tisdag 14 oktober 2008

Chockad Fröken




Oj.

Inte kunde jag ana att ni var så många som både läste min blogg och vill vinna ett av mina kuddfodral. Det känns nästan lite läskigt.
Jag tänkte att det var bäst att hålla tävlingen öppen ända till på söndag om jag kanske skulle komma upp i 30 tävlanden. Nu känner jag mig nästan girig som har utlottningen öppen så länge. Som om jag håller på att sälja ut mig till kapitalismen eller nåt. :-D

Min blogg har alltid varit min pysselplats, jag är glad för alla som läser och tycker att de kan hitta inspiration här. Men jag har aldrig varit den som tyckt att det varit viktigt med att ha FLEST läsare eller tjäna pengar på bloggen (därav inga reklamannonser). Detta är naturligtvis individuellt och det är ju roligt för dem som kan få in lite slantar på allt arbete som de lägger ned på sina bloggar.

Kul att ni vill ha min kudde och tycker att den är fin, men samtidigt är jag lite chockad!

25 kommentarer:

Anonym sa...

:) Du har en väldigt fin och trevlig blogg och är helt klart en inspirationskälla!

När chocken lagt sig kan du vara glad och stolt. ;)

Malin sa...

Hihi,ja jag förstår chocken!
Men vad skoj att du har så många läsare gumman, det är ju en grymmeblogg du har, så jag förstår alla som också vill ha din fina kudde!!=)
Tänk om alla vore så gulliga att lämna kommentarer trots att det inte är tävling, vad skoj det vore!
JAg älskar din blogg och springer in flera gånger om dan så sträck på ryggen, du är helt enkelt toppen!!!!!

Hannis sa...

Tror att det är så att många inte lämnar kommentarer i vanliga fall.
Så jag förstår att du fick en liten chock=))

Men vad fan?!
Sträck på dig och sug åt dig!
Du skapar faktiskt en massa fint!!

In my house sa...

Hallo bruttan.... ojdå,,, jag blev oxå chockad, Men jag förstår ju att du har många läsare....
- Jag är dock sån som inte tävlar hos dom som man annars inte skriver med.... Så fort det är tävling,,, dååå skriver ALLA en kommentar,, som aldrig annars gör det... Känns lite konstigt tycker ja,,, lite giriga *hehe*

- Du har ju en kanonas blogg,, gillar dig och din blogg,,, och så kul med flitiga inlägg =) =)
Grattis grattis!!!

Kram j

In my house sa...

JA GLÖMDE.... om just mattor,,, gillar ej stormönstrat el nåt sånt,,, trasmattorna på IKEA är super,,, köpt några ibland!!! MEN du,,, menar du att du har trasmatta som dörrmatta?? Nää,,, tänker att den blir dyblöt fort....

Kram kram

Vitudden sa...

Hejsan!

ja det måste kännas lite märkligt att helt plötsligt få så många kommentarer :-) Jag kanske också skulle ha en utlottning ;-) Det är ju faktiskt så att jag skriver min blogg för mitt eget nöjes skull, sen är det ju roligt att få lite feedback och nya bloggvänner men det är ju inte anledningen till att jag gör det. Sen så förstår jag att du har många läsare för din blogg är en veklig guldgruva när det gäller inspiration :-)

Ha en bra dag!
Ulrika

Mamma-Mu sa...

Hej!

I ärlighetens namn hade jag aldrig varit på din blogg innan jag såg tävlingen på en väns blogg... Men du har en jätte mysig blogg! Jag själv är ganska ny på det här med bloggande och känner lite som du, det är min plats där jag kan få "skriva av mej" lite.
Fantastiskt söt vovve du har... Själv har jag en Doris... *ler*
Du är varmt välkommen att besöka min blogg!

Ha en bra dag och njut av hösten!
Mvh Mimmi ;)

StrandviksVillan sa...

Nämen, klart du har många besökare med en så fin och inspirerande blogg! En av mina favvos så ta åt dig av den senaste utmärkelsen jag skickade vidare!

Jag vill inte heller ha reklam i min blogg, har inte ens länkat till andra bloggars tävlingar. Tänkte som så att börjar jag så måste jag ju göra det för alla... och tänk om jag missar nån då?

