söndag 19 oktober 2008

Utlottningen avslutad!


Så, då var utlottning av kuddfodralen avslutad!
Aldrig kunde jag ju tro att ca 193 personer skulle vara intresserade av mina kuddfodral - vad roligt! Fast än mer glad blir jag över er som tassar omkring härinne, lämnar kommentarer, kommer med tips och råd även när det inte lottas ut något!

Jag återkommer med de två vinnarna senare idag eftersom herr Fräken, som utsett sig själv till notarius publicus, är på kalas just nu.

Uppdatering! Herr Fräken har, med hjälp av slumpmässiga tal och Excel (hur det mer i detalj gick till fattade jag inte..) dragit två vinnare!!

Det vita kuddfodralet vanns av Malin.E, som jag dock inte har någon kontaktinformation till. Så hör av dig med din adress per mail senast fredag 24/10!

Det svarta kuddfodralet vanns av Strandviksvillan! Samma här, hör av dig per mail om din adress så får du fodralet!


Mail: froken.fraken(a)hotmail.com

Förresten, på tal om tips: Vilka inredningsaffärer bör jag inte missa i Göteborg?

31 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog kika in på Grandmas på Vallgatan: http://www.grandmas.se

Nu var det många år sen jag varit därinne senast, men på den tiden var det mycket fint där i alla fall!

En annan affär jag också kommer att tänka på sådär direkt är Grönbergs interiör på Kungsgatan:
http://www.gronbergs.com/

Men sen beror det kanske helt på vad du är ute efter i inredningsväg?

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Jag har själv inte varit i Göteborg på väldigt, väldigt länge men om JAG skulle dit idag... skulle jag för ALLT I HELA VÄRLDEN inte missa ATMOSHPHERE! Wow... önskar verkligen att jag fick åka dit!

Kram Jenny

Kristin sa...

Hej hej, jag rekommenderade Casa Linné och Balders hage i ditt förra inlägg. Nu har jag inte adresserna i huvudet men sök på hitta.se så ser du dem! :-) Grönbergs interiör har jag också hört ska vara TOPPEN (liksom de jag rekommenderar + Grandma's) så det måste vara topp 4 i måste-listan!
/Kram Kristin

In my house sa...

Jag gråter.... Ditt kuddfodral hade fått ett sånt bra hem hos mig =) =)

- Om jag hade åkt till Göteborg så hade jag letat med karta och lampa efter ATMOSHPHERE! Jag vet fler, men kommer inte på dom just nu... När vi åker på tripp, så brukar vi göra upp en liten rutt innan,,, söka efter butiker med vägbeskrivning och allt.... Prova de vett ja,,, typ sök på inredningsbutiker Eniro/gula sidorna!!! Om du besöker butiken A, så måste du fota lite åt mig, så att jag kan få glutta jag mä... =)

Kram kram j

StrandviksVillan sa...

Iiiiiih jag sitter och skuttar upp och ned av lycka!!! Jag är sååååå GLAAAAAD nu!
Kom på en kul sak: visst föreslog jag just den texten åt dig också, eller?
Jag mailar dig! Anki

Malin - I min trädgård sa...

Grattis grattis till vinnarna! Tyvärr känenr jag inte till Göteborg, men kikar in här igen för att se vad du får för svar eftersom vi planerar en liten tripp dit under höstenm :).

Kram M

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis till vinnarna:)
Åh, jag är lite för dålig på Götet, tyvärr.
Ha en fin söndag.
Kram Lallis

Malin sa...

Ah, ska du hit till Göteborg, ja då har jag 2 finfina butiker för dig!!!!
BALDERS HAGE är ett måste likaså GRANDMAS
De är värt allt och lite till!
Sen har du några till som är finfina men det beror ju på om du har ork och tid att vandra från stadskärnan!!!
Det är bara att höra av dig så ska jag säga en miljon butiker som är gudomliga!!!!=)

Grodmamman sa...

Attans, hade gärna lagt en av de där kuddarna i min soffa!=)
Jag skulle vilja komma till Balders Hage och till Atmosphere om jag åkte till Göteborg. Sedan gillar jag Haga också.
Kram

Anonym sa...

