tisdag 7 januari 2014

Är det riktigt riktigt säkert att jag verkligen ÄR ledig?

Ja, ungefär så har jag känt denna dag - får jag verkligen fortsätta att vara ledig? Det känns lyxigt men samtidigt som om jag snart ska bli påkommen och satt i arbete. Så då sätter jag mig själv i pysselarbete - bättre att förekomma än att förekommas!

Efter en sväng till stan och på en loppis med rätt skralt utbud, har jag provianterat en inredningsbok från biblioteket och lite elgrejer som förhoppningsvis snabbare än snabbt ska bli en lampa. Och så har jag återigen gett mig på papperslera i förhoppning om att jag kan skapa de snyggaste hängen världen någonsin skådat (...).


Är inte helt övertygad om att denna bok är i min smak - det verkar vara lite mycket stjärnor, New England och rosor, men man kan ju prova! (och varför står Leila på en aluminiumstege på framsidan?)


Ah, lamphållare i mässing! Detta ska bli en snygg hänga-bredvid-fönstret-lampa minsann!

Nu: dags för äventyrsfilm! Man kan ju faktiskt inte bara arbeta.

4 kommentarer:

susanne sa...

Ja men det skulle väl ha varit en äkta gammal trästege tycker man!!! Härligt för dig att semestern varar lite längre! Själv drog jag igång idag, eleverna kommer imorgon och kopieringsapparaten strejkade , haha. /Susanne

kungen o majkis sa...

Heja semestern!! Jag börjar jobba igen imorgon. Tänker fortsätta låtsas ha semester på kvällarna iallafall fram till helgen. Så det så.

Grodmamman sa...

Här har man överlevt första arbetsdagen! Imorgon börjar jag 6:45!! Och vem har gjort detta hemska schema kan man undra och det är ju då väldigt synd att man inte kan skylla på någon annan än sig själv!:/
Skulle också vilka kolla in Leilas bok, men tror egentligen inte att den är något för mig. Gillar inte hennes stil direkt. En del är snyggt, men en del är bara för mycket.
Njut av din ledighet nu. Jag är glad att det bara är fyradagarsvecka den här veckan.
Kram

Grodmamman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.