Samma hos mig, jag var inte säker på om jag skulle få ens 30 deltagare i min tävling tidigare!

Anonym sa...

Hoppas att det är en positiv chock i alla fall :)

Anonym sa...

Du får helt enkelt inse att du är duktigt tjejen!!

~Livet i byn

Mia sa...

Håller helt med dig. Och det är vad som gör en blogg bra, när man ser att den som skriver gör det för att de genuint tycker om det de skriver om. Inte bara för att pumpa ut inlägg och hamna högt på bloggkoll.

Nu får du ju sätta igång och trycka fler kuddar! :)

Kram Mia - kanske ditt trognaste fan?

Anonym sa...

Kan förstå din lilla chock - det är väl både och det där med många läsare, visst vill man få respons men samtidigt blir man lite "rädd" när den blir väldigt stor i antal besökare :)

Sama sa...

Förstår vad du menar, men det är ju en grym blogg, klart den har många läsare! :)

Lyktor och Tyg sa...

Hej va kul att hitta dig, vilken härlig blogg. Jag gillar också att trycka bokstäver på kuddar önskar bara att jag hade mer tid. Jättefina. JAG VILL VARA MED I UTLOTTNINGEN!
mvh Kristina

Anonym sa...

Men hallå chockade fröken!!!
Klart så många vill vara med när en så mysig kudde lottas ut......


Kram och ha en bra kväll!

Anonym sa...

Ah vaddå! Jag är ju uppe i 128 kronor från Tailsweep nu ;)

Hem och Lycka sa...

Njut av uppmärksamheten, den är du väl värd och klart att så många önskar sig kudden! kram

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Nu har jag tittat vidare i din blogg och den är jättefin och inspirerande. Här blir det fler besök framöver. :o) Kram C

Sara sa...

Klart att du har många läsare, din blogg är så inspirerande :-)
Kram Sara

Grodmamman sa...

Du har ju en mycket inspirerande blogg så det är klart att många läser!=)
Känner annars igen dina tankar. Jag skriver också först och främst för mig själv, som en liten dagbok. Sedan är det ju klart att det är kul att man får lite feedback av andra, men inget jag kräver.
Kram

Lärarbostaden i grönskan sa...

Vad roligt för dig att så många läser din blogg! Grattis! Måste säga att jag verkligen gillar din stil, med svart, vitt och grått. Det är de färgerna som just nu bor i stora delar av mitt hem också. Du skrev häromdagen att du har ett knep för att få loppisflaskor rena. Kan du inte delge mig det?
Stor kram

Anonym sa...

Hittade precis din blogg via Mia. Ville bara säga att den är verkligen jättefin!

Önskar oxa att jag kunde vara bra pa design, inredning och pyssel.. Är verkligen en katastrof!!

Ha de bra! Kram

Monkan sa...

Superkul! Ah, ja du har ju ingen räknare på din sida så du har ju inte en aning om hur många besökare du har på en dag. Eller hade ingen aning ska jag väl säga nu :-)

Anonym sa...

Oj! Har du alltså inte någonstans alls att se statistik på? Jag kan bara se hur många som varit inne per dag (typ max 20 st ;-) ) å hur många gånger sidan har visats per dag.
Vad konstigt då att helt plötsligt få en sådan anstormning med kommentarer! Det måste ju vara jättekul förstås, men jag tycker allt att om man tycker att du gör så fina grejer, som jag tycker, så borde man säga det lite oftare än bara när man kan tjäna på det själv! Det är mer schysst! Så jag kunde inte ens med att skriva en kommentar i förra inlägget.. inte för att jag inte skulle vilja ha en sån fin kudde alltså, men det kändes konstigt att sälla sig till massan..

Malin - I min trädgård sa...

Vad roligt att det är så många som vill vara med! Fast inte för mig som vill vinna ditt kuddöverdrag, hihi ;).

Jag är likaddan - vill inte ha reklam på min blogg, men däremot tycker jag det är roligt att se ungefär hur många som besöker den per dag. Jag vet inte varför egentligen... Kul att veta ATT någon läser den kanske...

Ha en härlig dag! Själv lääängtar jag efter helgen.

Kram M