Grattis till dina vinnare!!

~Livet i byn

Vackrare vardag sa...

Och jag som redan såg för mig kuddfodralet i sonens säng...:) Grattis till de lyckliga vinnarna!

Tyvärr känner jag inte alls till Göteborg, men har länkat och bloggkollat dig, så jag kommer att börja tassa omkring lite smått här hela tiden:)

Önskar dig en riktgt bra vecka!

Brunkullan sa...

Balders hage!! Men det tipset hade du ju redan fått..hihi!
Sen finns det fler, som jag dock inte kan namnet på, men ligger i stadsdelen Haga i Göteborg..Du får leta på karta:)

Grattis till vinnarna också!
Susanne

Hem och Lycka sa...

Grandmas, Balders hage, Atmosphere, Haga hem, Phillies design, Casa Linné, Grönbergs interiör, Iems. Stora Holm om du ska utanför stan (nyblom & kollén).. Har säkert glömt nån nu..

Lisas inredningsblogg sa...

Grattis till dem, synd för mig! :P
Hmm Göteborg låter trevligt. När bär det dit? Funderar dock själv på en weekend till Stockholm :D KRAM

Anonym sa...

Grattis till vinnarna, men så tråkigt för mig. ;) Göteborg kan jag ingenting om..

*kram*

Anonym sa...

Hej!
Undrar om du syr upp och säljer kuddfodral? De var så fina, de du lottade ut...
Hälsn Johanna

Sama sa...

Grattis till vinnarna, tråkigt för mig :( Nu får jag väl ta och göra mig en sådan där kudde själv, lär inte bli lika bra som din.

Götet är underbart, fast sådär på inredning tycker jag nog... Men jag gillar Bolagret, ligger på västra hamngatan (men inte speciellt unikt för göteborg), och Grandmas, på vallgatan.

Maria sa...

Granit och Lagerhaus. Dom ligger nära varann. På samma gata som granit så finns det en jättefin inredningsaffär som har Greeegate och liknande men jag vet inte vad den heter.

Pysselpralinen sa...

Vad fint du har det på bloggen! "Nyfiffat" eller hur? Ja, man trivs liksom när man kommer in. (nu har man ju gjort det tidigare oxå vill jag gärna tillägga, men det är nog lite extra bra just nu ändå)=)

Hur står det till? Hur kallt är det i Luleå? Snö? Is? Vargar?

Här i storstan har det varit underbart höstväder senaste veckan och jag känner mig redan piggare än i Götet. Gbg är nämligen gråaste stan i landet mellan okt-mars. Det blir depression av sånt.

Vet du, jag måste faktiskt hålla med föregående talare, Göteborg är en riktigt dålig stad om man vill strosa i inredningsbutiker. Av någon konstig anledning. Jag väntar ju på att Mallaco ska öppna en butik där för det behövs!
Men Balders hage är en pärla som man inte får missa. Sen tycker jag absolut att man bör hinna med ett besök på Prickig katt (finns två olika butiker med olika sortiment), om inte annat för att få lite inspiration av en himla kreativ kvinna.

Vad kul att utlottningen var så otroligt populär! Coolt att inse att man har så många läsare. Och då kan du ju tänka dig att det var en hel del till som inte valde att vara med i tävlingen av olika anledningar. Många människor inspireras av dig. Sug på det lite nu där uppe i jante-landet! =)

Jag var i Sundsvall i onsdags och njöt av Norrländsk luft och lite kul inredningsshopping. Jag frågade efter Tiimari som jag hade en liten förhoppning om att hitta där. "Du får passa på när du är i Umeå" blev svaret. Perfekt, Umeå åker jag ju till minst en gång...aldrig!

Jag satt och funderade på hur du kan få till dina kuddfodral att bli så snygga runt alla kanter, om du använder blixtlås eller hur det nu går ihop... Och då kom jag plötsligt på hur jag själv ju givetvis ska börja sy ihop mina fodral! Tidigare har jag bara sytt ihop tre kanter och sen lämnat ett litet hål att stoppa in kudden i som jag sen tråcklat igen. Varken snyggt eller smart. Men nu, ska jag göra helt annorlunda! Ska visa när jag testsytt. =)
Du kan väl visa hur du gör, så får vi se om det var telepati som gav mig idén, eller om jag bara kom på den helt själv!

