onsdag 14 juli 2010

Tröstlöst

Igår var min kreativitet och inspiration helt försvunna.
Jag letade och letade, men kunde inte hitta dem. Alla mina tidigare idéer förkastades med en fnysning, bilder i inredningstidningar gav mig ingenting och jag irriterade mig på allt jag hade här hemma. Allt kändes grått och trist, trots att solen sken.

Till slut gav jag upp, gick ut och la mig i solstolen och somnade.
If you can´t beat them, leave them.

Idag känns det tack och lov bättre, så nu kanske det kan bli andra bullar av. För det är ju bara lite drygt 2 ½ vecka kvar av min semester - paniiiiiiiik!!!




Jag hittade jättebra färger för mindre projekt på Panduro. Många fina nyanser och helmatta. Färgen rinner inte, och det blir inte heller synliga penseldrag. Här har jag målat om både krukor och ramar.

18 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Hittade till din blogg idag, och hit kommer jag absolut komma tillbaka! *lägger bland mina favvosar*
Väldans mysig blogg :)! Ha en go dag :)!

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Hejsan! Vad fin ny header du har gjort Fröken Fräken! Och tack för färgtipset:)Försök nu å njut av resterande semsterperioden!! ;-) Kraam

Grodmamman sa...

Ja, fy sjutton! Insåg också idag att halva semestern hade gått. Har ju inte hunnit med hälften av vad jag hade tänkt göra, men å andra sidan har jag verkligen slappat och tagit det lugnt!:) Värmen har gjort att jag hellre legat på stranden och solat än grejat här hemma.
Kram

Nyanser av vitt sa...

Hej fröken,
Snygga krukor. Om du får tag på Americanafärgerna kan jag varmt rekommendera dem.
Sköt nu om dig och ha inte panik.
Kram

Millas hem sa...

Ja, så är det ibland! Inspirationen gömmer sig väl och så ploppar den upp lika fort igen!=))

Ha en bra dag!

Camilla

Jo sa...

Tjusig header! Visst kan man hamna i pysselkoma ibland, men det är ju bara att släppa allt ett tag, så kommer det tillbaka innan du har hunnit säga knyppla! :)

.................... sa...

Min semester har precis börjat och jag sitter här med hur mycket tid som helst att pyssla, men kommer inte igång. Alla dessa kreativa idéer jag tänkt jag skulle göra på semestern, puts borta eller iallafall drivkraften att skrida till verket, jag blir stressad och irriterad på mig själv när jag inte pysslar nu när tiden finnes.
Jag har också köpt de där Craft Paint från Panduro, himla bra. Passa på att bunkra upp för jag är ganska säker på att priset går upp någon tia nu när nya katalogen kommer i Augusti, de har ju haft introdultonspris på dem nu i vår och sommar. Hoppas du får en rolig och kreativ fortsättning på din semester =)

Designing good life - Sarah sa...

Ibland är vila det bästa sättet att kickstarta hjärnan!

Madeleine Berglund sa...

Tänk om två veckor jobbar jag, hemska tanke. Blää.

Vilka kanonfynd du gjort. Nu ska jag själv in på Panduros hemsida och snoka runt. Är ute efter sådana här lampethållare, har du sett det någonstans månne?


Jag går in på din blogg varje dag, måste få min inspirationsdos här inne, hihi.
Kram Madeleine

Systrarna Hjertén sa...

Semestern är alltid för kort oavsett hur lång den är, jag skulle vilja ha semester från början av maj till slutet av september + en lång ledighet kring jul, samt lite ledig under våren...låter lagom va´??

Mvh
Frida

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Sådana dagar måste man också ha på semestern! Jag har bara 1½ vecka kvar men det känns ännu sålänge ganska OK för jag har hunnit mycket och fått ut mycket av ledigheten. Härlig färg, vill prova. Måste berömma headern också, så sann och fin.
Må så gott
/Karub

Levis o Vilda sa...

Det går fort när man har roligt, men tycker du varit pyssligt kreativ som vanligt ; )

Snygg header förresten!

Livet på Berget sa...

Snygg ny header! Ibland är man inte på topp helt enkelt. Kul att hitta ny bra färg!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Anonym sa...

Fin ny header =D
Ibland kommer inspirationen i viloläge...men även dessa stunder är bra att ha =D
Kram på dig!
Milla

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jag är ute efter en böjd sak så att jag kan göra egna vägglampetter. Raka modeller av modell att sätta fast i ljuskronor har jag redan. Förstår du vad jag menar?

Kanske får köpa några fula billiga lampetter på loppis och skruva loss hållarna, det är ett alternativ förstås..

Hmm..
Idag gjorde jag så fina loppisfynd att jag fortfarande skulle känna mig uppspelt om det inte vore så att datorn krånglar. Imorgon måste jag ringa till supporten, på semestern! Huva ligen, det är för djävla synd om mig just nu.

Stor kram till dig!
/Madeleine - offret ;)

Unknown sa...

Hej

Vissa dagar är bara trista och sedan kommer det bara över en igen.
Jag har fått plocka ihop min pyssel hörna. Så just nu konstuigt nog har jag ingen orka att göra något.
Pandura har kommit med bra färger.

Ha en underbar dag.
Kram CARINA

Felix sa...

Snygg färg på både krukor och pall! Och en ny somrig header också!

För att inte tala om vilka fina loppisfynd du har gjort. Den lilla runda duken i mitten på första bilden ser ut som en duk som jag har. Skulle gärna haft en till, men den säljer du väl inte...?

Äntligen!! En dag kvar till semester, sedan är jag ledig i 4 veckor. Så jag har mitt kvar... ;-)

VARMA sommarhälsningar
Elisabet

Pysselpralinen sa...

Sköna färger från Panduro. De har jag inte testat, men det är ju perfekt med en recension. Och headern har blivit riktigt somrig minsann :-)

Jag har ju sannerligen fått Lotta-dille på sista tiden. När jag började läsa dem igen för några veckor sedan insåg jag att det kan bli lite tokigt att hoppa över ca 5 böcker och läsa en mycket senare utkommen bok. För hon hinner ju uppleva en väldans massa saker som det ständigt refereras till i de senare böckerna. Därför är jag på ständig Lottajakt nu och finkammar varenda loppis i närheten. Och jag försöker hålla mig lite, så att jag inte ska läsa alla på en gång. Suga på karamellen skulle man kunna säga. För jag tror att Lotta ska få följa med på min semester om ett par veckor.

Lotta har självklart fått en egen bokhylla. Precis som det ska vara.