som tilltalar mig..(kanhända bristen på gräsmattor..). Grönt har det blivit både på väggen i husets hall, den överblivna färgen kommer att så småningom hamna i ett barnrum i lägenhetn. Sen har jag fyndat ett galet snyggt grönt retrolakan från loppisen bakom knuten i Umeå. Oj oj oj.

Nåväl Mina inlägg tycks vara buntade i huvudet och bilderna i kameran, men snart så ska jag återerövra en dator i hemmet och joxa lite med bloggen för pysslat har jag faktiskt gjort en del under julen :)

Anonym sa...

Vilken toppenidé!!
Det blev ju hur snyggt som helst!!

Tack för tipset om kopparfärg! :) Hade ingen aaaaaning!!
Kram/Ingrid

Tyg och otyg sa...

Snyggt! Man ser mer och mer koppar överallt nu, det är fint!
I och med att ull brinner dåligt så vore det säkert mer fördelaktigt till manschetterna, men man kan ju inte få allt. :)

Nenne sa...

Gissa om att du sprider inspiration och pysselsug omkring dig!!
Återigen undrar jag dock - hur får du plats med allt?

Vi lider av grejjoröverallt-syndromet. Får inte undan allt i sina gömmor fort nog. Måste fortsätta röja. Du har inga tips på vad man kan göra med oanade mängder glas? Vaser, finglas, figurer m m. Glas överallt.

Så är det när man bor mitt i glasriket!

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Fiffig liten makeover.
Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