måndag 26 juli 2010

168 timmar

Det är så mycket de måste tänka på, de har så mycket att göra. Vem var det som sa att ett sommarlov är långt? Fel, alldeles fel! Ett sommarlov är så sorgligt, obarmhärtigt kort att man kan gråta åt det. De gyllende dagarna rinner undan en efter en. Det gäller att utnyttja varenda sekund.

Kalle Blomkvist vet vad han talar om


Jag, överdramatisk? Så här med bara en vecka semester kvar? Näää, det kan väl inte vara möjligt? Nu gäller det att pyssla som det aldrig har pysslats förr, så att man verkligen får ut mesta möjliga av dessa 168 timmar som är kvar.

Den här pläden inhandlades under Stockholmstrippen (på den gamla goda tiden när man hade fyra veckors semester kvar..) på HM Home, när den äntligen var på rea. Den fanns i vitt också, men jag tyckte att den såg lite tråkig ut då. Denna ska hamna i soffan, när man sitter där med långbyxor. För sitter man på denna filt med bara ben så ser benen väldigt roliga ut efteråt...



15 kommentarer:

Lillemor sa...

Jag vet hur du känner, har tre veckor kvar men börjar redan tänka lite att det tar snart slut. Det gäller att njuta så mycket som möjligt. Jättefin pläd och va bra att man ser brun ut när man sitter på den.
Kram Lillemor

vitagavlar.blogspot.com sa...

Så fin! Ha en skön sista vecka nu då... Pyssla på!
/Lisa

Gilla Yoga sa...

Jag vet precis vad du menar. Det känns alltid som att man har oceaner av tid framför sig, men vips så är semestern på upphällningen.

Tyvärr har jag behövt jobba någon/några dagar varje vecka under min semester, men i gengäld får jag vara ledig ända fram till vecka 35 när jag börjar på höskolan. Så jag är så glad över att jag fortfarande har några härligt lediga dagar kvar!

Njut till fullo av din sista vecka!!!
Kram Linda

Anonym sa...

Hujeda mig, vad sommaren går fort....Hur ska jag få upp ungarna när skolorna börjar..usch & mig själv =D
Nä, tur är att jag har nå´ra veckor till att chilla och lite sol är sååå välkommet Nu!!
Kram Milla

Vårt hem på landet sa...

Aha, 168 timmar (minus några) kvar då till semester!! :) Ha en bra sista vecka ;)

Grodmamman sa...

Påminn mig inte, jag har ju bara en vecka kvar jag också!:) Resten av familjen är dock lediga ytterligare två veckor och då känns det extra jobbigt att gå till jobbet. Å andra sidan ska det bli skönt när skolan börjar igen och man kommer in i de vanliga rutinerna. Nu går barnen och lägger sig samtidigt som mig!
Vacker filt, men jag kan förstå att den ger snygga mönster på benen!:)
Kram

Sanna sa...

Ja en vecka har även jag kvar av min semester!Man måste njuta nu så länge det varar.Snart skall jag faktiskt åka iväg på terass med några vänner så det är inte så dumt det. :)Fin pläd! Jag tror det är samma som jag har, i alla fall så är det grå o virkad o från hm home så det måste ju vara det.
Ha en skön fortsättning på semestern!

Systrarna Hjertén sa...

Semestern är alltid för kort!! Sommaren är tyvärr ännu kortare, jag har hunnit med att njuta av ett par dagar riktig sommar, sedan blev det HÖST!!!! Jag huttrar och fryser och har långbyxor och tröja på...ska man behöva klämma in fossingarna i ett par raggisar??

Mvh
Frida

Liljas Corner sa...

Den pläden liknar en som min farmor virkat i tiderna. Undras var den befinner sig nu...
Jag är inne på min tredje semestervecka av fyra och börjar få panik! Har inte gjort nåt vettigt alls ännu, känns det som. Nåja, ännu hinner jag!

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Ja tiden går fort när man har det roligt..man får försöka att ta till vara på tiden..men jag förstår vad du menar. Vilken fin pläd du köpte:) Ha en sköön kväll.

Kraam Izabell

Nilla Q sa...

Ja, usch vad tiden går snabbt på sommaren! Vågar inte räkna efter hur många dagar jag har kvar av ledighet, men några veckor måste det vara...

Pyssla på nu och njut av ledigheten!

Kram Pernilla

Lisa.L sa...

Jätte vacker pläd :D köpte mig en igår på halva reapriset på hemtex, en rosa, jätte mjuk och skön :D du mattan du gjort var verkligen jätte frän :D och stolen, den e ju så fin som den e ;P kram kram

Klankis sa...

Vilken snygg filt! Jag har aldrig varit på HM home, kanske måste orka gå dit snart...? Men du, den där hunden är ju verkligen supersöt, vad är det för ras? Ha en trevlig fortsättning på veckan!

Emelie sa...

Jag VET varför, åh varför går tiden så fort när det är så ljuvligt, underbart , magiskt att leva i sandaler, klänning och stråhatt, bakom solglasögonen med en bok, med en glass, med en vän...Jag vet att jag har längre sommar än de flesta men den rinner undan lika snabbt för det. Vi får verkligen passa på att njuta, njuta varenda sekund.

StrandviksVillan sa...

Vilken fin pläd!!
Om man ändå kunde virka själv... Fast rea är ju inte tokigt det heller :) Garn är inte alltid så billigt.

Njut av ALLA dina återstående semesterdagar!!