tisdag 14 januari 2014

Häpnadsväckande!

Den nyligen passerade julledigheten kommer sannerligen gå till historien.

Ja, som den ledigheten som blev bra först när den tog slut och jag började jobba igen (istället för den vanliga trampkvarnsångesten). Jag har haft mer energi dessa två dagar än under de tre veckor jag var ledig. Jag har möblerat om, flyttat runt lampor, gjort marmortavlor, målat ljusstakar och träfat, planterat om blommor bland annat. Men det är ju också först nu som jag börjar känna mig riktigt frisk igen.


Med detta vill jag dock ha sagt att jag ingalunda skulle vara allergisk mot att vara ledig, utan att denna ledighet ska ses som en tillfällig svacka bland mängder och åter mängder av rent fantastiska kommande ledigheter (så det så!).

Ska vi börja räkna ned till påskhelgen nu?

Är ni också fulla av energi? Då kan ni piffa till tomma pepparkaksburkar med självhäftande plast! 

12 kommentarer:

Runge form - Karin sa...

Väldigt fint blev det!

Pieni Lintu sa...

Fina burkar!

susanne sa...

Skönt att du mår bättre och att pyssellusten kom tillbaka!/Susanne

Borgmästaren sa...

Överraskande snyggt. Men man undrar vad du har för burkar? Mina är röda i plast och når aldrig dessa höjder oavsett mängden piff.

Jo sa...

Det var ju lite trist att den långa ledigheten inte blev så ljuvlig som du hade tänkt på grund av sjukdom och så. Men vad bra det ändå måste kännas att faktiskt fått lite MER energi när du började jobba igen?! Det måste ju kännas sjukt peppande istället för det där man brukar känna, ångest och tråååk!

Jag ska ju snart (i mars) börja jobba igen och får lite lätt panik samtidigt som jag längtar efter att börja igen. Och får panik för att inte få vara med Ullharen hela dagarna. Och ser fram emot att börja jobba i helt nybyggt hus, byggt för oss istället för att sitta i en ombyggd gymnastiksal som vi gör idag. Ja, lite lätt ambivalent som du ser! :)

Elin sa...

Fiffigt!!

Cicci H sa...

De burkarna är ju übersnygga!

ELLINOR sa...

Att läsa dina inlägg, ger mig massor av energi!

Läckra burkar! Har en liknande som fått i uppgift att förvara bälten/skärp (ja vad säger man egentligen...?).

Kram Ellinor

Anna H sa...

Där är ju beviset på varför jag borde ha ätit mer pepparkakor i julas! Supersnygga.

militich sa...

Hej! Vet ej om du skrivit om det jag ska fråga, men undrar var du fått tag på självhäftande plast? Skulle vara så tacksam för svar. Blev riktigt snyggt!

Fröken Fräken sa...

Självhäftande plast finns på hobbybutiker, tex Panduro och Kreatima. Kan ofta finnas på Coop bygg, Bauhaus och Hornbach har jag även hört!

militich sa...

Tack så mycket för ditt svar! Ska leta på de ställena då :)