Trevlig söndagkväll utan söndagsångest hoppas jag!

Tulipa sa...

Då får man säga grattis till en lyckad tävling! Det är ju bra reklam för en blogg! Jag fick tex upp ögonen för denna sidan genom detta! Kram Tulipa

Hannis sa...

Buäääää!Jag gråter!
Jag som ville vinna!
Skojar bara!Eller det ville jag men jag är glad ändå=))
Grattis till dom som vann!

Snacka om välstädad syhörna!
Hur blev det?
Målade du tavla?

Monkan sa...

Kul med Herr Fräkens engagemang i bloggeriet, rätt som det är så kanske han blir smittad av allt ditt skapande också så att det kommer nåt med hans signatur i bloggen :-) Men jag är helt säker på att jag skulle ha vunnit om det varit Jycken som skött dragningen ;-)

Bra tänkt det där med att inte öppna städskåpet, då håller det sig nog i ordning. Men... det kommer ju kanske att ha negativ effekt på vissa andra områden i hemmet, om det är så att städskåpet faktiskt innehåller städattiraljer.

”Om du inte kan dölja, framhäv”, lysande Sickan! :-) Där har du ju nästan en text till nästa kudde :-)) Ursnyggt blev det, dessvärre har jag inte tips på nån lampa. Och vad rätt jag tänkte då i så fall när jag satte upp mina Cult väggkrukor i hallen, brevid de fuuuula rören.

Här är ett ordspråk, av en helt annan sort, som jag läste en gång för länge sen, ”gå fort och le mycket så ser ingen att du är ful”... Borde funka i alla lägen, t.ex när man har en "bad hair day", spillt tomatsås på vit tröja, etc.

Sofie sa...

Grattis till vinnarna! Önskar jag kunde hjälpa dig med Göteborgsfrågan, men jag har bara varit (som hastigast) i Gbg en gång i hela mitt liv. Men ser att du fått många andra fina tips här ovanför! Kram, Sofie

Anonym sa...

Yees jag vann :-)

Anonym sa...

Yees jag vann..tack glömde mitt namn i förra inlägget

Pysselpralinen sa...

Haha! Omlott på baksidan är preciiis så jag har tänkt mig sy mina kuddar!
Du är så smart. Och ganska telepatisk verkar det.

Ja, det har ju faktiskt hänt nån gång innan att du skrev om nåt som jag tänkt på tidigare, det var nåt om nån dröm på natten har jag för mig. Hm, jag undrar om jag kikar på din blogg lite för ofta...? Eller som apan (vad-han-nu-heter-i-Djungelboken) skulle uttryckt sig: "Jag vill ju va som duuhu tjubbedubbedoah..."
;-)

Jo sa...

Jag skulle nog bege mig till Designtorget och till Iems. Balders Hage verkar också vara något för dig. Sen finns ju Bolagret, Lagerhaus och Granit centralt, så de får du ju smita förbi!
Välkommen till Gbg och hoppas att du får en bra inredningsrunda!
Kram!

Anonym sa...

Grattis till dina vinnare =)
Svar: Jag har köpt tyget i Luleå i Strand gallerian på butiken som heter nånting med textil butiken tror jag, ligger vid fiket där iaf, =)
Hoppas du hittar det!
Kram Rebecka

Anonym sa...

Grattis till dina vinnare och jag sitter här med lipen i halsen för jag vill ju så gärna vinna.

När vi var i Göteborg gick vi in på deras hemsida och tog fram en massa affärer och sen kollade vi dem vidare på nätet.
Gud vad vi irrade runt.

Ha det så bra och kramen!!

Inspiration i vitt sa...

Vad glada de som vann ditt vackra kuddfodral måste ha blivit, grattis till dom.
Kram/Ingela.

Anonym sa...

Jag tycker du ska titta in på Grandmas och Atmosphere 2 fina butiker med lite smått å gott. Ta gärna en kaffe i haga å strosa förbi haga hem oxå. :-)